قتل یک زن ایرانی در استرالیا
پارسینه: پلیس استرالیا یک مرد ایرانی را که احتمال داده می شود پناهجو باشد، به اتهام قتل همسرش با ضربات چاقو دستگیر کرد.
پلیس شهر ایالت 'نیو ساوت ولز' استرالیا پس از دریافت تماس های مکرر پدر نگران 'نسرین.الف' سرانجام تصمیم به بازرسی از خانه دختر این فرد می گیرد که بارها از ایران با پلیس تماس گرفته بود.
پلیس صبح روز پنجشنبه جسد بی جان این زن ۳۵ ساله را در خانه اش در حومه شرقی شهر سیدنی پیدا کرد.
پلیس همسر ۴۲ ساله ایرانی مقتول را به عنوان متهم اصلی قتل دستگیر کرده است و صبح روز جمعه دادگاه اولیه این فرد برگزار شد. جلسه بعدی دادگاه در روز ۲۴ نوامبر (چهارم اذر) برگزار می شود.
گزارش های اولیه پلیس نشان می دهد این زن ایرانی بر اثر جراحات ناشی از ضربات متعدد چاقو جان خود را از دست داده است.
به گفته پلیس، پدر ناتنی مقتول پس از دریافت تماس از سوی همسر مقتول مضطرب شده و چند باره از پلیس استرالیا خواسته است خانه دخترش را بازرسی کند.
وی در گفت وگو با شبکه خبری ۹ استرالیا گفت: ما می دانستیم اتفاقی برایش افتاده است. ما می دانستیم و به همین دلیل به پلیس زنگ زدیم.
وی تصریح کرد: نخستین باری که تماس گرفتیم آنها (پلیس) توجهی نکرد. من دوباره تماس گرفتم و آنها تصمیم گرفتند به خانه دخترم بروند.
پلیس سلاحی را که گفته می شود از آن برای قتل این زن ایرانی استفاده شده، در میان زباله های ساختمان پیدا کرده است. پلیس معتقد است قاتل پس از قتل این چاقو را درون سطل زباله انداخته است .
پلیس گفته است این زن و شوهر ایرانی طی چهار سال گذشته با 'روادید بریجینگ' در استرالیا زندگی می کردند. روادید بریجینگ روادید موقتی است که به فرد اجازه می دهد برای مدت زمانی مشخص در استرالیا اقامت کند.
'مارک فیتزگرالد' مقام پلیس ایالت 'نیو ساوت ولز' در این خصوص گفت: ما احتمال می دهیم خشونت خانگی باعث بروز این قتل شده است، حال آنکه این زوج سابقه خشونت خانگی در پلیس ندارند.
همسایه های مقتول گفته اند دو روز پیش از پیدا شدن جسد از خانه این زوج صدای مشاجره شنیده اند.
مطالعات نشان می دهد یک سری از مهاجران ایرانی براثر جو عمومی تن به مهاجرت دادند و تحقیقات و مطالعاتی در این زمینه نداشته اند تا مکانی را براساس شان خود انتخاب کنند.
گروهی نیز برای رسیدن به مدینه فاضله ای که تبلیغات غرب ایجاد کرد با قایق های شکسته و با شرایط مرگبار مواجه شدند و این افراد اکنون پشیمان شده و خواستار بازگشت هستند.
'عبدالحسین وهاجی' سفیر ایران در استرالیا چندی پیش در گفت وگو با ایرنا تصریح کرد: جامعه استرالیا با مشکلات اجتماعی عادی برخورد می کند و بسیاری از خانواده های ایرانی نیز پس از مهاجرت از هم پاشیده و اکنون با گرفتاری های گوناگون مواجه شده اند.
سفیر ایران گفت که شهروندان برای این اقدام مهم (مهاجرت) باید مطالعات جامعی با توجه به خواسته های خود انجام دهند، چون نه تنها بسیاری از این خواسته ها برآورده نمی شود، بلکه مشکلات مختلف اجتماعی و اقتصادی سر راه قرار دارد.
منبع:
خبرگزاری ایرنا
استرالیا کشور خوبی نیست