رویکرد مثبت کاندیداها به تولید
پارسینه: عضو کارگروه حمایت از تولید با اشاره به رویکرد مثبت نامزدهای ریاست جمهوری نسبت به بخش صنعت، گفت: توجه نامزدها و رویکرد آنها به بخش تولید اتفاق خوبی است و صنعتگران دولت آینده را در مورد وعدههایش بازخواست خواهند کرد.
آرمان خالقی اظهارداشت: در فاز اول قانون هدفمندی یارانهها قرار بود 30 درصد از درآمد حاصل از هدفمندی به بخش تولید اختصاص یابد اما در نهایت مشخص نشد که چه میزان از این هدف محقق شده است.
وی تصریح کرد: مسئولان دولتی توضیحات مختلفی در این مورد بیان کردهاند، از جمله اینکه بخشی از این یارانه از طریق اعمال قیمتهای ترجیحی انرژی برای بخش صنعت، پرداخت شده است.
خالقی ادامه داد: این در حالی است که نرخهای ترجیحی به عنوان یک تشویق برای صنعتگران در نظر گرفته شده و برای اعمال قیمتهای تبعیضی خارج از بحث سهم یارانهای صنعت تصمیمگیری شده بود.
وی با بیان اینکه قرار بود بخشی از یارانه تولید بابت پرداخت بخشی از هزینه قبوض واحدهای انرژی بر مصرف پرداخت شود، گفت: بخشی از یارانه نیز قرار بود برای بهینهسازی مصرف انرژی در واحدهای صنعتی هزینه شود.
خالقی ادامه داد: هنوز عدد مشخصی در مورد میزان یارانه تخصیص یافته به بخش صنعت از سوی دولت اعلام نشده تا مشخص شود چه میزان درآمد از محل هدفمندی یارانهها نصیب دولت شده و چه میزان از آن به بخش تولید اختصاص یافته است تا مشخص شود که چه میزان یارانه به صنایع انرژی بر و یا کم مصرف رسیده است.
عضو کارگروه حمایت از تولید تصریح کرد: به نظر میرسد دولت تمام منابع هدفمندی یارانهها را بابت یارانه نقدی به مردم پرداخته است در حالی که باید بخشی از آن به تولید اختصاص مییافت تا آثار تورمی قانون هدفمندی کاهش یابد.
وی در ادامه با اشاره به برگزاری جلساتی بین نامزدهای ریاست جمهوری و صنعتگران گفت: توجه نامزدها و رویکرد آنها به بخش تولید اتفاق خوبی است و این مسئله که موضوع کسب و کار مورد توجه آنها قرار گرفته است، از اهمیت بالایی برخوردار است.
خالقی ادامه داد: در واقع این مطالبه عمومی در مورد لزوم حمایت از بخش تولید شکل گرفته و طبق بحثهای مطرح شده، هرکدام از نامزدها که در انتخابات موفق شود، رویکرد مثبتی به این بخش خواهد داشت و تولیدکنندگان میتوانند دولت آینده را در این خصوص مورد بازخواست قرار دهند.
وی افزود: باید راهکارهای جزئی نامزدهای ریاست جمهوری در مورد مسائل اقتصادی تشریح شود تا صنعتگران بتوانند در خصوص انتخاب نامزدها تصمیمگیری کنند.
مناظره به سر رسید
هیچ نامزدی برتر نبید!