رييس مركز بررسيهاي استراتژيك رياست جمهوري: احمدينژاد پيروز انتخابات رياست جمهوري آينده است
عليرضا ذاكر اصفهاني در گفتوگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) افزود: عليرغم اينكه بسياري از قصد القاء شرايط بحراني در كشور را به افكار عموميدارند، در واقعيت فضا اينگونه نيست و اين القائات بيشتر ناشي از يك كودتاي رسانهاي است كه در فضاي كشور عليه دولت در حال اجراست.
وي با بيان اينكه " در يك سال اخير و با نزديكي به انتخابات، انتقادات از سوي عدهاي از نقد فراتر رفته و مصداق توهين و تخريب به رييسجمهور را يافته است" يادآور شد: در دولتهاي گذشته نيز در مقاطعي ميزان تورم به بيش از چهل درصد ميرسيد، اما اينگونه تخريبها و توهينها هيچگاه عليه اين دولتها وجود نداشت.
وي گفت: عدهاي قصد بهرهبرداري سياسي از اين اقدامات را دارند؛ اين رفتارها نه تنها به ضرر آقاي احمدينژاد نيست، بلكه مردم خود با مشاهده اين تخريبها و توهينها به مظلوميت احمدينژاد پي ميبرند.
رييس مركز بررسيهاي استراتژيك رياستجمهوري با اشاره به ترديد محمد خاتمي براي كانديداتوري انتخابات رياست جمهوري اظهار كرد: هرچند آقاي خاتمي دراين روزها در پي تئوريزه كردن مباني اصلاحات بوده است، اما اين نقد بر ايشان وارد است كه پس در كوران دولت اصلاحات به چه ميانديشند و آيا گفتمان اصلاحات در آن زمان براي ايشان و اطرافيانشان مشخص بود؟
وي با اشاره به نقل قولي از خاتمي مبني براينكه " ورود ما به مدرنيته اجتنابناپذير است" اين گفته رييسجمهور پيشين را با دفاعيات وي از بوميگرايي در محافل ديگر و از جمله همايش دين در دنياي مدرنيته ـ كه به ميزباني خاتمي برگزار شد ـ در تناقض دانست و گفت: خاتميبه لحاظ فكري چه در درون و چه در برون فردي پراز تناقض است. آقاي خاتميصرف نظر از اينكه با حلقه فكريش در درون دچار تناقض است، با حلقه بيروني اطرافيانش هم نتوانسته است يك ارتباط فكري برقرار كند.
وي با رد اينكه " مشكل جريان اصلاحات اختلاف سليقه است" اظهار كرد: عمدهترين مساله جريان اصلاحات بحران هويتي و معرفتي است كه عدم مقبوليت آنها در اجتماع نيز از همين بيهويتي منشاء ميگيرد.
ذاكر اصفهاني با تاييد اينكه " نقش مشاوران رييسجمهور در دولت نهم قابل توجه است" احمدينژاد را فردي مشاورپذير توصيف كرد و گفت: متعجبم كه چگونه عدهاي رييسجمهور را مشاورناپذير و سياستهاي دولت را غيركارشناسانه ميدانند.
وي در همين رابطه رسيدگي سريع رييسجمهور به گزارشهاي ارسال شده از سوي مركز بررسيهاي استراتژيك را نمونه و شاهدي از توجه رييسجمهور به امر مشاوره عنوان كرد و درباره تطبيق استراتژي دولت نهم با واقعيات جهاني اظهار كرد: سياست خارجي اين دولت ضمن اينكه به مختصات بيروني و فضاي بينالمللي توجه ميكند، دفاع از ارزشهاي و آرمانهاي انقلاب را نيز مد نظر دارد.
وي سياست خارجي دولت نهم را " تلفيقي از ايدئولوژيگرايي و واقع گرايي" توصيف و خاطرنشان كرد: غرب بعد از فروپاشي اتحاد جماهير شوروي اعلام كرد كه دوران جنگ سرد با پيروزي ليبرال دموكراسي پايان يافته است و عملا تئوري پردازان اين جريان چون فوكوياما، الوين تافلر به تئوري پردازي در باب پيروزي ليبرال دموكراسي پرداختند.
رييس مركز بررسيهاي استراتژيك رياست جمهوري ادامه داد: اين تئوريها كه به دنبال پرداخت نظم جهاني بر طبق خواست و نظر غربيهاست پيش از آنكه به طرح هستها بپردازد، گزينهها و تجويزهايي براي جهان اسلام هستند كه از جانب ايالات متحده، به صورت ناعادلانه و از بالا به پايين شكل گرفتهاند.
وي تفكر و سياستهاي دولت فعلي را مخالف با اين نظم جهاني دانست و گفت: ما مدعي هستيم چرا آمريكا بايد براي جهان تصميم بگيرد و به تجويز الگو براي ديگر كشورها بپردازد. اين مساله با شعار عدالت طلبانه دولت نهم در تضاد است و ما با آن مخالفيم.
وي با اشاره به اينكه " دولت در برنامه هستهيي استراتژي مشخصي را دنبال ميكند" نيز گفت: واكنش قدرتهاي خارجي به برنامه هستهيي ايران نشانهاي بر دفاع دولت نهم از گفتمان مقاومت و عدالت در جهان است.
ذاكر اصفهاني طرح شعار انرژي هستهيي حق مسلم ماست را گفتماني نهادينه شدن در كشور دانست و خاطرنشان كرد: نامي به جز استراتژي براي اين شعار نميتوان قائل شد؛ چراكه بطن اين شعار در مواجه با سلطه نفي سلطهپذيري و عزت و استقلال ايراني و مطابق با آرمانهاي انقلاب شكل گرفته است و بنابراين نميتواند يك شعار ساده باشد.
وي اقدام به منظور كانديدا شدن براي عضويت در بين اعضاي غيردائم شوراي امنيت سازمان ملل را يك عمل سياسي خواند و گفت: حداقل دستاورد اين اقدام جسارت بخشيدن به كشورهاي در حال توسعه در مقابل قدرتهاي سلطهجو است.
اظهارات ایشان عجیب است