گوناگون

واردات نفت هند از ایران به بیشترین میزان رسید

پارسینه: بر اساس داده‌های سازمان کشتیرانی هند، واردات نفت هند از ایران در ماه مه در مقایسه با ماه قبل از آن ۱۰.۲ درصد افزایش داشته که این میزان درمقایسه با سال گذشته ۴۵ درصد افزایش نشان می‌دهد.

واردات نفت هند از ایران در مه سالجاری (اریبهشت - خرداد) به ۷۰۵ هزار بشکه در روز افزایش یافت که این میزان بالاترین میزان از سال ۲۰۱۶ تاکنون بوده است.

بر اساس داده‌های سازمان کشتیرانی هند، واردات نفت هند از ایران در ماه مه در مقایسه با ماه قبل از آن ۱۰.۲ درصد افزایش داشته که این میزان درمقایسه با سال گذشته ۴۵ درصد افزایش نشان می‌دهد.

بر اساس گزارش رسانه‌های ایران، صادرات نفت ایران به جهان در ماه مه به ۲.۷ میلیون بشکه نفت خام در روز رسید که این مقدار بیشترین سطح صادرات نفت تهران از زمان لغو تحریم‌های بین المللی در سال ۲۰۱۶ است.

پالایشگاه‌های نفت هند در سال ۲۰۱۷ به دلیل اختلاف با ایران در مورد حق توسعه میدان گازی فرزاد ب. مجبور به کاهش واردات نفت خود از تهران شدند، اما در ماه آوریل سالجاری در نتیجه سیاست‌های نفتی جدید ایران، پالایشگاه‌های نفتی هند اقدام به افزایش واردات نفت خود از ایران کردند.

'نیارا انرژی' یا 'اسار اویل' که شرکت روس نفت دارای سهام اصلی در این شرکت است در ماه جاری واردات نفت خود از ایران را کاهش داد. در ماه مه این پالایشگاه بزرگترین مشتری هندی نفت ایران بود و روزانه ۲۰۰ هزار بشکه نفت خام از ایران خریداری کرد.

'دارمندرا پرادان' وزیر نفت هند هفته گذشته اعلام کرد دهلی نو سیاست انتظار را اتخاذ کرده است و اثرات تحریم‌های آمریکا علیه ایران را بررسی خواهد کرد.

هند در پنج ماه اول سال ۲۰۱۸، ۵۸۳ هزار و ۵۰۰ بشکه نفت خام در روز از ایران نفت وارد کرد که این مقدار ۶.۵ درصد بیشتر از واردات نفت این کشور در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته است.

در ماه گذشته ایران همچنان پس از عراق و عربستان سعودی سومین صادر کننده نفت هند باقی ماند.

در مجموع هند در ماه مه ۴.۳۴ میلیون بشکه نفت خام در روز وارد کرد که این مقدار ۲.۸ درصد بیشتر از سال گذشته است.

مجموع تقاضای نفت خام هند حدود ۴.۶ میلیون بشکه در روز است که این کشور را در رتبه سومین مصرف کننده بزرگ جهان پس از آمریکا و چین قرار می‌دهد. هند یکی از معدود کشور‌هایی بود که در دوران تحریم‌ها به خرید نفت از ایران ادامه داد.

این کشور به دلیل پیشرفت سریع اقتصادی، افزایش طبقه متوسط جامعه و افزایش خرید وسایل نقلیه موتوری، نیازش به انرژی افزایش یافته است.

آژانس بین المللی انرژی پیش بینی کرد که تا سال ۲۰۴۰ هند یک چهارم از انرژی تولیدی در جهان را مصرف کند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت پارسینه هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد