گوناگون

گازگرفتگی ۱۵ دانش‌آموز دختر در خوزستان + جزئیات

گازگرفتگی ۱۵ دانش‌آموز دختر در خوزستان + جزئیات

​سخنگوی اورژانس ۱۱۵ خوزستان گفت: ۱۵ دانش آموز دختر اهل ایذه در روز دوشنبه، بر اثر مسمومیت با گاز مونوکسید کربن راهی بیمارستان شدند.

به گزارش پارسینه؛  سخنگوی اورژانس ۱۱۵ خوزستان گفت: ۱۵ دانش آموز دختر اهل ایذه در روز دوشنبه، بر اثر مسمومیت با گاز مونوکسید کربن راهی بیمارستان شدند.

عارف شرهانی بیان کرد: این حادثه گازگرفتگی در ساعت ۱۰:۱۸ دقیقه امروز در یکی از مدارس شهرستان ایذه رخ داد و نیروهای امدادی به محض اطلاع از وقوع حادثه در محل حاضر شدند.

وی افزود: مصدومان در رده سنی ۱۶ تا ۱۸ سال گزارش شده است که توسط ۲ دستگاه امبولانس اورژانس ۱۱۵ به بیمارستان شهدای ایذه انتقال یافتند.

بر اساس گزارش دانشگاه علوم پزشکی اهواز دانش‌آموزان تحت مراقبت‌های پزشکی هستند و حال عمومی آنها مطلوب گزارش شده است، با تداوم پایداری شرایط جسمی آنها، طی ساعت‌های آینده ترخیص می‌شوند.

در حال حاضر ۱۵۶ دستگاه آمبولانس و ۱۳۰ پایگاه شهری و جاده‌ای زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی اهواز در خوزستان فعال است و اورژانس هوایی نیز در چهار نقطه استان از جمله دزفول، اهواز، مسجدسلیمان و بهبهان فعالیت دارد.

منبع: ایرنا

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار