واکنش وزارت خارجه آمریکا به تهدید کیهان برای ترور ترامپ

یک سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا «زبان تهدید از سوی ایران یا بلندگوهای آن علیه ترامپ یا هر آمریکایی دیگری را غیرعاقلانه خواند».
به گزارش پارسینه؛ یک سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا گفت: زبان تهدید از سوی ایران یا بلندگوهای آن علیه ترامپ یا هر آمریکایی دیگری، غیرعاقلانه است.
به نقل از به فاکسنیوز، روز ۱۶ فروردین ۱۴۰۴، کیهان در ستون گفت و شنود خود نوشت: «گفت: این دونالد ترامپ چه خبرشه؟ مگه چیکارهست که هر روز چندتا از کشورها را تهدید میکنه؟! تهدید به حمله نظامی، تهدید به تحریم، تهدید به افزایش تعرفهها و... حتی علیه کشورهای همپیمان آمریکا، مثل کانادا و کشورهای اروپایی و ژاپن و... هم شمشیر کشیده است!
گفتم: غلط زیادی کرده! همین روزهاست که به انتقام خون شهید سلیمانی چندتا گلوله توی کله پوکش شلیک بشه و «ریق لعنت» رو سر بکشه!»
در پی انتشار این مطلب، این رسانه خبری و نئوکانها ضمن انتساب شریعتمداری به حاکمیت و بلندگوی جمهوری اسلامی خواندن او، خواستار توقف مذاکرات ایران و آمریکا در عمان شدند.
ارسال نظر