گوناگون

مواد غذایی که شما را شاد می کند

پارسینه: تحقیقات اخیر محققان دانشگاه کالیفرنیا نشان می‌دهد که شادبودن، اجتناب از استرس و داشتن شغل سبک، مهم‌ترین عوامل سلامتی و طول عمر هستند.

تحقیقات اخیر محققان دانشگاه کالیفرنیا نشان می‌دهد که شادبودن، اجتناب از استرس و داشتن شغل سبک، مهم‌ترین عوامل سلامتی و طول عمر هستند.

به گزارش پایگاه‌های هلث، تلگراف و ساینس دیلی، محققان دانشگاه اسنتفورد تحقیقات جدیدی را به تازگی در مورد شاد زیستن انجام داده اند. آنها دریافتند که روابط اجتماعی و کاری افراد به راحتی می‌تواند میزان سلامتی فرد را در دهه بعدی زندگی پیشگویی کند.

محققان معتقدند که مهم‌ترین عامل در ایجاد سلامتی فرد، کانون خانواده و پس از آن محل کار است، چراکه افراد بیشترین زمان زندگی خود را به ترتیب در این دو محل می‌گذرانند.

در ادامه محققان موسسه روانپزشکی بریتانیا فهرستی از مواد غذایی تهیه کردند که موجب شادی می‌شود.

به گزارش هلث احساس شاد بودن و رضایت خاطر یکی از مهم‌ترین عوامل تاثیرگذار در سلامتی افراد جامعه است.

مواد غذایی که منجر به احساس شادی در فرد می‌شود شامل :

لوبیا سبز: بررسی‌ها نشان می‌دهد که سطح منیزیم در افراد افسرده بسیار پایین است؛ بنابراین مصرف مواد غذایی که در افزایش منیزیم بدن نقش دارند به افراد افسرده توصیه می‌شود. یکی از این مواد غذایی لوبیا سبز و سبزی‌های سبزرنگ است.

ماهی سرخو: یکی از مهم‌ترین دلایل بروز افسردگی کمبود ویتامین ب 12 است. ماهی سرخو این کمبود را جبران می‌کند.

کدو تنبل: کدوتنبل باعث می‌شود که سلولهای عصبی زنده نگه داشته شوند. علاوه بر این این ماده غذایی یک پروتئین مخصوص در بدن را به سروتونین یعنی هورمون شادی تبدیل می‌کند.

شکلات: این ماده خوراکی باعث افزایش آندروفین در بدن می‌شود.

گندم: مصرف این ماده غذایی باعث بهبود خلق و خو، انرژی، سلامت، هوشیاری، تمرکز و وضوح دید می‌شود.

عرق شیرین بیان: عرق شیرین بیان بهترین گزینه برای مقابله با استرس است.

گریپ فروت: این میوه خوراکی منبع غنی اسید فولیک است که نقش اساسی را در اکسیژن رسانی به مغز برعهده دارد، علاوه بر این نقش کلیدی را در تولید هورمون سروتونین در بدن دارد.

دانه کنجد: این ماده غذایی منبع غنی آمینو اسید است که از بروز افسردگی جلوگیری می‌کند.

عدس: معمولاً افراد از بی حالی، ضعف و خستگی روزانه نالان هستند. مهم‌ترین علت بروز این عوامل کمبود آهن است که با مصرف عدس به میزان 3 بار در هفته جبران می‌شود.

قلوه گوسفند: این ماده غذایی در تقویت حافظه و برای جلوگیری از استرس بسیار موثر است.

پرتقال: این میوه خوشمزه دارای ترکیباتی است که میزان انسولین و سروتونین را متعادل و از بروز بدخلقی در فرد جلوگیری می‌کند.

برخی دیگر از این مواد غذایی عبارتند از: پنیر کم چرب، شیر بز، قارچ، گل کلم، ماهی تن، ماست، ذرت، گردو، هویج، جعفری، شیرسویا و آجیل است .

همچنین نتیجه تحقیقات محققان دانشگاه ایلینویز آمریکا نشان می‌دهد که مهم‌ترین عامل استرس، نحوه نگرش انسان به مشکلات است.ناآرامی و دغدغه ذهنی نه تنها زندگی اجتماعی افراد را تحت الشعاع قرار می‌دهد بلکه اثرات سویی بر سلامتی دارد.استرس مهم‌ترین عامل بروز بیماری‌های قلبی، دیابت، آسم، آلزایمر و سردرد است. علاوه بر این یکی از مهم‌ترین دلایل چاقی مفرط نیز اضطراب است.

استرس باعث می‌شود که فرآیند پیری با سرعت بیشتری انجام شود و فرد همیشه افسرده باشد. مشکلات گوارشی و یبوست نیز از مهم‌ترین عوارض استرس هستند.مهم‌ترین دغدغه متخصصان روانشناسان یافتن سرچشمه استرس و جست‌وجوی روشی برای مهار آن است.

تحقیقات اخیر دانشمندان دانشگاه ایلینویز نشان می‌دهد که تنها دلیل استرس نگرش و طرز فکر افراد است و هر انسانی برای درمان آن باید به خودش مراجعه کند.افراد حساس، وسواسی و بدبین، مدام در ذهن خود از کاه، کوه می‌سازند و به دنبال دلیلی برای برهم زدن آرامش خود هستند.

این افراد مدام به ژن‌های خود آسیب می‌رسانند و اطرافیان را با جملات مایوس کننده نا امید می‌کنند.مادران مضطرب فرزندان بیماری به دنیا می‌آورند و آینده تاریکی را برای آنان رقم می‌زنند.استرس موجب کاهش فعالیت مغز و حافظه می‌شود و کارایی فرد را مختل می‌کند.

مغز افراد مضطرب و پریشان قابلیت تمرکز روی یک موضوع خاص را ندارد.طبق آخرین آمارگیری انجام شده توسط سازمان جهانی بهداشت، 20 درصد افراد مبتلا به استرس حاد هستند و این میزان در نوجوانان بیشتر است؛ بنابراین متخصصان به دنبال روش‌هایی برای مهار این مشکل هستند.

مهم‌ترین راهکار مبارزه با استرس توکل به خدای بزرگ است. ایمان به وجود یک قدرت برتر و بی همتا و سپردن تمام امور به او تنها راه آرامش و رهایی از تمام تنش هاست.

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار