به گزارش پارسینه به نقل از فارس، علی باقرزاده ،معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی در خصوص تعداد بیسوادان کشور اظهار داشت: بر اساس سرشماری سال 90 حدود 3 میلیون و 456 هزار نفر در گروه سنی 10 تا 49 فاقد مهارتهای سواد ثبت شده بودند که معادل 6.8 درصد جمعیت این گروه سنی است.
وی ادامه داد: در حال حاضر بر اساس پایگاه اطلاعات ثبتی خودمان بخشی از این گروه سنی خارج شده، بخشی باسواد شناسایی شدهاند و چیزی که باقی میماند به اضافه ورودیها و بازگشت به بیسوادی، حدود یک میلیون و 700 هزار و معادل 3 درصد جمعیت این گروه سنی است.
رئیس سازمان نهضت سواد آموزی یادآور شد: براساس پایگاه اطلاعات ثبتی، 96.5 درصد در گروه سنی 49 تا 10 سال در کشور باسواد هستند.
باقرزاده افزود: مهمترین برنامه نهضت سوادآموزی را، آموزش اعضای خانواده دانشآموزان محروم از سواد که حدود 600 هزار نفر هدفگذاری شدهاند برشمرد و گفت: آموزش گروه سنی 20 تا 10 که 75 هزار نفر بوده و شامل کودکان کار، بد سرپرست، بیسرپرست و کودکانی که از معلولیتهای جسمی رنج میبرند و به دلیل معلولیت امکان حضور در مدرسه را نداشته از دیگر برنامههای مهم است.
وی خاطر نشان کرد: اطلاعات اسمی آنها در اختیار استانها، شهرستانها و حتی مدارس قرار گرفته و هر مدیر مدرسهای مسئول با سواد کردن اعضای بیسواد خانواده دانشآموزان خود و گروه سنی 20 تا 10 محدوده مدرسه خودش است.
ارسال نظر