اتمام حجت شهردار منطقه ۲ با کارمندان و مدیران منطقه
پارسینه: شهردار منطقه ۲ شهر تهران در یادداشتی با همکاران خود و کارمندان منطقه ۲ شهر تهران برای مقابله با ویروس کرونا اتمام حجت کرد.
رسول کشت پور شهردار منطقه ۲ در یادداشتی از تدابیر قاطعانه خود در این منطقه برای مهار بحران و شیوع ویرو کرونا خبرداد و نوشت: با نام خالق یکتا بی مقدمه، در این روزهای سخت همه همکارانم را به تلاش بی وقفه، جدی و خستگی ناپذیر برای نجات شهروندان از بحران کرونا دعوت میکنم.
این روزها، روز مبادای مردم است و ما در مقابل تک تک افراد جامعه مسئولیت داریم. به واسطه اهمیت موضوع و تبعات ویرانگر این بحران در تمام حوزه ها، هیچ کوتاهی پذیرفتنی نیست!
این روزها تمام ارکان کشور درگیر این موضوع هستند. در محدوده شهرداری منطقه ۲ تهران، مسؤولیت با من و شماست من خودم را در مقابل همه شهروندان این منطقه مسؤول میدانم و سختگیرانه مدیریت شرایط بحران در منطقه را پی گیری میکنم.
این کلمات به معنای اتمام حجت من با تمامی همکارانم در منطقه ست! هر مدیر و مقام مسئولی که به هر دلیل امکان خدمات رسانی در شرایط بحران را ندارد تا پایان وقت اداری امروز به دفتر اینجانب اعلام نماید.
تدابیر ابلاغی؛
۱ - اولین و مهمترین مسئولیت ما دعوت از مردم برای ماندن در خانه ست. شهرداران نواحی به فراخور مسئولیت با کمک شورایاریها و ان جی اوهای محلی، مذاکره با مراکز تجاری، مراجعه و مذاکره با مجتمعهای مسکونی به شیوههای خلاقانه و در صورت نیاز از طریق دستورالعملهایی که منجر به کاهش ترددهای غیر ضروری شهروند از خانه شود برنامه ریزی کنند. نصب بنرهای شهری در ورودی مراکز عمومی و مجتمعهای تجاری الزامی ست.
۲ - معاونت اجتماعی و فرهنگی و روابط عمومی ملزم به بهرمندی از زبان هنر جهت تولید محصولاتی از جمله انیمیشن یا اینفوگرافیهای آموزشی برای متقاعد کردن مردم به ماندن در خانه و کاهش آسیبهای جسمی و روانی در صورت افزایش دوران قرنطینهی اجباری هستند. در شرایطی که دسترسی به شهروند سخت شده از طریق گوشیهای تلفن همراه به آموزش شهروندان بپردازید.
۳ - به منظور جلوگیری از تهدید شرایط روانی جامعه، از انعکاس اخبار بد در صفحههای رسمی منطقه پرهیز شود.
۴ - سلامتی همکاران از مهمترین وظایف ماست. شیفت بندیها بدون تبعیض و با حفظ اولویتهای همکاران باید انجام گیرد. به گونهای که خدمات رسانی روزهای پایان سال با اختلال مواجهه نشود و در عین حال هیچ همکاری در معرض آسیب مداوم قرار نگیرد.
۵ - در فضای اداری به گونهای برنامه ریزی شود که فاصلهی ایمن حداقل دو متر بین میزها رعایت شود و بعد پایان هر شیفت اداری ضدعفونی فضا با نظارت مدیر ارشد واحد انجام پذیرد.
۶ - همکاران بالای پنجاه سال سن و همکاران دارای بیماریهای زمینهای با حفظ کرامت انسانی شان، شامل معافیت از حضور در محل کار تا پایان بحران شیوع بیماری هستند.
۷ - با توجه به اهمیت جلوگیری از تشکیل حلقهی انتقال تمام پیمانکاران منطقه خصوصا در حوزه خدمات شهری و فضای سبز ملزم به رعایت ایمنی نیروهای خدمات رسان هستند. در صورت مشاهدهی عدم رعایت موارد از جمله استفاده مداوم از ماسک و دستکش، کوتاهی در ایجاد شرایط ایمن در محل اسکانهای کارگری و کوتاهی در رصد مداوم سلامت نیروهای این حوزه با بالاترین مقام مسئول برخورد قاطع صورت خواهد پذیرفت. (شرایط ایمن به معنای نظارت بر تغذیه، شرایط انجام کار و در اختیار قرارگرفتن اقلام بهداشتی به صورت مداوم نیز است.)
۸ - در ورودی ساختمان اصلی و تمامی ساختمانهای اداری، سنجش تب شهروند و الزام استفاده از دستکش و ماسک یادآور شده و از ورود افراد دارای علایم بیماری ممانعت شود.
۹ - ادارههای متبوع معاونت اجتماعی و شهرداران نواحی ملزم به شناسایی شهروندان آسیب پذیر و نیازمند به کمک در ایام قرنطینه هستند. در مرحله بعد با جلب همکاری نهادهای مسئول، خیرین و سازمانهای مردم نهاد جهت رفع نیازهای ضروری آنها تدبیر و اقدام لازم صورت پذیرد.
۱۰ - همدلی و همراهی با مردم به گونهای که شهرداری را حامی و خدمتگزار خود در تمام شرایط بدانند وظیفه ذاتی ماست. این احساس در شهروندان زمانی ایجاد میشود که تلاشهای دلسوزانه فرزندانشان برای حفظ امنیت و سلامتشان را لمس کنند.
بدون تردید با یاری خدا و در کنار هم از این روزهای سخت گذر میکنیم
ارسال نظر