ناآرامی در کازرون و به آتش کشیدن مرکز پلیس
پارسینه: یک کشته و ۶ زخمی پلیس و سایر نهادهای امنیتی هنوز جزئیاتی از اتفاقات چهارشنبهشب اعلام نکردهاند، اما گفتههای شاهدان عینی حاکی از آن است که برخی افراد در پی سنگاندازی معترضان بهشدت زخمی شدهاند.
براثر درگیری در مقابل یکی از مراکز نیروی انتظامی در کازرون (استان فارس)، تعدادی از معترضین به تقسیم شهرستان کازرون ۶ نفر مجروح شدند که دونفر از آنها که وضعیت وخیم داشتند به شیراز اعزام و سایرین نیز در کازرون مورد مداوا قرار گرفتند.
به گفته شاهدان عینی، افراد مجروح و جمعی دیگری از معترضین تحت تاثیر تحریک عوامل ناشناس حاضر در جمعیت، قصد تعرض و ورود غیرقانونی به مرکز پلیس داشتند.
یکی از افراد مجروح نیز با سنگ پرتاب شده از سوی معترضین به سمت مقر پلیس از ناحیه سر به شدت مجروح شد.
براساس برخی خبرها یک نفر کشته شده، اما هنوز منابع رسمی این موضوع را تایید نکرده اند.
در ادامه گزارشات واصله یکی از مجروحین زن بوده است که در بیمارستان کازرون بستری و مورد مداواست و یکی دیگر از آنها نیز ترخیص شده است و دو نفر نیز با فوریت به اتاق عمل انتقال یافتند که وضعیت سلامت آنها تایید شده است.
براساس گزارشات دریافتی در روزهای گذشته هیچ بازداشت و دستگیری وجود نداشته است.
اما از صبح دیروز و براساس روال قانونی و با توجه به اینکه تجمعات مجوز قانونی نداشته است، پلیس با دعوت از برخی افراد اقدام به تذکر به این افراد نمود.
با وجود اینکه هیچ گونه دستگیری در روز گذشته وجود نداشت، اما برخی گروهها، مرموزانه با ارائه لیست افرادی ناشناس بر احساسات مردمی افزودند و از مردم خواستند تا در مقابل مرکز اطلاعات پلیس تجمع کنند.
برخی افراد ناشناس که صورت خود را پوشانده بودند، اما با حضور در جمعیت و آتش زدن لاستیک خودرو و شعارهای سیاسی و ترغیب به حمله به مقر پلیس، تحریک غیرعقلانی جمعیت حاضر را در دستور کار خود داشتند.
دعوت به تجمع و آشوب در کازرون درحالی صورت گرفته است که پیش از این معاوناول رئیسجمهور و استاندار فارس از منتفی شدن طرح موسوم به انتزاع کازرون خبر داده بودند.
در دوماه گذشته اعتراضات گستردهای در کازرون نسبت به ایجاد شهرستان جدید کوهچنار صورت گرفته بود که جمعیت حاضر در برخی تجمعات بیش از ۵ هزار نفر تخمین زده میشد، اما رفتار توام با متانت و آرامش مردم و رفتار بسیار مناسب نیروی انتظامی و نهادهای امنیتی سبب شده بود کوچکترین درگیری و اتفاقی در این شهرستان رخ ندهد.
با این حال شامگاه گذشته با فراخوان مشکوک عدهای در تلگرام، جمعیتی اندک تجمع کرده و با سر دادن شعارهای انحرافی و به آتش کشیدن یکی از مقرهای پلیس کازرون، برای نخستینبار اعتراضات این شهرستان را به خشونت کشیدند. این درحالی است که پس از سفر دوهفته پیش استاندار فارس به کازرون و قول قطعی مبنی بر تحقق مطالبات مردم، هیچ اعتراضی دیگر در این شهرستان صورت نگرفته بود و اساساً تجمع شامگاه گذشته این افراد مشکوک است.
همچنین حجتالاسلام خرسند امامجمعه کازرون که خود یکی از معترضان جدی به طرح انتزاع کازرون به شمار میرود، در خطبههای ۳ هفته پیش نمازجمعه این شهرستان با ارائه گزارشی از سفر یک هفتهای خود به تهران و دیدار با مسؤولان عالیرتبه کشور گفته بود: دیگر هیچ تجمعی نباید در کازرون شکل بگیرد، چراکه مسوولان قول پیگیری دغدغهها را داده و بحث تشکیل شهرستان جدید هم متوقف شده است.
پلیس و سایر نهادهای امنیتی هنوز جزئیاتی از اتفاقات چهارشنبهشب اعلام نکردهاند، اما گفتههای شاهدان عینی حاکی از آن است که برخی افراد در پی سنگاندازی معترضان بهشدت زخمی شدهاند.
حقیقت امر اینه که حق مخدوش است !!!!
حالا همه این افراد میشن اغتشاشگر و اراذل و اوباش و بقیه قدیس !!!!!!
یک عده لا ابالی و طاغی دنبال بهانه برای شرارت و اغتشاش میگدرند,ماموران انتظامی و امنیتی باید به شدت با این افراد قانون شکن و تفرقه افکن مبارزه کنند و انان را قلع و قمع کنند ،تشکیل یک شهرستان جدید انقدر اهمیت ندارد که عده ای به خاطر ان بخواهند شهری را به آشوب بکشانند
هر کی کوچکتری اعتراضی بکنه میشه اغتشاشگروضد بشر و ضد دین و ضد سبحان شاهمرادی !![[[
شیرین جون !! اعتراض قانونی و مدنی حق مردم است . ولی تخریب اموال عمومی و حق مردم (مثل آتش زدن بانک) خلاق قانون است و کسانی که مرتکب چنین کاری شده اند هم اغتشاگر و هم اراذل و اوباش هستند . کجای دنیای مردم حمله کردند و کلانتری شهر رو آتش زدند ؟حتما فرانسه؟! پبشرفت و توسعه و تقسیم امکانات اجتماعی و رفاهی حق مردم است در سال ۲۰۱۸ برای مردم ایران زمین با این سرزمین پر از ثروت افت داره که یک شهری مثل کازرون پیشرفته باشه ولی مردم روستاههای اطراف با چارپا و جاده مالرو! برای درمان و موارد پزشکی به شهر مراجعه کنند ،شیرین جوون !از نظر تو این انصاف است ؟!یک توصیه به خانواده های عزیز ایرانی دارم ،در تمام کشورهای دنیا به انسان های زیر هیجده سال تینیجر یا نوجوان و کودک گفته می شود . انسانهای در این سن تحت تاثیر هیجان و احساس هستند و به. طور طبیعی عقل و منطق برای این گروه سنی بی معنا است . از بچه ها بیشتر مواظبت کنید ، وجودمون درد می گیره که سرنوشتمان را به کسانی بدهیم که کعبه آمال آنها اندی!!!!است .