گوناگون

آیا روضه خوانی حسن روحانی پوپولیستی بود؟

آیا روضه خوانی حسن روحانی پوپولیستی بود؟

پارسینه: به گمانم ما هنوز در درک و دریافت احمدی نژادیسم و ویژگی های آن پدیده کار آنچنانی نکردیم. باید متنی نوشت و شرح داد که منظور از پوپولیزم احمدی نژادی چه بود و چرا مخالفش بودیم.

ساده اش این است: احمدی نژاد از دغدغه ها و فرهنگ و اداب ملت استفاده می کرد برای پیشبرد سیاستی غیرمردمی و برای همین سیاستمداری پوپولیست بود و نه مردمی. حالا استفاده از همه اینها در راستای سیاستی مردمی نکوهیده است؟!

جدای از این باید بگویم با همه چیز احمدی نژاد مشکل نداشتیم. لااقل خودم را عرض می کنم. اتفاقا شیفته یک ویژگی احمدی نژاد بودم. هیچ سیاستمداری اندازه احمدی نژاد در این سی و اندی سال عاشق خود سیاست و بازی سیاست نبود و عطش حضور و بازی کردن در فضای سیاسی را نداشت. حالا این رذیلت است؟ بله در جامعه ای که اساسا سیاست را به ترم های اخلاقی دگم و سلب و انتزاعی کشانده است بله. در جامعه ای که سیاستمداران محبوبش آن ها بودند که اساسا بازی سیاسی نکرده و نمی کنند و همیشه زیر میز زدند. زیر میز بازی سیاست زدن در این جامعه فضیلت است. مگر می شود در بازی سیاست بود و نسبت به آن بی میل و بی اعتنا؟!

اما در احمدی نژاد این عطش قدرت و حضور در ساختار قدرت و بازی سیاسی کردن بدون نگاه به منافع ملی و راه انداختن بازی برد برد برای ملت و خودش بود و این رذیلت احمدی نژاد و احمدی نژادیسم بود.

اولین مساله ای که در این سال ها به آن رسیده ام انتخاب یا سمپاتی به مدل سیاست ورزی است که بیش از هر مدل سیاست ورزی به سود منافع ملی تمام می شود( حالا اینکه تعاریف از منافع ملی متفاوت است و ... اینها را بهش واقفم) و مهم تر آنکه به هیچ نکته و نگاه اخلاقی پاسخگو نباشد( منظورم اخلاق در آن شکل عام و در آن ساحتی که از سیاسیون در همه این سال ها و در ناخودآگاه الیت ایرانی از آن انتظار می رفت و می رود.) بنا به همه این ها و با این پیش فرض با روحانی و مدل سیاست ورزی اش روبرو می شوم.

به نظرم روحانی هنوز نتوانسته بر مدل سیاست ورزی اش نام خودش را ثبت کند. هنوز زمان می خواهد. برای همین مدل سیاست ورزی او با پیشینیانش به یاد می آید. اما پیش از انتخابات و در این یکسال ریاست جمهوری اش اگر بخواهم شباهت او را به مدل های قبلی دسته بندی کنم، چنین است: بیشترین شباهت به مدل سیاست ورزی هاشمی و کمترین شباهت به مدل سیاست ورزی میرحسین. به نظرم این کمی تکلیفمان را روشن می کند. اما در میانه خاتمی و احمدی نژاد مدل سیاست ورزی او به کدام شبیه تر است؟ به نظر من ۵۰ ۵۰ است.

روحانی بعد از احمدی نژاد و در کنار هاشمی جزو معدود سیاستمدارانی است که شیفته بازی سیاست است. می خواهد بازی کند و در بازی بماند. برای همین شیفت کردن از شمایل میرحسین به احمدی نژاد برایش پیچیده نیست. از آنطرف دریافته کمتر سیاستمداری محبوبیت خاتمی را دارد پس در موقع لازم در شکل خاتمی ظاهر می شود. حالا همه از او آدمی سیاس و عجیب و ... می سازد. خب بسازد اگر همه این ها در راستای سیاستی مردمی باشد ایرادش چیست؟

این مدل سیاست ورزی در این ساختار جواب خواهد داد. مخصوصا اگر در راستای سیاستی مردمی باشد. مخصوصا اگر برد برد باشد برای او که شیفته قدرت و بازیگری سیاسی است و برای ملت. حالا این وسط دو قطبی های مرسوم جامعه و تاریخ ما شکل نمی گیرد؟! دو قطبی میرحسین(خاتمی) احمدی نژاد خدشه دار می شود؟! خب بشود و تهش چه می شود؟

او سیاستمدار محبوب مردم نخواهد بود(البته مردم حاضر در فیس بوک و در موقعیت بالذات اپوزسیون و...) خب مهم نیست. تاریخ این مملکت پر است از سیاستمداران محبوب مردم که اکت سیاسیشان در نهایت به منافع ملی کمک آنچنانی نکرده است. و بر عکسش؟! بله به وفور اتفاق افتاده است.(نمونه اش قوام. نمونه اش همین آقای هاشمی)

امید بلاغتی

ارسال نظر

  • محمّد

    علاقۀ من به آقای روحانی بیش‌تر شد.

  • ناشناس

    توضیح بده اقای هاشمی چگونه اکتش کمک کرده به این مملکت

  • ناشناس

    احسنت. خیلی پخته بود. ممنونم. مقایسه قوام و هاشمی بسیار عالی بود.

  • رضا

    نویسنده محترم، یک مقدار احترام به زبان فارسی هم داشته باشی، به جایی برنمیخورد. اکت سیاسی یعنی چه؟

  • علی اوغلو

    چرا بعضی ها با بکاربردن اصطلاحات دیپلماتیک سعی دارند احمدی نژادرا بریکی ازانها که نه چندان خوب ونه چندان زشت منطبق نمایند وسعی براین داشته باشند به نحوی ویرا غسل تعمید بدند حقیقت اینستکه به رفتارهای احمدی نژاد اطلاق سیاستهای وی امری کاملا خطاست واژه سیاست درحوزه دیپلماسی وعرف تعریفهای مشخصی دارد که هیچ یک ازگفته ها وعملکردهای وی بران منطبق نیست بطور مثال چندنمونه ازانهارا که دررسانه ها اورده شده نام میبریم .تا عنوان حقیقی سیستم حکومتی وی که همان شارلاتانیسم سیاسی میباشد که هم تعریف درستی ازوی وهم تکمیل فرهنگ لغات سیاسی باشد پس لطفا به مطالب زیر که اکثرا از اظهارنظرها ومقالات سایرین در سایتها جمع آوری شده دقت فرمودن انطباق عنوان جدید به اشان را تصدیق فرمائید .
    چند جمله معروف محمود احمدی نژاد
    برخی از جنجالی ترین اظهارات محمود احمدی نژاد، رئیس جمهور سابق در طول دوره زمامداری اش از 84 تا 92 بدین شرح است:
    به گزارش پارسینه، برخی از جنجالی ترین اظهارات محمود احمدی نژاد، رئیس جمهور سابق در طول دوره زمامداری اش از 84 تا 92 بدین شرح است:

    برخلاف دیدگاه بعضی افراد، من معتقدم زنان گیلانی با حفظ عفاف خود در عرصه‌های مختلف کشاورزی حضور داشته‌اند. (اسفند ۱۳۸۵)

    وقتی کشورهای غربی شاهد رشد و پیشرفت ایران بودند هر روز یک قطعنامه تهیه کردند و در شورای امنیت علیه ما صادر کردند. من امروز به آنها می‌گویم آنقدر قطعنامه بدهید تا قطعنامه‌‌دان شما پاره شود. (آذر ۱۳۸۶)

    بعضی ها قیافه روشنفکری می‌گیرند اما به اندازه بزغاله هم از دنیا فهم و شعور ندارند. (آبان ۱۳۸۷)


    در انتخابات ۴۰ میلیون نفر خودشان بازیگر اصلی و تعیین‌کننده اصلی بودند حالا ۴ تا «خس و خاشاک» در این گوشه‌ها یک کاری می‌کنند. (خرداد ۱۳۸۸)

    می گویند قطعنامه می دهیم، خوب قطعنامه بدهید، آن قدر قطعنامه بدهید که بشود چهار هزار تا، بابا دیگر آن ممه را لولو برد ... اون که عددی نیست، گنده تر از اون هم عددی نیستند؛ بگذارید این جمله را بگم که آن ته چیزی که آنها را می سوزاند چیست؟، بابا جان! آب را بریز همون جایی که می سوزد. چرا آب را جای دیگری می ریزید؟ ( امرداد ۱۳۸۹)

    آن ‌زمان ‌ملت ایران درسی به آنها داد که تا ابد آن‌را فراموش نخواهند کرد؛ حالا که پشم و پیل همه آنها ریخته است. اگر خیلی عرضه دارید، اوضاع کشورهای خود را جمع و جور کنید و به ملت‌های خود برسید؛ شما ‌نمی‌توانید آب بینی‌ خود را بالا بکشید. (آبان90 ..
    کیک زرد پختن دختر محصل دوره راهنمائی درزیززمین خانه مسکونی خود + هاله نور نوبت گرفتن روسای کشورها درصف پستیبانی ازسیاست احمدی نژادی به طریق صف کوپنی +.بغل کردن مادر چاوز + رجعت چاوز +اختراع شرکت حضرت عیسی با ظهور حضرت مهدی +رفتار با وزرا که حتی هیچ نعلبندی باشاگردپادوی خود نمیکرد. اتلاف 6ماهه وقت وارژی مسیولین وملت برسر اینکه مجلس در راس امور هست یانیست + ایا حق السکوت بگیری جزو مصادیق بارزشارلاتانیسم نیست پس بگم بگم چیست + ایا قهر11 روزه درهمین ردیفها نیست ؟

    خانه / اخبار / دولت سابق چند هزار میلیارد تخلف داشت (+جزئیات)
    دولت سابق چند هزار میلیارد تخلف داشت (+جزئیات)
    ارسال شده توسط:Mohammad دراخبار, اخبار سیاسی February 5, 2014 ۰
    بازدید :۳۹


    روزنامه فرهیختگان نوشت: دولت دهم در سال ۹۱ به طور میانگین هر شش روز یک بار تخلف کرده است. بر اساس گزارش تفریغ بودجه که اخیرا مجلس منتشر کرده بود، دولت دهم حداقل ۶۰ اقدام خلاف قانون بودجه سال ۹۱ انجام داده است.
    تخلف سه هزار میلیارد تومانی در بخش سهام عدالت و حدود هفت هزار میلیارد تومانی در بخش پرداخت یارانه‌ها تنها بخشی از این تخلفات است. بالاترین رقم این تخلفات هم مربوط به تایید نشدن پرداخت‌ ۵۳ میلیارد دلار درآمد نفت و گاز توسط شرکت ملی نفت به حساب‌های خزانه‌داری تا زمان تحریر گزارش مجلس است.
    بر این اساس از آن ۶۰ تخلف دولت سابق در سال گذشته ۲۲ تخلف مربوط به بخش‌های انرژی و درآمدهای نفتی، ۱۲ تخلف در بخش خصوصی‌سازی، هشت تخلف مربوط به بخش پولی و بانکی، چهار تخلف مربوط به هدفمندی یارانه‌ها، چهار تخلف در بخش کشاورزی و ۱۰ تخلف هم در دیگر بخش‌ها بوده است.
    آن‌طور که بررسی از دخل و خرج بودجه ۵۶۶ هزار میلیارد تومانی دولت دهم در سال ۹۱ نشان می‌دهد در سال گذشته با وجود تخلفاتی برای پرداخت یارانه‌ها اما ۱۰ درصد خالص کل وجوه حاصل از اجرای قانون هدفمندکردن یارانه‎ها معادل شش هزار میلیارد تومان به بخش سلامت (بر اساس بند ۴۵ گزارش تفریغ بودجه سال ۹۱) اختصاص پیدا نکرده است.
    این در حالی است که ۷/ ۶ هزار میلیارد تومان بیشتر از سهم هدفمندسازی یارانه‌ها به آن اختصاص داده شده است. بی‌توجهی به حمایت‌های اجتماعی را در اختصاص ندادن دو‌ هزار میلیارد تومان به صندوق بیمه بیکاری و حمایت از بیکاران متقاضی کار نیز می‌توان در گزارش عملکرد بودجه سال گذشته مشاهده کرد.
    این در حالی است که سه هزار میلیارد تومان بابت پرداخت سود سهام به مشمولان طرح سهام عدالت، انجام هزینه‌های مربوط به شناسایی مشمولان طرح توزیع سهام عدالت و پرداخت مبالغی به شرکت‌های تعاونی سهام عدالت شهرستانی و استانی در حالی به صورت غیرقانونی پرداخت شده که باید این پول به خزانه واریز می‌شد.
    اما در کنار این‌ها، جبران کسری بودجه دولت از منابع بانک مرکزی نیز بخشی دیگر از مسائل مطرح در گزارش تفریغ بودجه سال ۹۱ است. در این مورد در گزارش تفریغ بودجه سال گذشته به پرداخت ۱/۱ میلیارد دلار از صورت‌حساب‌های فروش نفت خام و میعانات گازی علی‌رغم عدم وصول، از محل منابع داخلی بانک مرکزی تحت عنوان وصولی سال ۱۳۹۱ و به عبارتی تأمین کسری بودجه سال ۱۳۹۱ از منابع بانک مرکزی اشاره شده است.
    وصول نشدن درآمد یک میلیارد دلار فروش نفت خام از شرکت ISO (International Safe Oil) ، پرداخت نشدن بدهی ۷/ ۳ هزار میلیارد تومانی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران در وجه خزانه‌داری، واریز غیرقانونی ۱/ ۳ میلیارد یورو از درآمدهای گازی به ترکیه و پرداخت‌ غیرقانونی ۴/ ۷ میلیارد دلار توسط شرکت نیکو از محل سپرده‌گذاری‌های ارزی خارج از کشور جهت تأمین منابع طرح‌های بالادستی نفت و گاز نیز از دیگر تخلفات میلیاردی در بودجه سال قبل است.
    حال جزئیات این تخلفات در ادامه ذکر می‌شود:
    تخلفات مربوط به بخش‌های انرژی و درآمدهای نفتی
    * پرداخت غیرقانونی یک میلیارد دلار به شرکت ملی نفت در بخش بازپرداخت‌های بیع‌متقابل
    * در نظر گرفتن غیرقانونی ۳/ ۷ هزار میلیارد تومان از درآمدهای نفتی به شرکت ملی نفت ایران
    * عدم رعایت تخفیف به واحدهای پتروشیمی مبنی بر محاسبه نکردن هزینه انتقال خوراک آنها
    * تایید نشدن تسویه‌حساب‌های شرکت ملی نفت بابت تولید نفت و گاز از طریق شرکت‌های تابعه تا زمان تحریر گزارش مجلس
    * پرداخت غیرقانونی ۲۹ میلیون دلار از درآمدهای وصولی نفت به پیمانکاران طرف قرارداد طرح جامع مالیاتی توسط بانک مرکزی
    * تحویل نفت خام و میعانات گازی به شرکت‌های پالایشی با نرخ ۱۲۲۶ تومان برای هر دلار، در حالی که باید با نرخ دلار مبادله‌ای حساب می‌شد.
    * پرداخت ۱/۱ میلیارد دلار از صورت‌حساب‌های فروش نفت خام و میعانات گازی علی‌رغم عدم وصول، از محل منابع داخلی بانک مرکزی تحت عنوان وصولی سال ۱۳۹۱٫
    * تایید نشدن پرداخت‌ ۵۳ میلیارد دلار درآمد نفت و گاز توسط شرکت ملی نفت به حساب‌های خزانه‌داری تا زمان تحریر گزارش مجلس
    * وصول نشدن درآمد یک میلیارد دلار فروش نفت خام از شرکت (ISO – International Safe Oil).
    * فروختن ۳۵ میلیارد دلار ارز حاصل از صادرات نفت با نرخ ۱۲۲۶ تومانی دلار و واریز آن به عنوان بخشی از منابع عمومی دولت جهت تأمین برخی ردیف‌های درآمدی دولت.
    * پرداخت نشدن سهم ۱/ ۳ هزار میلیارد تومانی سازمان امور مالیاتی از درآمدهای نفتی.
    * پرداخت با تاخیر وجوه وصولی از محل صادرات نفت خام توسط شرکت بازرگانی نفتیران اینترترید (نیکو) به حساب‌های بانک مرکزی پرداخت نشدن بدهی ۷/ ۳ هزار میلیارد تومانی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران در وجه خزانه‌داری.
    * پرداخت غیرقانونی ۷۴۱ میلیارد تومان درآمد فروش میعانات گازی به مجتمع‌های پتروشیمی به سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها.
    * واریز غیرقانونی ۱/ ۳ میلیارد یورو از درآمدهای گازی به ترکیه به شماره حساب ۹۴۷-۱۹۴۰-۷۱۰ مربوط به سپرده قرض‌الحسنه پس‌انداز شرکت ملی گاز ایران (یورویی).
    * سرمایه‌گذاری کمتر از سقف تعیین‌شده شرکت ملی نفت ایران در طرح‌های نفت و گاز.
    * به حساب خزانه واریز نشدن ۵/ ۸ میلیارد تومان از منابع حاصل از فروش انرژی برق آبی نیروگاه‌ها در شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران مصرف ۸/ ۱ هزار میلیارد تومان توسط شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران بدون واریز به حساب خزانه‌داری.
    * پرداخت‌ غیرقانونی ۴/ ۷ میلیارد دلار توسط شرکت نیکو از محل سپرده‌گذاری‌های ارزی خارج از کشور جهت تأمین منابع طرح‌های بالادستی نفت و گاز.
    * مصرف غیرقانونی ۵/ ۲ میلیارد تومان توسط شرکت گاز استان سیستان و بلوچستان برای احداث و تجهیز ساختمان‌های اداری
    * عدم واریز مالیات بر ارزش افزوده و عوارض دریافتی از مصرف‌کنندگان پنج فراورده اصلی و سوخت هوایی به میزان ۲/ ۴ هزار میلیارد تومان توسط شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران به خزانه‌داری کل کشور.
    * سرمایه‌گذاری غیرقانونی سازمان توسعه برق ایران در پروژه‌هایی غیر از نیروگاه‌های حرارتی و شبکه انتقال برق.
    تخلفات بخش پولی و بانکی
    * پرداخت غیرقانونی ۵/ ۳ هزار میلیارد تومان تسهیلات در سال ۱۳۹۲ پس از انقضاء مهلت قانون سه‌دوازدهم توسط بانک‌های عامل با مجوز صندوق توسعه ملی.
    * عدم سپرده‌گذاری ۵/ ۳ ‌میلیارد دلاری بانک مرکزی نزد بانک‌های تخصصی برای تأمین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی بخش غیردولتی.
    * عدم پرداخت ۱۸ میلیارد تومان به مددجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی توسط بانک ملت.
    * ارائه نشدن گزارش جدول موجودی و گردش وجوه سال ۱۳۹۱ صندوق توسعه ملی همراه لایحه بودجه سال ۱۳۹۲٫
    * پرداخت ۴۸۸ میلیارد تومان تسهیلات غیرقانونی توسط بانک کشاورزی به جای واریز به خزانه.
    * عدم رعایت گشایش اعتبار اسنادی (LC) مواد اولیه و کالاهای سرمایه‌ای واسطه‌ای به میزان ۱۰ ‌درصد به صورت نقد و مابقی پس از تحویل اسناد.
    * عدم واریز ۱۰۵ میلیارد تومان از اوراق مشارکت فروش‌رفته شرکت مادرتخصصی ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌و‌نقل توسط بانک سپه به حساب شرکت مذکور.
    * عدم سپرده‌گذاری پنج درصد مبلغ اوراق مشارکت فروش رفته در حساب کوتاه‌مدت توسط بانک‌های عامل.
    تخلفات مربوط به هدفمندی یارانه‌ها
    * عدم اختصاص ۱۰ درصد خالص کل وجوه حاصل از اجرای قانون هدفمندکردن یارانه‎ها معادل شش هزار میلیارد تومان به بخش سلامت.
    * پرداخت غیرقانونی ۷۷۲ میلیارد تومان برای اجرای هدفمندی از محل فروش میعانات گازی تحویلی به مجتمع‌های پتروشیمی و محل برگشت اضافه واریزی عوارض و مالیات مربوط به وزارت کشور.
    * واریز ۷۵۱ میلیارد تومان توسط خزانه‌داری کل کشور از سهم شرکت ملی نفت ایران به حساب هدفمندسازی یارانه‌ها.
    * پرداخت غیرقانونی ۷/ ۶ هزار میلیارد تومان بیشتر از سهم هدفمندسازی یارانه‌ها به آن
    تخلفات در بخش کشاورزی
    * عدم وصول ۶۱۹ میلیون تومان سهم اتحادیه‌ها و تعاونی‌های فرش با وجود واگذاری این میزان به اتحادیه‌ مرکزی تولید فرش دستباف روستایی.
    * عدم دریافت سهم ۱۵ درصدی بهره‌برداران در تأمین هزینه‌های عملیات توسط سازمان‌های جهادکشاورزی استان و جنوب استان کرمان.
    * عدم تعیین سهم بانک‌های عامل توسط بانک مرکزی جهت پرداخت تسهیلات خرید گندم داخلی.
    * عدم اقدام جهت عرضه حق بهره‌برداری معادن
    تخلفات در خصوصی‌سازی
    * عدم عرضه سهام یا انتقال مدیریت ۲۸۱ بنگاه.
    * تایید نشدن واگذاری‌های انجام‌شده بابت دیون وزارت نیرو توسط وزیر امور اقتصادی و دارایی.
    * ارسال اوراق سهام دولتی ۱۷ شرکت مشمول واگذاری بعد از مهلت مقرر و عدم تحویل اصل اوراق سهام دولتی در ۷۲ شرکت.
    * ارسال اوراق سهام دولتی وثیقه مدیران در ۳۹ شرکت بعد از مهلت مقرر و عدم ارائه اوراق سهام دولتی وثیقه مدیران در ۱۱۶ شرکت.
    * اعلام نشدن اسامی هشت شرکت کنترلی واگذارشده به سازمان ثبت اسناد و املاک کشور.
    * اجاره دادن دارایی‌های ۱۱ شرکت بدون مجوز از سازمان خصوصی‌سازی.
    * ترهین و توثیق دارایی‌های چهار شرکت بدون مجوز از سازمان خصوصی‌سازی.
    * فروش دارایی‌های پنج شرکت بدون اخذ مجوز از سازمان خصوصی‌سازی.
    * تغییرات سرمایه شرکت تولید پمپ‌های بزرگ و توربین آبی بدون اخذ مجوز از سازمان خصوصی‌سازی.
    * اخذ بیش از ۲۷۷ میلیارد تومان تسهیلات بدون مجوز از سازمان خصوصی‌سازی برای هشت شرکت.
    * عدم وصول سود سهام ۴۳ شرکت دولت توسط وزیر اقتصاد.
    * پرداخت غیرقانونی سه هزار میلیارد تومان سود سهام عدالت.
    سایر تخلفات
    * پرداخت غیرقانونی ۵۰ میلیون تومان بابت پرداخت اضافه‌کار به کارکنان قراردادی توسط اداره کل ثبت احوال استان تهران.
    * پرداخت غیرقانونی ۶۲۸ میلیون تومان بابت پرداخت اضافه‌کار به کارکنان توسط اداره کل راه و شهرسازی استان تهران.
    * خرج غیرقانونی ۲۹۵ میلیارد تومان از وجوه اوراق مشارکت فروش‌رفته سال ۱۳۹۱ در طرح‌های غیرانتفاعی توسط شرکت مادرتخصصی ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌و‌نقل.
    * عدم پرداخت حقوق و مزایای کارکنان قراردادی دانشگاه‌های غیر علوم پزشکی و همچنین بخشی از کارکنان قراردادی دانشگاه‌های علوم پزشکی.
    * افزایش غیرقانونی بهاء آب.
    * عدم اختصاص دو‌ هزار میلیارد تومان به صندوق بیمه بیکاری و حمایت از بیکاران متقاضی کار.
    * عدم اقدام حقوقی وزارت بهداشت برای جلوگیری از تبلیغات کالاها و خدمات آسیب‌رسان در رسانه ملی.
    * عدم اقدام صندوق تامین اجتماعی برای پرداخت مستمری به همسر و فرزندان بیمه‌شده متوفی که زیر ۱۰ سال سابقه دارند.
    * عدم پرداخت ۵۲۲ میلیون تومان از محل وصول عوارض ورود و صدور کالاها و خدمات به خزانه توسط سازمان منطقه آزاد اروند.
    * عدم توزیع ۱۵ میلیارد تومان برای موضوع گسترش فرهنگ عفاف و حجاب.
    گردآوری مجله اینترنتی جوان سیتی ( لطفا توجه فرمائید بودجه گسترش فرهنگ عفاف وحجاب را چه کسانی بلعیده اند اما این افراد معلوم الحال یقه دولت 11 را گرفته اند باین میگویند شرافت باین میگویند دیانت باین میگویند دلواپسی
    ( راست گفته اند که گنه کرد دربلخ اهنگری به شوشتر زدند گردن مسگری ) ایا شالاتانیسم ازاین اشکار تر که بودجه بهداشت وسلامت را برده دربیابانهای لمیزرع بی اب وعلف خرج خشت وگل بکنی وانمودکنی من دارم برای مردم خانه میسازم درحالیکه ان مردم ازبی دوائی دارفانی راوداع گفته اند

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت پارسینه هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد