گوناگون

هشت باور غلط رایج درباره آرتریت روماتوئید

هشت باور غلط رایج درباره آرتریت روماتوئید

پارسینه: اگرچه هیچ درمان قطعی برای آرتریت روماتوئید وجود ندارد اما این بدان معنا نیست که این بیماری قرار نیست کنترل شود و سیر بهبود داشته باشد.

یادگیری حقایق در مورد آرتریت روماتوئید به کاهش علائم و سیر پیشرفت آن کمک می کند.

درمان آرتریت روماتوئید از فردی به فرد دیگر مفتاوت است اما مدیریت صحیح آن شامل ترکیبی از داروها، ورزش، استراحت، و عادات زندگی سالم است. هدف درمان این بیماری کنترل التهاب منجر به درد و تورم است.

در اینجا 8 باور رایج غلط در مورد این بیماری معرفی شده اند:

علائم آرتریت روماتوئید قابل بهبود نیست: این علائم به طور کامل قابل بهبودند. داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی، منجر به کاهش تورم می شوند و به از بین رفتن درد مفاصل کمک می کنند. این داروها شامل ایبوپروفن، کتوپروفن، و ناپروکسن سدیم هستند. اگر شما در معرض خطر زخم معده هستید، دکتر شما ممکن است توصیه به اشکال دیگر این دسته از داروها کند که برای هضم در معده راحت تر هستند.

آرتریت روماتوئید قابل درمان است: هنوز هیچ درمان قطعی برای این بیماری در دسترس نیست با این حال پزشک شما ممکن است برخی درمان های تهاجمی برای تسکین علائم شما پیشنهاد کند. باید برای پیدا کردن یک طرح برای بهبودی علائم این بیماری صبور باشید.

داروهای بیولوژیک تنها برای مبتلایان به نوع وخیم این بیماری است: این داروها که سرکوب کننده سیستم ایمنی بدن هستند، ممکن است در صورت عدم پاسخ به درمان های سنتی توصیه شوند. این داروها حتی برای کسانی که فرم شدید آرتریت روماتوئید را ندارند هم تجویز شوند. شما باید با پزشک خود در مورد این که آیا نامزد دریافت این داروها هستید یا نه، گفتگو کنید.

درمان آرتریت روماتوئید همان درمان پیشنهادی برای اشکال دیگر ورم مفاصل است: بیش از 100 نوع از ورم مفاصل وجود دارد که شایع ترین آنها آرتریت روماتوئید، آرتروز، ورم مفاصل پسوریاتیک، نقرس و فیبرومیالژیا است. برخی از درمان ها با هم همپوشانی دارند و برخی متفاوتند. درمان آرتریت های التهابی مانند آرتریت روماتوئید، و ورم مفاصل پسوریاتیک می تواند به هم شبیه باشد.

شما در صورت احساس بهتر می توانید درمان را متوقف کنید: هنگامی که بیماری تحت کنترل با درمان های مناسب است، ممکن است وسوسه شوید که داروها را کنار بگذارید. با این حال باید بدانید که توقف دارو ممکن است عواقب جدی داشته باشد. کار گذاشتن داروها باید شیوه گام به گام و تدریجی داشته باشد و حتما زیر نظر پزشک انجام شود.

آرتریت روماتوئید فورا به درمان پاسخ می دهد: اینطور نیست. معمولا سه تا شش هفته طول می کشد که اثر دارویی مانند متوتروکسات خود را نشان دهد و بعد از 12 هفته اثر کامل این بیماری را می توان مشاهده کرد. اکثر مردم نیز از مزایای داروهای بیولوژیک بعد از سه ماه برخوردار می شوند.

داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی برای همه مبتلایان بی خطرند: این باور غلط است. استفاده طولانی مدت از این داروها می تواند منجر به زخم معده یا خونریزی شود. علاوه بر این، برای افراد مبتلا به بیماری های کلیه، کبد و بیماری های قلبی عوارضی دارند. اگر شما برای کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی، آسپرین دریافت می کنید، ممکن است این داروها تداخل داشته باشند. پزشک شما حتما باید در مورد نحوه مصرف این داروها به شما مشاوره دهد.

استفاده طولانی مدت از کورتیکو استروئیدها یک درمان بی خطر برای آرتریت روماتوئید است: استفاده طولانی از این داروها با دوز متوسط یا بالا عوارض جانبی از قبیل از دست دادن استخوان ها، عفونت ها، بیماری های قلبی را به همراه دارد.

نکته پایانی: فراموش نکنید که درمان آرتریت روماتوئید بسیار منحصر به فرد است. بهترین روش همکاری نزدیک با پزشک و تعیین بهترین شیوه بهبود علائم این بیماری است.

ارسال نظر

  • ناشناس

    ممنون پارسینه

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار