تشکیل پرونده قضایی درخصوص علت مرگ توله خرس در پارک ملی گلستان
پارسینه: دادستان عمومی و انقلاب گالیکش از تشکیل پرونده برای بررسی علت مرگ خرس در دادسرای گالیکش خبر داد و گفت: پرونده در دادسرای این شهرستان در حال رسیدگی است و دستگاه قضایی با هرگونه سهل انگاری و کوتاهی برخورد می کند.
وی افزود: در حین این عملیات خرس به یکی از اهالی روستا که عضو شورای روستا نیز هست حمله ور شد و ماموارن برای حفظ جان این فرد مجبور به ضرب و شتم خرس شدند.
این مقام قضایی با اشاره به مرگ این توله خرس و انتشار فیلم ضرب و شتم او از سوی ماموران محیط زیست در فضای مجازی، گفت: پس از انتشار اخبار ضد و نقیض در این باره، پرونده در دادسرای این شهرستان برای بررسی علت مرگ خرس و شناسایی عاملان سهل انگاری و کوتاهی در این ماجرا تشکیل شد.
دادستان گالیکش از رسانه ها خواست از جنجال در این باره خودداری کنند و منتظر بررسی ها و اعلام نظر مرجع قضایی در این باره باشند.وی به مردم اطمینان داد که اگر بررسی ها نشان دهد فرد یا افرادی در این باره کوتاهی کرده باشند با آنان برخورد می شود.
ارسال نظر