تشکیل شورای «هادی» برای مقابله با بی حجابی
پارسینه: معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی از تشکیل «شورای هادی» در دانشکده ها برای گفتگو با دانشجویانی که نسبت به موضوع حجاب بی توجه هستند، خبر داد.
به گزارش پارسینه و به نقل از مهر؛ محمد علی اسلامی درباره برنامه این معاونت در حوزه پوشش و حجاب با توجه به ابلاغیه اخیر وزارت علوم به دانشگاهها گفت: تاکید اصلی ما در دانشگاه علامه در موضوع پوشش، آشنایی دانشجویان با هویت دانشگاهی و شئونات دانشگاهی است؛ در سطوح علمی فرهنگی، اجتماعی و پوششی ضوابطی وجود دارد و همانطور که میدانید در همه دانشگاههای دنیا یک کد پوششی را تعریف کرده اند و ما در دانشگاه علامه نیز تاکید داریم که در گام اول به صورت تبیینی و آگاهی بخشی در فضای دانشگاه فرهنگسازی کنیم.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی ضمن اشاره به اینکه خداروشکر قاطبه دانشجویان دانشگاه علامه مساله پوشش را رعایت میکنند، گفت: عده بسیار محدودی هستند که بعضا به هنجارها یا از سر ناآگاهی یا به دلایل مختلف بی اعتنا و بی توجه هستند که ما برنامه ریزیهایی در این راستا در دستور کار داریم و میخواهیم به صورت همدلانه، اقناعی و انگیزشی با دانشجویان ارتباط برقرار کنیم.
اسلامی خاطرنشان کرد: به صورت مشخص در کنار فضاهای ایجابی مثل برگزاری کرسیهای آزاد اندیشی و کارگاههای آموزشی به صورت تبیینی اجرا میشود، برای آن عده محدودی که به مساله حجاب بی توجه هستند، طبق مصوبه ۸۲۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه قواعد پوشش دانشگاهی و ارتقا سبک زندگی و ابلاغیه وزارت علوم، یک سری شوراهای هادی در دانشکدههای مختلف ایجاد کرده ایم.
این مقام مسول دانشگاه علامه طباطبایی درباره شورای هادی در دانشکدهها توضیح داد و گفت: این شوراها به ریاست روسای دانشکدهها تشکیل میشود و متشکل از اعضای هیات علمی و بدنه کارکنان است. شورای هادی وظیفه دارد دانشجویان را به جلسهای که برخی اساتید در آن حضور دارند، دعوت کند و صحبت همدلانهای بین آنها صورت میگیرد و از آنها خواسته میشود که قواعد پوششی را رعایت کنند.
وی بیان کرد: تاکید بر این است که این موضوع به ارتقا سلامت روانی خود دانشجو، جامعه دانشگاه کمک میکند. در حوزه مباحث روانشناختی با یک سری از رفتارها تحت عنوان رفتارهای خودآسیب رسان رو به رو هستیم و طبیعتا افراد با نوع پوشش خاص، گفتار و رفتار خاص، ممکن است رفتارها و پوششی داشته باشند که در معرض آسیب قرار بگیرند. نگاه ما این است که به دانشجو کمک کنیم که خودش انتخاب کند که کدام پوشش و گفتار و رفتار به خودش، دانشگاه و جامعه کمک میکند.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی افزود: شاید اگر دانشگاه بخواهد طبق قواعد دانشگاهی با افرادی که به هنجارهای پوششی بی توجه هستند، برخورد کند باید او را به شورای انضباطی معرفی کند، اما ما معرفی دانشجویان را مرحله آخر در نظر گرفته ایم.
ارسال نظر