گوناگون

فریدالدین حدادعادل:انتخابات آتي آغازي بر پايان حضور رسمي و انتخاباتي دوم خردادي‎ها است

فریدالدین حدادعادل:انتخابات آتي آغازي بر پايان حضور رسمي و انتخاباتي دوم خردادي‎ها است

فریدالدین حدادعادل در پنجره نوشت:

انتخابات مجلس نهم از جهات مختلفي تجربه‎اي خاص و استثنايي محسوب مي‎شود، برخي از اين ويژگي‎ها نتيجه اتفاقات گذشته است و به احتمال زياد پاره‎اي از خصوصيات مذكور، در آينده به تحولات سياسي، فرهنگي و اجتماعي شايان توجهي منجر خواهد شد.

در نوشته حاضر به خصوصيات كانديداهاي مجلس و ويژگي‎هاي ليست‎هاي مختلف و حاميان اين ليست‎ها اشاره نشده است. بلكه با هم چند مورد از اختصاصات شرايط انتخابات مجلس نهم را مرور خواهيم كرد.

1- در سال جهاد اقتصادي شرايط تحريم‎ها در كشور ما به وضعيت خاص و ظريفي رسيده است. دشمنان به طرق مختلفي درصدد تضعيف و تخريب امور مالي و اقتصادي كشور هستند. همه هدف آنان، ناراضي كردن مردم از نظام و ايجاد فضاي دو دستگي بين حاكميت و مردم است.

اما رييس‎جمهوري محترم، هدفمندي يارانه‎ها را همچنان پيش برده و اقتصاد حساس مملكت نيز مديريت مي‎شود. بحران طلا و ارز به روشني نشان از شرايط ويژه كشور دارد و اگر مجلس نهم از تركيبي متجانس و كارآمد برخوردار شود، مديريت آينده كشور در حوزه اقتصادي و مديريتي روان‎تر خواهد بود.



2- بازيگران اصلي انتخابات اصول‎گرايان هستند. وزن‎كشي‎ها، رقابت‎ها و رفاقت‎ها در جمع اصول‎گرايان صورت مي‎گيرد. چه‎كسي در بين اصول‎گرايان و حزب‎اللهي‎ها از محبوبيت مردمي برخوردار است؟! پاسخ اين سؤال پس از انتخابات روشن خواهد شد. آينده رياست جمهوري ايران اسلامي در گرو موفقيت اصول‎گرايان است و طرف پيروز مي‎تواند در كنترل مجلس و هدايت انتخابات رياست‎جمهوري فعال و مؤثر واقع شود.

3- در انتخابات مجلس نهم، جمع كثيري از فعالان سياسي، روزنامه‎نگاران و دست‎اندركاران عرصه تبليغات، از جوانان سياسي نسل سوم هستند كه امروز به افسران جوان سياسي بدل شده‎اند.

طيف جديدي از اصول‎گرايان تازه‎نفس و با انرژي زياد پا به عرصه سياست گذاشته‎اند و جامعه شاهد ظهور نسلي نو از سياستمداران خواهد بود.
4- در انتخابات مجلس نهم اصلاح‎طلبان و كارگزاران سازندگي به ظاهر حضوري كم‎رنگ دارند. ممكن است اين انتخابات آتي آغازي بر پايان حضور رسمي و انتخاباتي دوم خردادي‎ها باشد.

ديگر غايب انتخابات آقاي هاشمي رفسنجاني است كه براي اولين‎بار در فعاليت‎هاي رسمي سياسي حاضر نشده است. آيا آن‎طور كه رسانه‎هاي ضدانقلاب آرزو كرده‎اند، انتخابات بدون حضور اين جريان‎ها كم‎رنگ و بي‎رمق خواهد بود؟ اما بيشك حضور گسترده مردم پاي صندوقهاي رأي، مهر ابطالي به شيوههايي از قبيل تظاهر به قهر جهت امتيازگيري از ملت خواهد بود.

5- توجه به ولايت و تبعيت از رهبري ادبيات رايج انتخابات اخير است، اصول‎گرايان بايد پايبندي خود به برنامه‎ها و مطالبات رهبري را در عمل نشان دهند و حالا زمان نشان دادن ولايي بودن واقعي نمايندگان است.

6- جامعه جهاني و انقلابيون مسلمان، چشم به انقلاب ايران و جمهوري اسلامي دوخته‎اند تا از تجربه مردم‎سالاري ايران بهره بگيرند. انتخابات ما الگوي همه مسلمانان منطقه خواهد بود، اگر بتوانيم رقابتي سالم ايجاد كرده و نگذاريم فتنه‎اي ديگر انتخابات اسفندماه را تحت‎الشعاع خود قرار دهد.

7- دشمن مي‎خواهد چهره انقلاب و جمهوري اسلامي را ضعيف و رنجور به نمايش بگذارد و جبهه استكبار مي‎كوشد انتخابات ايران را ناامن كرده و مردم‎سالاري ديني را ناكارآمد نشان دهد. انتخابات مجلس نهم، نمايش صلابت نظام در برابر فتنه‎ها و دسيسه‎ها خواهد بود، البته اگر انسجام اصول‎گرايان مانع دشمن‎شادي نظام شود.

با عنايت به آن‎چه گفته شد امت حزب‎الله بايد صبورانه و هوشمندانه مراقب تحركات عناصر بيگانه در ايام منتهي به انتخابات باشد. ما بايد ثابت كنيم كه فتنه 88 محصول دسيسه بيگانگان و خودخواهي‎هاي بازيگران سياسي كم‎ظرفيت بود و دامن نظام از لوث اتهامات مطرح شده سال‎هاي اخير مبراست.

ارسال نظر

  • هدي

    اين فرمايشات براي اين آقا زاده لقمه بزرگتر از دهانش است.

  • azam

    آخه این آقازاده چه کاره هستند در این مملکت که اظهار نظر می کنند ؟ سیاستمدارند ؟ کارشناس یا نظریه پرداز سیاسی هستند ؟
    خوبه آدم جایگاهش را بداند بعد حرف بزند .

  • ناشناس

    بروررر بینیم باباااااااااااااا

  • رضا

    ایشان بهتر است راجع به آینده خودش نگران باشد

  • علی

    آدم باید حد خودشو بدونه.

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار