گوناگون

دانشمند:۳ میلیارد یورو برای حمایت از کسب و کار‌های آسیب دیده لازم داریم

دانشمند:۳ میلیارد یورو برای حمایت از کسب و کار‌های آسیب دیده لازم داریم

پارسینه: دبیر کل خانه اقتصاد گفت:بسته حمایتی ۱ میلیارد یورویی از محل صندوق توسعه ملی به منظور جبران زیان ناشی از کرونا، جوابگوی برون رفت از ورشکستگی کسب و کار‌ها نیست.

به گزارش پارسینه ؛ مسعود دانشمند ، دبیرکل خانه اقتصاد، در گفتگو با پارسینه با بیان این مطلب که تسهیلات بلاعوض راه حل مناسبی برای حمایت از کسب و کار‌ها نیست، ادامه داد:دولت علاوه بر ۱ میلیارد یورو دریافتی از صندوق توسعه ملی، لازم است مبلغ ۲ میلیاردیورو مجدد از این صندوق قرض دریافت کند و با مهلت زمان ۲ ساله به کسب و کار‌ها وام دهد.

وی افزود:دولت لازم است این پیشنهاد را به عنوان لایحه سه فوریتی در مجلس شورای اسلامی مطرح وبودجه آن مشخص شود.

دبیرکل خانه اقتصاد مطرح کرد:با اعطای تسهیلات صاحبان کسب و کار می‌توانند فعالیت خود را ادامه دهند و کسری بودجه دولت هم با پرداخت مالیات‌ها جبران شود.

دانشمند با تاکید به اهمیت جایگاه اتاق اصناف، اتاق تعاون و اتاق بازرگانی کشور به منظور شناسایی کسب و کار‌های آسیب دیده در ادامه افزود:لازم است دولت اداره این کار را به تشکل‌های صنفی واگذار کند و ضامن این تسهیلات تشکل‌ها باشند و اعضا خود را مورد حمایت قراردهند.

دبیر کل خانه اقتصاد ادامه داد: با جبران خسارت کسب و کار‌های ما به واسطه اعطای تسهیلات و بازپرداخت آن از سوی صاحبان کسب و کار، می‌توانیم مانع توقف شبکه تولید و توزیع کالا در کشور باشیم.

وی در مورد افزایش حقوق کارمندان گفت:این اقدام موجب افزایش قیمت کالا و خدمات و در نهایت کوچک شدن سفره مردم می‌شود.

دانشمند در مورد آینده اقتصاد جهان با نفی این استدلال که آینده اقتصاد جهانی دست شرق خواهد بود، مطرح کرد: در اقتصاد جهانی بازرار حرف اول را می‌زند نه تولید، بنابراین این بازی به نفع چین تمام نخواهد شد و آینده اقتصاد جهان دست غرب خواهد بود.

وی افزود:کشور‌هایی برنده بازی هستند که که بتوانند با اعطای تسهیلات مناسب برای تقویت تقاضا و خرید کالا، مانع آسیب کسب و کار‌های خود باشند ازجمله آلمان و انگلیس و آمریکا، می‌توان گفت:، عملکرد بهتری داشته اند

دبیرکل خانه اقتصاد ادامه داد: دولت لازم است با صاحبان کسب و کار در این مورد به تفاهم برسد تا مانع تورم در کشور باشد چرا که از این افزایش قیمت قطعا شاهد افزایش ۱۰ ال ۱۵ درصدی قیمت‌ها خواهیم بود.
منبع: پارسینه

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار