گوناگون

علی آبادی بالاخره از ورزش کنار رفت !


آرمان: پس از 14 ماه تعویق بالاخره روز گذشته مجمع کمیته ملی المپیک برگزار شد . در انتخابات این کمیته که در بعضی پست‌ها به دور دوم کشیده شد کیومرث هاشمی ، شاهرخ شهنازی به ترتیب به عنوان رئیس و دبیر کل کمیته ملی المپیک انتخاب شدند همچنین رباب شهریان به عنوان نایب رئیس اول رسید و دبیر نیز نایب رئیس دوم شد.

تمرین دموکراسی

محمود گودرزی در مراسم مجمع انتخاباتی کمیته ملی المپیک گفت: به لحاظ مدیریت خوب هیات اجرایی برای برگزاری انتخابات کمیته المپیک تشکر می‌کنم.با توجه به تأخیر 14 ماهه خیلی برای کشور ایران زیبنده نیست که صحبت از دموکراسی می‌کنیم و به دنبال حاکمیت مردم در کشور هستیم. وزیر ورزش و جوانان تأکید کرد: رویدادهای مهمی در سال 93 در پیش داریم که اگر خوب نباشیم همه آسیب می‌بینیم؛ مثل کشتی است که همه در آن هستیم و باید تلاش کنیم که به سلامت به مقصد برسد. کمیته المپیک باید از حالت صرف تدارکاتچی خارج شود و به دنبال ارائه استراتژی باشد. تعجب می‌کنم کمیته المپیک باید علمی به مسائل نگاه کند.

سوالی برایم مطرح است برخی فدراسیون‌ها با وجود تلاش زیاد در یک نقطه ماندند که شاید به خاطر عدم مدیریت است، امیدوارم این مشکلات برطرف شود. گودرزی در پایان گفت: باید دموکراسی را تمرین و رعایت کنیم، اینکه افراد عضو فکری کدام گروه هستند،‌برای همه قابل احترام است. مجمعی که من می‌بینم همه متعهد و اهل علم هستند و در این مسیر حرکت می‌کنند امیدوارم با وجود اینکه تمام اتفاقاتی که دیروز افتاده و توسط برخی به آن دامن زده شده است به دور از این محیط به عنوان تعیین کننده‌هایی که همه متخصص و عاقل هستیم، بتوانیم انتخابات را برگزار کنیم و دنبال کارها برویم و در آینده شاهد توفیق باشیم.

انصراف علی‌آبادی

محمد علی‌آبادی بالاخره دست از حضور در ورزش کشید و با اعلام کناره‌گیری از انتخابات کمیته ملی المپیک اظهار داشت: با تصمیم شخصی و البته مشورتی که با برخی دوستانم گرفتم اقدام به کناره گیری از انتخابات نمودم چرا که با توجه به روی کار آمدن دولت جدید، کسی باید رئیس کمیته شود و امور کار را برعهده بگیرد که بتواند با مسئولان این دولت هم به راحتی کار کند. وی ضمن اعلام احترام به دولت جدید خاطرنشان کرد: برداشت من این بود که اگر مدیر کمیته ملی المپیک از خود افراد باشد بهتر خواهد بود. البته از اینکه دولت و وزارت ورزش بر روند انتخابات هیچگونه حمایتی نکردند خوشحالم اما در کل انصراف دادم تا از افراد خود دولت مشغول به کار شوند.

افشارزاده مشاور شد
بهرام افشارزاده پس از اعلام انصرافش از دبیرکلی کمیته ملی المپیک اظهار داشت: به احترام جمع و به علت اینکه خدشه‌ای به وجود نیاید انصراف می‌دهم. بهتر است از کسانی که جدید آمده‌اند استفاده شود و‌ آنها خدمت کنند. وی ادامه داد: من 13 سال در کمیته ملی المپیک حضور داشتم و به این موضوع افتخار می‌کنم. امیدوارم هر شخصی که در این پست قرار می‌گیرد موفق باشد و آرزوی سلامتی برای همه دارم.

افشازاده خاطرنشان کرد: کارهایم برای حضور در انتخابات تمام شده بود؛ اما نامه‌ام در دبیرخانه دفتر ریاست جمهوری مانده بود در مجموع مشکلی برای حضور در انتخابات نداشتم. محمود گودرزی پس از انصراف بهرام افشارزاده از دبیرکلی کمیته ملی المپیک در انتخابات اظهار داشت: من از سال 58 با افشارزاده آشنا هستم و تا این لحظه کوچک‌ترین مشکلی برای انرژی جسمانی در او ندیده‌ام. او حق بزرگی بر گردن ورزش کشور دارد. ما مرهون زحمات او هستیم. وی ادامه داد: برای اینکه متوجه شوید ما به این شخص احترام می‌گذاریم به او پیشنهاد مشاور عالی در امور بین‌الملل را می‌دهم.

انتخاب هاشمی به عنوان رئیس

محمد علی‌آبادی، محمود خسروی‌وفا، کیومرث هاشمی، علی مرادی، محمدرضا داورزنی، مهدی قدمی، مهرزاد حمیدی، فضل‌ا... باقرزاده، مهدی کرباسیان و محمد جعفر کامبوزیا نامزدهای ریاست بودند که پیش از رای گیری هفت نامزد کناره گیری کردند و قدمی، کامبوزیا و هاشمی با یکیدگر رقابت کردند.از بین نامزدهای ریاست این دوره از انتخابات کیومرث هاشمی از 61 رأی مجمع 42 رأی را به خود اختصاص داد و برای 4 سال به عنوان رئیس انتخاب شد. قدمی 9 رای و کامبوزیا 7 رای آوردند.2 رای نیز باطله اعلام شد. کیومرث هاشمی پیش از این در سمت‌های مدیرکل دفتر امور مشترک فدراسیون‌های ورزشی، معاون سازمان تربیت بدنی، مدیر کل دفتر بازرسی سازمان تربیت بدنی، مدیر کلی تربیت بدنی استان‌های همدان و یزد و رئیس مرکز توسعه ورزش قهرمانی و سرپرست فدراسیون فوتبال فعالیت کرده است.

وی در دوران ریاست محمد علی‌آبادی در سازمان تربیت بدنی به عنوان رئیس مرکز توسعه ورزش قهرمانی فعالیت می‌کرد و با حضور سعیدلو، حمید سجادی جایگزین وی شد. هاشمی در زمان تعلیق فوتبال ایران یک سال را به عنوان رئیس شورای انتقالی فدراسیون فوتبال فعالیت کرد و همچنین در دولت دهم نیز سمت معاون تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش را برعهده داشت. وی با انتخاب صالحی امیری به عنوان سرپرست وزارت ورزش و جوانان به عنوان مدیرکل حوزه وزارتی وزارت ورزش و جوانان منصوب شد و محمود گودرزی پس از انتخابش به عنوان وزیر ورزش نیز وی را به عنوان مشاور خود انتخاب کرد. کیومرث هاشمی پس از انتخاب به عنوان رئیس جدید کمیته ملی المپیک در جمع خبرنگاران حاضر شد و اظهار داشت: از اعضای مجمع که بنده حقیر را به عنوان رئیس انتخاب کردند، تشکر می‌کنم امیدوارم با تیم 11 نفره بتوانیم به اهداف خود برسیم. وی ادامه داد: سال آینده سال سختی است.

14 ماه از برنامه‌های خود عقب هستیم چون مجمع امروز برگزار شد، باید 14 ماه پیش برگزار می‌شد. سال آینده مسابقات مختلف آسیایی و جهانی در پیش داریم و باید با فعالیت بیشتر این عقب‌ماندگی را برطرف کنیم. رئیس جدید کمیته ملی المپیک در خصوص اینکه گفته می‌شد شما تیمی را از قبل مشخص کرده‌اید اما امروز آن تیم انتخاب نشد، تصریح کرد: انتخابات امروز کاملا آزاد بود و این موضوع را همه می‌دانند. برای من فرقی نمی‌کند چه کسی به عنوان دبیرکل یا نائب رئیس اول یا دوم انتخاب شود. شهنازی هم از دوستان خوب و قدیمی من است.

شهنازی دبیر کل شد
برای احراز پست دبیرکلی محمدرضا داورزنی با 23 و شاهرخ شهنازی با 21 رای به دور دوم راه یافتند. علی مرادی با 17 رای کنار رفت. در نهایت شهنازی دبیر کل شد. از 60 رای ماخوذه 34 رای را شهنازی کسب کرد و 26 رای به داورزنی رسید. پیش از این بهرام افشارزاده این سمت را بر عهده داشت که قبل از آغاز رای گیری انصراف خود را اعلام کرد.

انتخاب نائب رئیس اول و دوم
مهرعلی باران چشمه، لطفعلی پورکاظمی، مهرزاد حمیدی، محمود خسروی‌وفا، علیرضا دبیر، افشین داوری، اصغر رحیمی، حسین رضازاده، رباب شهریان، مجید شایسته، مهدی علی‌نژاد، مهدی قدمی، علی کفاشیان، محمود مشحون، علیپور، مهدی هاشمی و فتانه هادوی در پست‌های نایب‌رئیسی نامزد بودند که پیش از رای گیری، رحیمی، شایسته،‌ مشحون، داوری، علیپور، رضازاده و کفاشیان انصراف دادند. مهرزاد حمیدی 12 رای، علی نژاد 9 رای، باران چشمه 8 رای، پورکاظمی 8 رای، هاشمی و هادوی نیز 3 رای به خود اختصاص دادند دبیر 24 رای را به خود اختصاص داد و خسروی وفا و قدمی نیز 16 رای کسب کردند. شهریان نیز 14 رای کسب کرد تا این 4نفر به دور دوم راه یابند. پیش از رای گیری برای دور دوم، خسروی وفا اعلام کرد به نفع شهریان کنار می‌کشد که علی‌آبادی مخالفت و تاکید کرد کسی نمی‌تواند به نفع رقیب کنار بکشد و فقط می‌تواند بدون حمایت از شخصی دیگر کنار برود که همین اتفاق نیز رخ داد. در دور دوم رباب شهریان به عنوان نایب رئیس اول رسید و دبیر نیز نایب رئیس دوم شد.

انتخاب خزانه‌دار
در پست خزانه‌داری علیرضا دبیر، رسول خادم، محمدعلی شجاعی، محمد زارع‌پور، محمد پولادگر، محمدعلی رستگار، مهدی کرباسیان، جعفر کامبوزیا و شاهرخ شهنازی ثبت نام کرده بودند که پیش از رای‌گیری، خادم و پولادگر انصراف دادند. شهنازی و دبیر نیز به خاطر انتخاب به عنوان دبیرکل و نایب رئیس دوم عملا از این رقابت کنار رفتند تا شجاعی، زارع پور، رستگار و کامبوزیا به رقابت بپردازند. در این انتخابات شجاعی 29 رای کسب کرد و زارع پور و رستگار 10 رای کسب کردند. در نهایت رستگار با توصیه علی‌آبادی انصراف داد و شجاعی بدون برگزار شدن دور دوم خزانه دار کمیته ملی المپیک شد.

ارسال نظر

  • ناشناس

    ورزش بیچاره شد بدون حضور ایشون!
    از پسرانشون چه خبر؟؟

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار