گوناگون

دكتر محسن رضايي در گفتگو با العالم: حماس از اين ميدان نبرد پيروزمندانه خارج خواهد شد

حماس از اين ميدان نبرد پيروزمندانه خارج خواهد شد. حماس امکانات جدي در اختيار دارد که مي تواند شهرهاي مهم صهيونيستي را زير آتش بگيرد. ما نمي توانيم منتظر شوراي امنيت باشيم اما مسلمانان جهان مي توانند با حضور در تجمع ها، سازمان هاي بين المللي را تحت فشار قرار دهند.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت: فاجعه ضد بشري و ضد انساني صهيونيست ها عليه فلسطينيان باريکه غزه با حمايت آمريکا و سکوت کشورهاي عربي و تاسفبارتر از همه، با همراهي دولت مصر در جريان است.

به گزارش پايگاه اينترنتي دكتر محسن رضايي ، دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام يکشنبه شب در گفتگوي اختصاصي با شبکه خبري "العالم" اظهار داشت: پديده جديدي در مساله تجاوزگري رژيم صهيونيستي عليه فلسطينيان را شاهد هستيم.

رضايي گفت: در قضيه حمله وحشيانيه صهيونيست ها به غزه علاوه بر سکوت کشورهاي عربي، همکاري يک کشور عربي (مصر) را در محاصره شديد ملت غزه از سوي رژيم صهيونيستي شاهد هستيم.

وي خاطرنشان کرد: مصر قصد بازگشايي گذرگاه رفح را ندارد و امروز هم که اين گذرگاه را باز کرده صرفا براي انتقال مجروحان بوده و از رسيدن امکانات، غذا، سوخت و وسايل معيشت به مردم غزه همچنان جلوگيري مي کند.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام اظهار داشت: نه تنها هيچ نوع همکاري از سوي مصر صورت نمي گيرد بلکه يک هماهنگي با حرکت هاي اسراييل از سوي مصر در حال انجام است که اين مساله پديده جديدي است.

وي افزود: ما تاکنون در تاريخ رويارويي جهان اسلام در برابر رژيم صهيونيستي، شاهد چنين همراهي با اين رژيم از سوي يک کشور اسلامي نبوده ايم و اگر همراهي هايي نيز مي شد مخفيانه بود و کسي اطلاعي از آن نداشت. و همكاري با ر‍يم صهيونيستي عمدتا به صورت سکوت بود اما اينکه يک دولت اسلامي با صهونيست ها در محاصره جمعيت قابل توجهي از مسلمانان همراهي کند به هيچ وجه قابل قبول نيست.

رضايي در مورد اين که چرا اسراييل دست به چنين وحشي گيري هايي زده است، خاطرنشان کرد: چند دليل وجود دارد که رژيم صهيونيستي و صهيونيست ها به چنين کاري دست زده اند. اولين بحث اين است که آتش بس موقت شش ماهه تمام شده است و آنها خواهان اين هستند که آتش بس جديد را با تحميل شروط خود بر حماس بقبولانند.

وي افزود: اسراييل درصدد است با گرفتن امتيازهاي زياد از حماس، عملاً اين جنبش را از طريق تحميل آتش بس جديد به يک نيروي شکست خورده و تسليم شده تبديل نمايد.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام اظهار داشت: دليل دوم اين است که 10 يا 12 روز ديگر دوره قانوني محمود عباس رييس تشکيلات خودگردان فلسطين به پايان مي رسد از اين رو آنها خواهان فشار بر حماس براي تمديد رياست محمود عباس براي يک دوره يک ساله هستند تا از طريق توافق با حماس در حقيقت مشروعيتي براي رياست تشکيلات قايل شوند.

وي گفت: بدتر از اين مساله اين است که آنها خواهان اين هستند که حماس به نمايندگي تام الاختيار محمود عباس راي بدهد تا وي نماينده تام الاختيار فلسطيني ها شود؛ کاري که در جلسه قاهره و شرم الشيخ يک ماه پيش موفق به انجام آن نشدند.

رضايي تصريح کرد: آنها مقدماتي را آماده کرده اند تا قراردادهاي ننگيني امضا شود و حتي درصددند اگر بتوانند در آخرين دقايق باقي مانده از زمامداري جورج بوش رييس جمهوري آمريکا از طريق قراردادهايي با عباس امتيازهاي يک طرفه اي به صهيونيست ها بدهند.

وي افزود: به همين دليل مي خواهند به حماس فشار بياورند تا هم مدت رياست محمود عباس را تمديد کنند و هم اختياراتي را به او بدهند که بتواند قراردادهايي را با رژيم صهيونيستي به امضا برساند.

رضايي خاطرنشان کرد: مساله سوم نيز انتخابات اسراييل است که در اوايل اسفند ماه انتخابات کنيست (پارلمان رژيم صهيونيستي) برگزار خواهد شد.

وي افزود: حزب ليکود و حزب کار که رقباي حزب کاديما هستند، جو تندي را ايجاد کرده اند.

رضايي گفت: احزاب صهيونيست، حزب کاديما را به ضعف و از بين بردن حيثيت اسراييل در جنگ لبنان و برخورد ضعيف با فلسطيني ها متهم کرده اند.

وي افزود: حزب حاکم کاديما با يک قدرت نمايي مي خواهد دوباره ميزان آراي از دست رفته خود را بازگرداند.

رضايي گفت: زماني که انتخابات فلسطين برگزار شد و حماس با آراي مردم به پيروزي رسيد، خود آمريکايي ها و اروپايي ها اعلام کردند که اين انتخابات انتخابات سالمي بوده است ولي از زماني که حماس زير بار فشارها نرفت و امتيازهايي را که اسراييل به دنبال آن بود قبول نکرد يک مرتبه مواضع خود را عليه حماس تغيير دادند و اين جنبش را متهم کردند که با خارج از فلسطين ارتباط دارد.

وي اظهار داشت: البته اين مساله که اسراييل با خارج از فلسطين اشغالي از جمله با آمريکايي ها و مافياهاي دنيا مرتبط است؛ از ديد آنان اشکالي ندارد اما يک ملت محاصره شده که آب و غذا را روي آن بسته اند، متهم مي شود که با خارج از فلسطين ارتباط دارد.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با بيان اين که صهيونيست ها در تهاجم به غزه دست به فريبکاري بزرگي زدند، خاطرنشان کرد: آنها از طريق رفت و آمدهاي خود به کشورهاي اسلامي و دروغگويي هاي خود، جهان اسلام را در خواب غفلت فروبردند و سپس دست به جنايت عليه غزه زدند.

رضايي گفت: صهيونيست ها پيش از حمله به غزه همواره به مصري ها مي گفتند که قصد حمله نداريم طوري که مصري ها نيز به حماس گفته بودند که مطمئن باشيد و صد درصد اطمينان داشته باشيد که حمله اي صورت نخواهد گرفت.

وي افزود: صهيونيست ها پس از اين فريبکاري، روز شنبه را که روز عيد و روز مقدسي برايشان محسوب مي شود را براي تهاجم وحشيانه به غزه انتخاب و دست به جنايت زدند.

رضايي با بيان اين که همه اين اقدامات بيانگر فريبکاري جدي صهيونيست هاست از کشورهاي مسلمان خواست فريب نخورند و مانند قضيه جنگ لبنان تقصيرها را گردن مقاومت نياندازند و در مقابله با صهيونيست ها متحد شوند.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با تاکيد بر اين که برادران عرب نبايد گول فريبکاري هاي صهيونيست ها را بخورند، خاطرنشان کرد: برگزاري کنفرانس اديان در آمريکا يک فريب بود و حمله به غزه به درستي اين مساله را اثبات مي کند از اين رو مسلمانان نبايد فريب صهيونيست ها را بخورند بلکه بايد با تمام قدرت در سرتاسر جهان اسلام بپاخيزند و اجازه ادامه جنايت ها را به اين رژيم ندهند.

رضايي در ادامه درباره تهديدهاي رژيم اسراييل و احتمال حمله زميني به نوار غزه گفت: به نظر مي رسد که در روزهاي آينده جنگ ادامه پيدا خواهد کرد و اين رژيم هم اکنون از طريق دريا با ناو و در زمين از طريق تانک ها و از هوا با هواپيماهاي خود آرايش جنگي گرفته است.

وي افزود: طي دو روز گذشته رژيم صهيونيستي از طريق دريا و با توپخانه اي که روي ناوها قرار دارد و هم با هواپيماها غزه را هدف قرار داد و هم اکنون اعلام کرده است که در 40 کيلومتري شمال نوار غزه مردم به پناهگاه ها بروند.

رضايي خاطرنشان کرد: در مقابل تجاوزگري رژيم صهيونيستي حماس هم روز شنبه 60 موشک به سمت صهيونيست ها شليک کرده و در روز دوم تهاجم صهيونيست ها (يکشنبه) نيز طي 25 عمليات 70 تا 80 موشک شليک کرد که در يکي از آنها يک اسراييلي کشته و 50 اسراييلي ديگر نيز زخمي شده است.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت: در مجموع جنگ در حال جدي شدن است و حماس نيز مقاومت جانانه اي خواهد کرد.

وي افزود: فرق تهاجم صهيونيست ها عليه لبنان و غزه اين است که در لبنان حزب الله در محاصره نبود در حالي که در غزه مردم در محاصره هستند.

رضايي تاکيد کرد که جهان اسلام نبايد در جنايت عليه غزه شريک شود بلکه بايد به مسووليت هاي خود در قبال فلسطينيان ستم ديده نوار غزه عمل کند.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام اظهار داشت: اگر واقعا ملاحظات سياسي در کار نبود و حضورم به نفع فلسطيني ها بود، امروز از همه مسووليت هاي دولتي استعفا مي دادم و ظرف 48 ساعت خود را به غزه مي رساندم و در کنار برادران فلسطيني خون خود را در سرزمين فلسطين براي دفاع از فلسطيني ها تقديم و در راه خدا جهاد مي کردم.

وي افزود: حماس از اين ميدان نبرد پيروزمندانه خارج خواهد شد. حماس امکانات جدي در اختيار دارد که مي تواند شهرهاي مهم صهيونيستي را زير آتش بگيرد.

رضايي اظهار اميدواري کرد که کار به استفاده مقاومت از سلاح هاي جديد کشيده نشود و از جهان اسلام خواست در متوقف کردن تجاوزات رژيم صهيونيستي تمام تلاش خود را به کارگيرند زيرا اين مساله به نفع همه خواهد بود.

وي درباره واکنش مجامع بين المللي و کساني که دم از حقوق بشر مي زنند و اکتفا کردن سازمان ملل به صدور بيانيه اي غير الزام آور خاطرنشان کرد: بعيد مي دانم که سازمان هاي بين المللي در اين واقعه نيز مانند حادثه جنگ اسراييل عليه لبنان که صرفا جلسات مداوم در شوراي امنيت برگزار مي کردند؛ کاري صورت دهند.

رضايي تاکيد کرد: ما نمي توانيم منتظر شوراي امنيت باشيم اما مسلمانان جهان مي توانند با حضور در تجمع ها و اعتراض هاي عمومي در قالب موسسات و گروه هاي غير دولتي جهان اسلام، دولت هاي خود و سازمان هاي بين المللي را تحت فشار قرار دهند.

وي امکانات سازمان ملل، کنفرانس اسلامي و اتحاديه عرب را براي جلوگيري از تجاوزات صهيونيست ها مهم خواند و افزود: اين مجامع بايد هم اکنون تحرکي از خود نشان دهند و فرصت ها را از دست ندهند.

رضايي درباره تظاهرات مردمي در کشورهاي اسلامي گفت: در چنين مواقعي معمولا ملت هاي جهان اسلام وارد صحنه مي شوند؛ تظاهرات و اعتراض مي کنند و مخالفت هاي خود را با صهيونيست ها نشان مي دهند اما دولت هاي اسلامي اصولا تحرک زيادي انجام نمي دهند در حالي که در شرايط کنوني بايد جهان اسلام اعلان اعزاي عمومي کند.

وي افزود: سران کشورهاي عربي بايد تهديد به قطع عرضه نفت کنند و اعلام کنند که اين وحشي گري رژيم صهيونيستي تحمل ناپذير است.

رضايي با انتقاد از سکوت کشورهاي عربي، هشدار داد: در چنين شرايطي ممکن است ملت هاي مسلمان از فرط عصبانيت به دولت ها تعرض کنند و منطقه ناامن شود و اين به ضرر همه تمام خواهد شد.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: احساس مي کنيم که دولت هاي اسلامي در بهت به سر مي برند و برخي از آنها فکر مي کنند که صهيونيست ها سر آنها کلاه گذاشته است و برخي ديگر نيز مي ترسند و نگران هستند که کاري انجام دهند. از اين رو هنوز يک اراده قوي جمعي در ميان سران کشورهاي اسلامي ايجاد نشده است.

وي افزود: در صورت ادامه جنايات اسراييل و سکوت کشورهاي عربي، مردم مسلمان بيدار خواهند شد و به زودي جهان اسلام به حرکت درخواهد آمد و يک حرکت جدي در جهان اسلام شکل خواهد گرفت.

رضايي با بيان اين که رسانه هاي جهان اسلام و موسسات غير دولتي در اروپا طي روزهاي آينده فعال خواهند شد؛ اظهار داشت: نگران هستيم که دولت هاي اسلامي آخرين گروه هايي باشند که به حمايت غزه بپا خيزند در حالي که آنها نبايد در دفاع از برادران و خواهران ديني خود عقب بمانند.

وي درباره احتمال وقوع انتفاضه سوم نيز گفت: همه چيز هم اکنون قابل پيش بيني نيست ولي اميدواريم كه روند حوادث به سوي استيفاي حقوق مردم مظلوم فلسطين باشد.

رضايي خاطرنشان کرد: شايد صهيونيست ها برآوردشان اين بود که در موقعيت خوبي دست به اين کار زده اند زيرا هم اکنون باراک اوباما رييس جمهوري منتخب آمريکا در حال تحويل گرفتن سمت رياست جمهوري و جورج بوش در حال رفتن است و در داخل فلسطيني ها نيز دچار اختلافات هستند و جهان عرب نيز از دست حماس ناراحت است.

وي با پوچ انگاشتن چنين تصوراتي افزود: صهيونيست نمي دانند که مسلمانان و اعراب در شرايط سخت متحد و منسجم مي شوند و گروه هاي فلسطيني و حتي محمود عباس نيز که در حالت انفعال قرار دارد، احتمالاً از اين حالت خارج مي شود و به خاک و خون کشيدن فلسطينيان را تحمل نخواهند کرد.

رضايي گفت: در اين حادثه همه چيز قابل پيش بيني است. مساله كشتار اخير فلسطينيان يک مساله بين المللي مي شود و از حالت ملي و منطقه اي به سوي بين المللي شدن سوق يابد و اين مساله چيزي است که ما سال هاي قبل پيش پيش بيني کرده بوديم و مي گفتيم كه تنها مسلمان ها و فلسطيني ها نخواهند بود که از مساله فلسطين دفاع کنند بلکه مساله فلسطين به يک انگيزه بين المللي بدل خواهد شد. اكنون با توجه به جنايت هاي صهيونيست ها بعيد نيست که چنين حادثه اي روي دهد زيرا هم اکنون همه احتمال ها وجود دارد و تحقق آن بستگي به تحولات آينده دارد.

وي همچنين در باره توانايي نيروهاي مقاومت فلسطين و حماس گفت: يکي از دلايلي که آمريکايي ها و اروپايي ها معتقد بودند که دولت فلسطيني بايد شکل بگيرد براي اين بود که انتفاضه را کنترل کرده و جلوي اقدامات شهادت طلبانه و قدرت مقابله نيروهاي مقاومت را بگيرند

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت پارسینه هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد