گوناگون

دلایل اعتراض رانندگان اتوبوس‌رانی اصفهان در روز ۲۲ بهمن

پارسینه: «شورای تامین استان اصفهان بعد از تجمع هزار نفری کارگران وعده داد که به مطالبات طرح شده در این تجمع تا روز یکشنبه این هفته رسیدگی خواهد کرد.»

به گزارش پارسینه، ایلنا از رسیدگی به مطالبات کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی اصفهان و حومه در شورای تامین استان اصفهان خبر داد. کارگران می‌گویند رسیدگی به مطالبات‌شان پس از آن در دستور کار شورای تامین قرار گرفته است که نزدیک به هزار راننده معترض این شرکت اتوبوسرانی روز چهارشنبه هفته گذشته (۲۲ بهمن) مقابل ساختمان شهرداری تجمع کردند.

یک عضو شورای اسلامی کار شرکت واحد اتوبوسرانی اصفهان و حومه که نخواست نامش فاش شود در این باره گفت: شورای تامین استان بعد از تجمع هزار نفری کارگران مقابل ساختمان شهرداری وعده داد که به مطالبات طرح شده در این تجمع تا روز یکشنبه این هفته رسیدگی خواهد کرد.

او با اشاره به جلسه دیروز (جمعه ۲۴ بهمن) شورای تامین با دو تن از اعضای شورای اسلامی کار اتوبوس‌رانی اصفهان، افزود: نمایندگان کارگران در این جلسه مطالبات همکاران خود را به گوش مسئولان استانی رساندند.

این فعال کارگری در تشریح دلایل دور جدید اعتراضات صنفی رانندگان شرکت واحد اتوبوسرانی اصفهان و حومه بیان کرد: شرکت واحد اصفهان به جای واگذاری اتوبوس‌ها به رانندگان به صورت خود مالکی، با بخش خصوصی قرارداد می‌بندد و اتوبوس‌ها را با قیمت پایین‌تری به شرکت‌ها واگذار می‌کند. شرکت‌های بخش خصوصی نیز رانندگان بازنشسته را برای کار بر روی این اتوبوس‌ها استخدام می‌کنند. این در حالی است که در سراسر کشور، اتوبوس‌ها به صورت خودمالکی به رانندگان واگذار می‌شوند.

او در تشریح سایر دلایل اعتراض کارگران افزود: مدیر عامل وقت شرکت واحد اصفهان در سال ۸۳ طرح طبقه بندی مشاغل را با بودجه‌ای بالغ بر ۲ میلیارد تومان امضاء کرد اما چندی بعد از شرکت رفت. مدیرعامل بعدی در سال ۸۹ این طرح را با‌‌ همان بودجه ۲ میلیارد تومانی که ۶ سال پیش امضاء شده بود اجرا کرد. حقوق کارگران بر اثر اجرای این طرح روزانه بین ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ تومان افزایش پیدا کرد. بعد‌ها فهمیدیم که آن زمان [سال ۸۹] نامه‌ای مبنی بر افزایش ۱۰۵ هزار تومانی حقوق کارگران به سازمان شهرداری‌ها ابلاغ شده بود اما مدیران شرکت واحد با اجرای طرح طبقه بندی از اجرای آن نامه سر باز زدند.

او تصریح کرد: اگر آن نامه اجرا می‌شد حقوق کارگران بیش از سه برابر میزانی که بر اثر اجرای طرح طبقه بندی مشاغل افزایش پیدا کرد افزایش می‌یافت.

این فعال حقوق صنفی کارگران در عین حال گفت: در حال حاضر من با بیش از ده سال سابقه کار روزانه ۲۸ هزار تومان حقوق می‌گیرم در حالی که رانندگان شاغل در کرج و تهران با سابقه کار مشابه به ترتیب روزانه ۳۳ و ۴۰ هزار تومان حقوق می‌گیرند.

او در ادامه بیان کرد: از ۲۰ سال پیش مقرر شد که روزانه ۳۴ تومان بابت نظافت اتوبوس به رانندگان پرداخت شود. در حال حاضر حق نظافت اتوبوس‌‌ همان ۳۴ تومان است. سوال من این است که پرداخت روزی ۳۴ تومان به رانندگان در سال ۹۳ به چه دردی می‌خورد؟ نظافت که‌‌ همان نظافت است.

این نماینده کارگری در بخش دیگری از صحبت‌هایش گفت: این نگرانی وجود دارد که شرکت واحد در آستانه سال نو کارگرانی را که به صورت فعال در اعتراضات صنفی شرکت می‌کنند اخراج کند زیرا مشابه این اتفاق در سال گذشته به وقوع پیوست. البته اعضای شورای تامین در جلسه دیروز به نمایندگان کارگران قول داده‌اند که نگذارند شرکت واحد هیچ کارگری را اخراج کند.

گفتنی است خبرنگار ایلنا علی رغم هماهنگی قبلی تا این لحظه موفق نشده است با مدیران شرکت واحد اتوبوسرانی اصفهان و حومه تماس بگیرد.

ارسال نظر

  • ناشناس

    ای لعنت به خصوصی سازی که مردم را بیچاره کرده است.

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت پارسینه هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد