چرا مردان غذای خود را زودتر تمام میکنند؟
پارسینه: پژوهشی جدید نشان داده آنچه بسیاری از مردم به طور غریزی یا از تجربه میدانند، درست است: مردان بشقابهای غذای خود را سریعتر از زنان تمام میکنند.
به گزارش پارسینه، انسانها را میتوان به دو دسته تقسیم کرد: آنهایی که از اینکه افرادی وجود دارند که به سرعت غذا میخورند وحشتزده میشوند، و انهایی که از دیدن افرادی که به آرامی غذایشان را تمام میکنند، تا حد مرگ خسته میشوند.
به گزارش تلگراف، شواهدی وجود دارد که نشان میدهد احتمال این که مردان در دسته دوم قرار بگیرند خیلی بیشتر است، اما پژوهشی تازه از پژوهشگران کره جنوبی به این ایده بار علمی میدهد و علاوه بر آن نشان میدهد که چه چیزی سبب میشود که مردان سریعتر از زنان به ته بشقاب برسند.
سوجین پارک و ویون- سون شین الکترودهایی را به آرواره 48 دانشجوی زن و مرد دانشگاه سمیونگ کره جنوبی وصل کردند و سپس به هر کدام از آنها 150 گرم برنج پخته دادند تا بخورند.
این الکترودها به پژوهشگران امکان میداد که فعالیت ماهیچه، میزان بازشدگی دهان، مقدار غذایی که در هر دقیقه میجویدند، قدرت جویدن و تعداد جویدن برای هر لقمه، زمان مجموع جویدن هر لقمه و تعداد کلی لقمهها در طول وعده غذایی را ثبت کنند.
پژوهشگران دریافتند به رغم تفاوتهایی که در هر یک از مقادیر اندازه گیری شده در اعضای هر گروه جنسیتی وجود دارد، اندازه لقمه و قدرت جویدن به طور قابل توجهی در مردان بیشتر از زنان است.
آنچه واقعا دو گروه را از هم جدا میکند این است که زنان لقمهها را بیشتر میجوند، در نتیجه به رغم اینکه شیوه جویدن غذا در آنها نسبت به مردان یکی بود، زمان صرف غذاهایشان به طور قابل توجهی بیشتر طول میکشید.
اما پارک و شین میگویند که قبل از هر نتیجهگیری به پژوهش بیشتری درباره تفاوت عادتهای غذایی زنان و مردان نیاز است.
خبرانلاین نوشت قبلا پژوهشی دیگر در ژاپن انجام شده بود که نشان داد هیچ تفاوتی در چگونگی جویدن آدامس بین زنان و مردان وجود ندارد.
ارسال نظر