گوناگون

دیسک گردن، عارضه شهرنشینی!

پارسینه: یک متخصص ارتوپدی دیسک گردن را یک بیماری مختص زندگی شهرنشینی دانست و گفت: این بیماری در برخی مشاغل مانند دندانپزشکی، افراد پشت میز نشین و کارگران بیشتر دیده می‌شود.

دکتر سیروس ملک‌پوربا بیان اینکه دیسک گردن مختص زندگی شهرنشینی است، گفت: بیماری دیسک گردن در مردان شایع‌تر از زنان است و به طوری کلی این بیماری در افرادی که کارهای سنگین انجام می‌دهند، شناگرهای حرفه‌ای و افراد سیگاری از شیوع بیشتری برخوردار است.

این متخصص ارتوپدی با توجه به علائم این بیماری، عنوان کرد: درد در ناحیه گردن و قسمت داخلی استخوان کتف از شایع‌ترین علائم این بیماری است اما گاهی دیسک گردن با علائم غیر ارتوپدی مانند علائم چشمی، قلبی، اختلال در گوارش و درد قفسه سینه همراه است.

وی افزود: دردهای ناشی از دیسک گردن بیشتر موضعی بوده و هنگام برخاستن از خواب دردی احساس نمی‌شود اما به تدریج با افزایش فعالیت، درد تشدید می‌یابد و بیشتر در ناحیه اندام فوقانی شانه، بازو، ساعد و کتف احساس می‌شود.

ملک‌پور با بیان اینکه دیسک گردن در 30 تا 40 سالگی افراد در معرض خطر را درگیر می‌کند و با افزایش سن علائم شیوع می‌یابد، خاطرنشان کرد: این بیماری در برخی مشاغل مانند دندانپزشکی، افراد پشت میز نشین و کارگران بیشتر دیده می‌شود.

وی درباره روش‌های تشخیص و درمان این بیماری، گفت: برای تشخیص این بیماری از تصویربردارهای مختلف مثل رادیوگرافی و ام آر ای استفاده می‌شود و سپس درمان‌های طبی مورد استفاده قرار می‌گیرد اما اگر انجام این روش‌ها پاسخگو نباشد بیمار کاندید برای انجام جراحی می‌شود.

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار