از این ۲۴ افزار استفاده کنید و کسبوکارتان را از هرجای دنیا اداره کنید
پارسینه: براساس آمار اخیر وزارت کار ۲۳درصد امریکاییها، تقریبا ¼، در ۲۰۱۴ از خانه کار کردند. اگر شما یکی از معدود آدمهای خوششانس هستید و از این قابلیت بهرهمهند هستید که از هرجا دوست دارید کار کنید، افزارهای زیر به شما کمک خواهدکرد هرجا هستید بهرهور بمانید.
۱ . بیسکمپ( Basecamp )
حتی در جاده هم لازم است با کارکنانتان در ارتباط باشید. بیسکمپ به شما اجازه میدهد پروژهها را مدیریت کنید، با تیمتان در ارتباط باشید، و مطلع باشید به هرکس چه وظیفهای محول شدهاست. هرجا هستید، هرگز دور از دسترس نیستید.
۲. بومرنگ( Boomeran )
وقتی خارج از کشور هستید و از آنجا کار میکنید، ممکن است موقعیت زمانیتان با کارمندان یا مشتریهایتان یکی نباشد. نگران نباشید. بومرنگ به شما این امکان را میدهد که ایمیلهای جیمیلیتان را زمانبندی کنید و در زمان مشخصی با استفاده از کروم، فایرفاکس، یا سافاری ارسال کنید.
۳. دراپباکس( Dropbox )
این نیاز به توضیح ندارد ولی من توضیح میدهم. وقتی خارج از کشور کار میکنید، به یک فضای مجازی امن نیاز دارید تا اطلاعات را ذخیره کنید. در عینحال این اطلاعات باید برای کسانی که به آن نیاز دارند قابل دسترسی باشد. راهحل آن دراپباکس است.
۴. جوین.می( Join.me )
افزار دیگری که بدون آن نمیتوانید شرکتتان را از راه دور اداره کنید، یک نرمافزار قابل اعتماد برای برگزاری جلسههای مجازی و بهاشتراکگذاری صفحهی دستگاه است. جوین.می مستقیما قابل استفاده است و نیازی به بارگذاری یا اشتراک، نه از سوی شما نه از سوی مشتریانتان، ندارد. به نظر من این یک مزیت بزرگ است.
۵. نرو.آیاُ ( Narrow.io )
این افزار فوقالعاده به شما امکان میدهد که دنبالکنندههای توییترتان را به سرعت و به آسانی افزایش بدهید. دنبالکنندههای جعلی و بیمعنی نه، نرو.آیاُ دنبالکنندههای هدفمند فراهم میکند. و جذب کردن آنها را آسان میکند.
۶. ترلو( Trello )
پیگیری بصری پروژه مهم است. میتواند کمک کند به روشنی مشخص کنید کجای پروژه هستید و قدم بعدی چیست. ترلو افزار فوقالعادهای برای این منظور است. میتوانید وظایف را به شکل فهرستهای مختلف دربیاورید، آنها را از یک فهرست به فهرست بعدی بکشید و منتقل کنید، آنها را به اعضای تیم محول کنید و خیلی کارهای دیگر.
۷. توگل( Toggl )
میخواهید زمانتان را مدیریت کنید ولی از کاغذ و خودکار خسته شدهاید؟ توگل یک افزار فوقالعادهای است که کمکتان میکند بفهمید وقتتان را چهطور سپری میکنید، یک ضرورت برای بهرهور بودن از راه دور.
۸. اسکایپ( Skype )
این یک افزار معروف است، افزاری که برای برقراری ارتباط با کمترین هزینه ضروری است. گاهی فقط یک گپ صوتی یا تصویری کافی است. نرخ بالای تلفنهای بینالمللی را فراموش کنید. مهم نیست کجای دنیا هستید. اسکایپ ارتباط شما را برقرار میکند.
۹. تِرِید ابیلیتی( Trade Ability )
اگر بخشی از کسبوکارتان شامل انتقال محصولات میشود، حتی اگر فقط یکبار به ارسال با کشتی نیاز پیدا کنید، ترید ابیلیتی آن را آسان میکند. این افزار رایگان یوپیاس(ضمانت تحویل بهموقع کالا) کمکتان میکند هزینهها را تخمین بزنید و شما را از کارمزدها و محدودیتهای تجارت بینالمللی آگاه میکند.
۱۰. ِاورنوت( Evernote )
آیا از کاغذهایی که همه جا هستند خسته شدهاید و میترسید اسناد مهمتان را گم کنید؟ من هم همینطور. اورنوت یک ناجی است، بهویژه به این دلیل که میتوانید به آسانی قسمتی از صفحههای وب و ایمیلها را جدا کنید و آنها را به شکل یادداشت دربیاورید.
۱۱. فریمایند( Freemind )
فریمایند همانطور که از اسمش پیدا است، یک نرمافزار جالب برای سازماندهی ذهن است که به رایگان در دسترس است. این افزار منبع باز به شما اجازه میدهد کارتان را بهطور تصویری برنامهریزی کنید. این افزار برای آنهایی است که یادگیری بصری فوقالعاده دارند.
۱۲. پِیپَل( Paypal )
این یک افزار متداول دیگر است، افزاری است که اگر از خارج کار میکنید ضروری است. دیگر نگران کارمزدهای بانکی، بانکهای فاسد، و پرداختهای ایمیلی نباشید. کافی است از پیپل استفاده کنید تا پول را با امنیت به هرجا که لازم است بفرستید. حتی میتوانید یک مسترکارت که به حساب کاربریتان متصل است بگیرید تا خرید را هم آسان کنید.
۱۳. اینفیوژنسافت( Infusionsoft )
این ارائه دهندهی سرویس ایمیل برای کسبوکارهای کوچک یک راهحل شگفتانگیز برای همه است، ازجمله آنها که از سراسر دنیا کار میکنند. اینفیوژنسافت به شما این اجازه را میدهد بخش عظیمی از کسبوکارتان را با استفاده از فیلترهای سفارشی و زنجیرههای ایمیلی و خیلی چیزهای دیگر به صورت خودکار دربیاورید. واقعا یک ناجی بزرگ است.
۱۴. زِندسک( Zendesk )
اگر بخشی از کسبوکارتان شامل ارائهی خدمات پساز فروش میشود، به زِندسک احتیاج دارید، بهخصوص اگر از راه دور کار میکنید. زِندسک به شما این امکان را میدهد که همهی تعاملها را پیگیری کنید، هرجای دنیا که باشید هیچوقت چیزی گم یا پنهان نمیشود.
۱۵. تایم ترید( Time Trade )
اگر دیگران بتوانند بهطور خودکار با شما قرار ملاقات بگذارند، زمان خیلی زیادی صرفهجویی میشود. تایم ترید به مراجعان یا همکاران اجازه میدهد برنامهی زمانی دردسترس بودن شما را ببینند. این نرمافزار بهطور خودکار با تقویم گوگل تطبیق پیدا میکند. وقتی در سفر هستید و بهطور پراکنده در دسترس هستید، این افزاره زمانبندی را آسان میکند.
۱۶. پینگدوم( Pingdom )
شما دارید کسبوکارتان را از یک کشور خارجی اداره میکنید، استراحت میکنید و از مناظر لذت میبرید، ولی چهکسی مراقب وبگاه شما است؟ وارد پینگدوم شوید. و با استفاده از آن به راحتی وبگاهتان و زمان فعالیت و میانگین زمان پاسخگویی(average response time) را کنترل کنید.
۱۷. اکسپرس ویپیان( Express VPN )
وقتی از کشورهای بهخصوصی بازدید میکنید، ویپیان یا شبکه ی مجازی خصوصی یک ناجی است. در چین، جاییکه تقریبا همهی رسانههای اجتماعی مسدود هستند، یا تایلند یا اندونزی که آنها هم محدودیتهایی دارند، مهم است که ویپیان داشتهباشید تا بتوانید از وبگاههای همیشگیتان بازدید کنید. اکسپرس ویپیان قبل از سفر به شما اطمینان خواهدداد که آماده هستید.
۱۸. اسکایپ نامبر( Skype Number )
وقتی در سفر هستید میخواهید برای کم کردن هزینهها از اسکایپ استفاده کنید، ولی دیگران هم باید با شما تماس بگیرند. با نصب اسکایپ نامبر، یک شمارهتماس دارید که میتوانید به مراجعان و کارکنان بدهید که تماسها را مستقیما به اسکایپ یا تلفنهمراهتان وصل میکند. این یک افزار برد-برد است.
۱۹. پِری( Prey )
مهم نیست به کجا سفر میکنید، سرقت یک بدشانسی است که هرجا ممکن است رخ دهد. با نرمافزاری مثل پری، میتوانید امنیت دستگاههایتان را حفظ کنید و سریع موقعیت مکانی آنها را پیدا کنید. این نرمافزار اطلاعات مکانی، عکسهای مخفی از دوربین، و عکسهایی از صفحه دستگاهتان را به شما ارسال میکند. امیدوارم به آن نیاز نداشته باشید، ولی اگر داشتید، این افزار خیلی باارزش است.
۲۰. بلوهاست( Bluehost )
وقتی شرکتتان را از هرجای دنیا اداره میکنید، برای خدمات میزبانیتان پشتیبانی فنی واقعا خوبی نیاز دارید. وقتی چیزی خراب میشود لازم است با کسی تماس بگیرید تا فورا درستش کند. وارد بلوهاست شوید. قابل اطمینان و ارزان است، و از انتخاب آنها برای خدمات میزبانی خوشحال خواهید شد.
۲۱. لاگمیاین( LogMeIm )
گاهی فقط نیاز دارید به میزکار رایانهایتان(دسکتاپ) دسترسی داشتهباشید. وقتی کیلومترها دور هستید این یک چالش است. لاگمیاین برنامهای است که به شما اجازه میدهد از هرجا که هستید به دسکتاپ میزکار رایانهایتان دسترسی داشتهباشید و آن را کنترل کنید.
۲۲. بافر( Buffer )
اگر در یک موقعیت زمانی دور هستید، تعاملهای رسانههای اجتماعی بهموقع یک چالش خواهدبود. رسانههای اجتماعی برای ساختن اعتبار برخط شما ضروری هستند. بافر به شما اجازه میدهد ارسال مطالب را در رسانههای اجتماعی در حجم انبوهی از شبکههای اجتماعی مختلف زمانبندی کنید، و این امکان را فراهم میکند که مطالب به صورت خودکار در زمانهای مناسب برای مخاطبهایتان ارسال شود.
۲۳. فرشبوکس( Freshbooks )
اگر شرکت شما به قدری بزرگ هست که یک حسابدار متعهد داشتهباشید فوقالعاده است. درغیر اینصورت فرشبوکس را در نظر داشتهباشید. این برنامهی حسابداری مستقیم که نیاز به بارگذاری یا نصب ندارد، در کسبوکار به شما کمک میکند مخارج، درآمد، و خیلی چیزهای دیگر را پیگیری کنید و گزارشهای مختلفی را با اشارهی انگشت داشتهباشید.
۲۴. پرزی( Prezi )
درست کردن ارائههای فوقالعاده با قابلیت جابهجایی برای یک کارآفرین خیلی مفید است، به ویژه به این دلیل که نمیدانید مشتری یا شریک بعدی را چهوقت و کجا ملاقات میکنید. پرزی به شما این امکان را میدهد که ارائههایهای فوقالعاده درست کنید که اساس کار آنها رایانش ابری است و هنگامی که دستگاه تغییر کند بهطور خودکار با دستگاه جدید تطبیق پیدا میکند. اکنون ارائههای شگفتانگیز شما در هر زمان و مکانی آماده است.
امتیاز: محرک ذهنی
گاهی در سفر، برای انجام کسبوکار از هرجای دنیا نیاز به محرک ذهنی دارید. وبلاگهایی نظیر لوکیشن ۱۸۰، کریس گیلباز بلاگ، نمادیک مت، و سوتکیس آنترپرینر میتوانند شما را تشویق و آگاه کنند و اشتیاق شما را برای ماجراجوییهای جدید بیشتر کنند.
کدام افزارهای دیگر هستند که هنگام دورکاری نمیتوانید بدون آنها زندگی کنید؟
نویسنده: سوجان پاتل
ترجمه: تحریریه نشریه بازده
ارسال نظر