گوناگون

علل بروز سندروم

علل بروز سندروم

پارسینه: بیماران پس از بیدار شدن احساس نیاز می‌کنند تا پاهایشان را حرکت دهند به همین دلیل برای مدت کوتاهی در اتاق قدم می‌زنند.

علل بروز سندروم
سعید قزوینیان درباره علل بروز سندروم پای بی‌قرار، بیان کرد: افرادی که دچار سندروم پای بی‌قرار می‌شوند ۳۰ دقیقه الی یک ساعت پس از اینکه به بستر می‌روند به علت مور مور، سوزن سوزن و یا گز گز شدن پا‌ها از خواب بیدار می‌شوند حتی برخی از بیماران احساس می‌کنند که حشره‌ای مانند مورچه روی پا‌های آن‌ها می‌رود. در ادامه به نقل از آنا بخوانید.


وی افزود: بیماران پس از بیدار شدن احساس نیاز می‌کنند تا پاهایشان را حرکت دهند به همین دلیل برای مدت کوتاهی در اتاق قدم می‌زنند.

این متخصص مغز و اعصاب با بیان اینکه سندروم پای بی‌قرار یکی از علل شایع بی‌خوابی یا بد خوابی است، بیان کرد: گاه ممکن است برخی افراد علائم این بیماری را در کل بدن یا فقط دست‌ها احساس کنند.

قزوینیان درباره علل بروز این بیماری، خاطرنشان کرد: کمبود آهن و کلسیم، فقر برخی هورمون‌ها و ویتامین‌ها، کم کاری تیروئید، ابتلا به نارسایی کلیه و اختلال قند خون یا ابتلا به دیابت از جمله مهم‌ترین دلایل برزو سندروم پای بی‌قرار است.

وی با توجه به روش‌های درمان سندروم پای بی‌قرار، گفت: برای درمان این بیماران باید داروی ضد پارکینسون تجویز کرد که البته این دارو‌ها موجب بهبود و درمان ریشه‌ای بیماری نمی‌شود و صرفا به بهبود زندگی آن‌ها می‌کند.

این متخصص مغز و اعصاب افزود: علاوه بر دارو‌های ضد پارکینسون دارو‌های دیگری مانند فولیک اسید، آهن و انواع ویتامین‌های گروه B. به خصوص B۱ به بیماران تجویز می‌شود.

قزوینیان با توجه به شباهت علائم این بیماری به MS، گفت: افرادی که دچار این علائم می‌شوند به خصوص خانم‌های جوان باید به این بیماری مشکوک شوند به همین دلیل به افراد توصیه می‌شود به محض مشاهده علائم برای معاینه و انجام بررسی‌های لازم به پزشک مراجعه کنند.
منبع: آنا

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار