فرار رو به جلو پيروانی برای عدم پذيرش شكست!
پارسینه: حذف ناباورانه تیم جوانان ایران از جام جهانی، انتقادات زیادی را متوجه کادر فنی این تیم و شخص امیرحسین پیروانی کرده است. منتقدان بر این عقیده هستند که تیمی در دو مسابقه پیاپی در نیمه دوم برد را با شکست عوض میکند مشکل بزرگ فنی دارد.
گزارش - تحريريه پارسينه | حذف ناباورانه تیم جوانان ایران از جام جهانی، انتقادات زیادی را متوجه کادر فنی این تیم و شخص امیرحسین پیروانی کرده است. منتقدان بر این عقیده هستند که تیمی در دو مسابقه پیاپی در نیمه دوم برد را با شکست عوض میکند مشکل بزرگ فنی دارد. البته نكتهاي كه نبايد فراموش كرد، اين است كه فدراسيون فوتبال نيز با تيم ملي جوانان همكاري لازم را نداشت و فقط ده روز قبل از شروع مسابقات، بازيكنان را در اختيار كادر فني قرار داد تا از لحاظ اماده سازي اين تيم به مشكل بخورد.
او ديروز در مصاحبه با خبرگزاریها از عملکرد خود و شاگردانش دفاع و از منتقدانش انتقاد کرده است :« در نگاه کلی این بضاعت فوتبال ماست. ما تا دقیقه ۸۵ با پرتغال مساوی بودیم که این بیانگر بازی خوب ما بود اما باز هم پرتغال یک تیم اروپایی است و هشت بازیکن این تیم در سطح اول فوتبال دنیا بازی میکنند که در آن صورت شرایط فرق میکند.»
مربیان ما وقتی بیرون گود هستند از بضاعت و استعدادهای ناب فوتبال ایران حرف میزنند اما بعد از ناکامی خود ادعا میکنند که بضاعت ما همین است! ضمن اینکه در فهرست تیم جوانان پرتغال فقط یک بازیکن(ژانده سیلوا شماره ۱۷ عضو ویتوریو گیمارش) سابقه بازی در لیگ برتر این کشور را دارد و سایر بازیکنان عضو تیم دوم یا B پورتو، اسپورتینگ و ... هستند و ادعای حضور ۸ بازیکن این تیم در سطح اول فوتبال دنیا درست نیست.
اميرحسين پيرواني در ادامه باز هم به منتقدانش تاخت و در واقع فرار رو به جلو داشت: « ۱۶ سال قبل ما به جام جهانی رفتیم و از سه بازی، سه شکست آوردیم و نتوانستیم گلی را به ثمر برسانیم. حال نمیدانم چطور برخی انتظار داشتند که ما به جمع هشت تیم برتر جهان صعود کنیم؟ فوتبال ما فاصله زیادی با اروپا دارد و این فاصله با برنامه برطرف میشود. »
ارجاع به عملکرد ۱۶ سال پیش تیم جوانان یک فرافکنی بزرگ است. با این استدلال ما ۱۶ سال بعد هم نباید انتظار صعود از مرحله گروهی را داشته باشیم! پیروانی در حالی از انتظار برای صعود به جمع ۸ تیم برتر گفته که هیچکس چنین انتظاری را از تیم او نداشته و حتی صعود به جمع ۱۶ تیم برتر هم برای فوتبال ما راضیکننده بود. اتفاقی که قطعا با کوچینگ مناسبتر کادر فنی میتوانست بیفتد.
پیروانی در حالی از فاصله فوتبال ما و پرتغال صحبت میکند که تیمش در برابر زامبیا شکست سنگینتری را متحمل شده بود. قطعا فاصله فوتبال ما و زامبیا بیشتر از فاصله ما با پرتغال نیست و پای استدلال آقای پیروانی این جا هم می لنگد. فراموش نکنیم که دیروز ۳ ساعت بعد از این که ایران بازی برده را مقابل پرتغال واگذار کرد، جوانان ژاپن بازی ۲-۰ باخته را با ایتالیا ۲-۲ کردند و در آستانه کسب پیروزی هم بودند. در واقع شاید جمله درستتر این باشد: مربیان فوتبال ما کجا و مربیان فوتبال پرتغال و اروپا کجا!
البته نكتهاي كه نبايد فراموش كرد، اين است كه فدراسيون فوتبال نيز با تيم ملي جوانان همكاري لازم را نداشت و فقط ده روز قبل از شروع مسابقات، بازيكنان را در اختيار كادر فني قرار داد تا از لحاظ اماده سازي اين تيم به مشكل بخورد.
ارسال نظر