گوناگون

چیت‌چیان: در بزرگترین منطقه کشور بحران آب وجود دارد

پارسینه: وزیر نیرو با اعلام طرح‌های سه‌گانه آبرسانی به کرمان گفت: با دشوارترین شرایط آبرسانی به پهناورترین استان کشور مواجه هستیم.

به گزارش پارسینه، حمید چیت چیان گفت: کمیسیون تلفیق مجلس 500 میلیون دلار برای تامین آب شرب روستاها اختصاص داده که با تخصیص این اعتبار، جهش جدی در این زمینه ایجاد خواهد شد.

وزیر نیرو مهم‌ترین مسئله استان کرمان را در حال حاضر آب دانست و اظهاداشت: 3 برنامه انتقال آب برای این منظور در دست اجرا داریم که انتقال آب از بهشت آباد برای شمال استان یکی از این طرح‌ هاست که امیدواریم از سال آینده مرحله اجرایی آن آغاز شود.

وی افزود: انتقال آب از سدصفارود پروژه دیگری است که بزرگترین تونل انتقال آب به طول 38 کیلومتر در کشور است. چیت چیان تصریح کرد: انتقال آب موجب پایداری منابع آب در منطقه نمی‌ شود و سیاست استاندار کرمان در مدیریت مصرف آب بسیار سیاست درستی است و باید در همه استان‌ ها دنبال شود.

چیت چیان ادامه داد: تاکنون وزارت نیرو در 609 دشت کشور ظرفیت آب‌ های زیرزمینی را اندازه گیری و میزان آبی که می‌ توان برداشت کرد را معین و بین 4 گروه مصارف کشاورزی، شرب، صنعت و فضای سبز تقسیم کرده و به دستگاه‌ های ذیربط ابلاغ شده است.

نسیم نوشت وزیر نیرو گفت: شوراهای حفاظت منابع آب وظیفه اجرای کامل این موارد را دارند و در استان‌ ها میزان آب‌ های سطحی موجود و میزان برداشت مشخص شده است. کرمان در آب شرب سخت‌ ترین وضعیت را در بین شهرهای بزرگ کشور دارد و حدود 1800 لیتر آب بر ثانیه در حال حاضر تامین می‌ شود که کفاف نیاز شهر را نمی‌ دهد. باید طی 4 سال آینده تا رسیدن آب انتقالی به استان، از طریق صرفه جویی کار را مدیریت کنیم.

ارسال نظر

  • ali

    مگر احداث تونل بهشت آباد منتفی نشد !؟ مگر نه اینکه رئیس جمهور در سفر به خوزستان و نیز سفر حدود یک ماه قبل آقای جهانگیری و وزیر نیرو به استان خوزستان اعلام کردند طرح مذکور لغو و اجرای آن متوقف شده !؟ در خوزستان به مردم حرفی میزنید و در استانهای دیگر خلاف آن را وعده می دهید ؟ دروغگوئی تا کی ؟ از این رفتارهای دوگانه دست بردارید . در شرایطی که تالابهای خوزستان خشک شده اند و مردم گرفتار گرد و خاک و کم آبی هستند و حیات کارون به نفس افتاده و در حال نابودی است آیا عادلانه است باقیمانده آب آن را به استان های دیگر منتقل کنید و حتی از کارون برای تالاب گاوخونی در اصفهان حق آبه درنظر بگیرید ؟ آیا خون کشاورز اصفهانی در آن استان کویری لم یزرع از کشاورزی خوزستانی که در یک جلگه حاصلخیز به کشاورزی مشغول است رنگین تر است ؟ حق آبه کشاورز خوزستانی و صنایع و تالابهای استان کجاست ؟ این است عدالت و اسلام که آقایان از آن دم میزنند ؟ ما خوزستانی ها از گردوخاک ناشی از همین سیاستهای غلط دولتهای قبلی و فعلی چندین روز است که با این پدیده شوم درگیر هستیم و نفسمان به تنگ آمده ، از خدا و قیامت بترسید

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار