بیمه سامان ملزم به کنترل بیمههای درمانی در سال جاری شد
پارسینه: حدود یک سوم پرتفوی بیمه سامان در سال گذشته به بیمههای درمان اختصاص پیدا کرده است. به گفته مدیران این شرکت افزایش حجم پرتفوی در این رشته مرهون اخذ مجوز درمان انفرادی از بیمه مرکزی است که سبب شده پرتفوی این شرکت در رشته انفرادی و گروهی با افزایش قابل توجهی مواجه شود.
معاون فنیای شرکت در گفت و گویی اذعان دارد که نسبت خسارت این رشته ۸۸ درصد است. این در حالی است که گزارشات رسمی اذعان دارد که بیمه سامان مفاد ۵ و ۶ آیین نامه ۹۶ را رعایت نکرده است. در این زمینه اذعان شده تعرفه حق بیمه به نحوی تامین نشده است که ضریب خسارت بیمههای درمان حداکثر ۸۵ درصد باشد. ضریب خسارت این رشته ظاهرا ۹۶ درصد بوده است. مهدی فلاح معاون فنی این شرکت اذعان دارد که تنها راهکار این شرکت در سال جدید دقت در انتخاب بیمه شدگان است.
او میگوید با توجه به افزایش تعرفههای درمانی، بیمه سامان در سال جاری با قدمهای حساس تری در این بخش اقدام خواهد کرد. لازم به اشاره است که بیمه سامان در سال گذشته بالغ بر یک هزار و ۱۶ میلیارد تومان حق بیمه تولید کرده است که حدود ۳۶ درصد آن در رشته درمان بوده است. بخش قابل توجهی از ارائه خدمات درمانی این شرکت از طریق همکاری با شرکت SOS انجام میپذیرد و البته درمانت نیز در کنار این برنامه قراردارد.
احمد رضا ضرابیه مدیرعامل بیمه سامان نیز در این جلسه در پاسخ به پرسش خبرنگار ما در خصوص زمزمه راه اندازی بیمه اتکایی از سوی بیمه سامان اذعان دارد که فاز مطالعاتی راهاندازی این شرکت در گروه مالی سامان کلید خوده است و تحقیق و بررسی در این زمینه ادامه دارد.
ضرابیه در بخش دیگری از سخنان خود گفت: هدف خود را مطابق با انقلاب صنعتی چهارم، تغییر مدل کسب و کار و حرکت به سمت دیجیتالی شدن قرار داده ایم.
وی با اشاره به جمعیت بالای افراد تحصیلکرده در کشور و فرهنگ سرمایه گذاری فردی اظهار داشت: مطابق با موج جدید سرمایه گذاری در دنیا و SMEها در جهان، ما هم قصد داریم استفاده از فناوریهای نوین برای ارائه خدمات را افزایش دهیم.
مدیرعامل بیمه سامان ضریب نفوذ بیمه در کشور را ٢.٣ درصد عنوان کرد و با اشاره به هدفگذاری رسیدن ضریب نفوذ بیمه به ٧ درصد در پایان برنامه ششم توسعه، گفت: صنعت بیمه در سال بیش از ٢٠ درصد رشد دارد، ولی برای رسیدن به رقم ٧ درصدی نیاز به میان بر داریم که از نظر ما این میان بر حمایت و توسعه استارتآپ هاست.
وی با بیان آماده هستیم از قالب یک شرکت به شکل پلتفرم تغییر کنیم، تصریح کرد: کارخانه نوآوری پلنت را با همین هدف ایجاد کردیم که یک شتاب دهنده در حوزه استارتآپ هاست. صنعت بیمه برای بقای خود چارهای به جز حرکت در مسیر دیجیتالی شدن ندارد.
ضرابیه اعلام کرد که مجوز جدیدی از بیمه مرکزی برای یک محصول جدید گرفته ایم که براساس آن دارندگان بیمههای عمر و سرمایه گذاری میتوانند به طور شفاف علاوه بر پوششهای بیمه ای، گزینههای شفافی برای سرمایه گذاری پیدا کنند.
وی توضیح داد که بیمه گذاران حق دارند بدانند که سرمایه آنها با چه نرخی و در کجا سرمایه گذاری شده است.
ضرابیه خاطرنشان کرد: شرکتهای بیمه انتخاب خوبی برای سهامداران برای هستند. شاید بازدهی این صنعت نسبت به سایر صنایع پایینتر باشد، اما باید توجه داشت که مدیران بیمهای روزانه در حال پوشش ریسک هستند و مدیریت ریسک میکنند. سرمایه گذاری در صنعت بیمه کم ریسک است.
ضرابیه در ادامه در پاسخ به سوالی درباره فعالیت شرکت پلنت گفت: این شرکت ظرفیت پذیرش ١٠٠ استارتآپ را دارد و در حال حاضر ١٢ استارتآپ در آن فعال هستند.
مدیرعامل بیمه سامان اظهار داشت: برخی از این شرکتها در زمینه بهداشت و درمان (شمارش ضربان قلب، تعداد گامهای فرد طی روز و ...)، بازدید اولیه بیمه بدنه خودرو و صدور برخط بیمه ثالث و ... فعال هستند.
وی سامانه سنهاب بیمه مرکزی را یک شاهکار توصیف کرد و افزود: سنهاب حتی در مقایسه با سامانههای مشابه در کشورهای پیشرفته بسیار بهتر است و به ما در ارائه و تدوین تحلیلهای درست کمک شایانی میکند.
ضرابیه همچنین اعلام کرد که بیمه سامان جزو آن دسته از شرکتهایی که برای شرکت خودروسازی سایپا بیمه نامه خودروهای صفر کیلومتر صادر میکردند، نبوده و طلبی از این شرکت ندارد.
ارسال نظر