گوناگون

بروجردی: امکان بازگشت منافقان تواب پادگان اشرف وجود دارد

پارسینه: وی گفت: بسیاری از خانواده‌های منافقان بارها در پادگان اشرف تظاهرات کردند اما آنجا یک دیکتاتوری تمام عیار حاکم است و افراد با وجود اینکه خودشان نمی‌خواهند، آنجا نگهداری می‌شوند.


رئیس کمیسیون امنیت ملی درباره درخواست برخی از منافقان پادگان اشرف برای بازگشت به ایران با بیان اینکه از گذشته این سیاست وجود داشته که این افراد اگر از اشتباهشان پشیمان شده اند بتوانند به ایران باز گردند گفت: معتقدم زمینه برای بازگشت آنها در صورت موافقت مسئولان مربوطه وجود دارد.

به گزارش مهر، علاء الدین بروجردی رئیس کمیسیون امینت ملی و سیاست خارجی مجلس در حاشیه برگزاری جلسه علنی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران پارلمانی به سفر اعضای این کمیسیون به دعوت همتای خود به عراق اشاره کرد و گفت: در این سفر هیات پارلمانی ایران دیداری با رئیس مجلس عراق، وزیر امور خارجه‌، نخست وزیر عراق، رئیس مجلس اعلای عراق و رئیس اتحاد قومی عراق داشتند.

همچنین در نجف اشرف و در محضر مراجع گرانقدر نیز ملاقات‌هایی صورت گرفت.

وی گفت: محور اصلی این مذاکرات تقویت روابط پارلمانی با مجلس عراق بود. همچنین در این سفر از رئیس کمیسیون سیاستی خارجی مجلس عراق برای سفری به ایران دعوت شد که نیمه او سال91 ا این سفر انجام خواهد شد.

بروجردی یادآوری کرد: رئیس مجلس هم از رئیس مجلس عراق دعوت کرده تا سفری به ایران داشته باشند.

رئیس کمیسیون امینت ملی با اشاره به مذاکرات صورت گرفته با اعضای مجلس عراق گفت: در این مذاکرات به مناسبت اخراج نیروهای بیگانه و آمریکایی از خاک عراق به دولت، ملت و مجلس عراق تبریک گفتیم زیرا معتقدیم این کار ارزشمند پیام استقلال عراق بود.

وی افزود: همچنین به دلیل ریاست عراق بر اتحادیه عرب نیز به ملت و دولت این کشور تبریک گفتیم که علیرغم سیاست‌های تخریبی برخی کشورهای منطقه این توفیق را پیدا کردند.

بروجردی خاطرنشان کرد: در این سفر از زحمات مسئولان عراقی برای مذاکرات پیش رو با 1+5 تشکر کردیم.

وی افزود: سطح روابط با عراق ظرف چند سال گذشته افزایش یافته و روابط تجاری و اقتصادی ما اهم اکنون 10 میلیار دلار است و ظرفیت های عظیم دیگری در عراق وجود دارد که جمهوری اسلامی می‌تواند روی آن کار کند.

رئیس کمیسیون امینت ملی درباره مشکل وجود ریزگردها و گرد و غبار که تعداد زیادی از استان‌های ایران را در بر گرفته است، گفت: با توجه به عزم جمهوری اسلامی برای مقابله با این پدیده قرار شد کار مشترکی طبق برنامه انجام گیرد که در این زمینه توافقاتی هم امضا شد.

وی در پاسخ به این سوال که دورنمای مذاکرات بغداد را چگونه ارزیابی می‌کنید گفت: پایه مذاکرات آتی در بغداد بر توافقات استانبول گذاشته شده است و بر همین اساس قرار شده خانم اشمیت از طرف اشتون و آقای باقری از طرف آقای جلیلی پیش درآمد این مذاکرات را آمده کنند و دستور جلسات و توافقات در این چارچوب انجام شود.

بروجردی درباره اظهار نظر برخی رسانه‌ها مبنی بر اینکه در دور دوم مذاکرات هسته‌ای ایران باید فعالیت‌های هسته‌ای خود را تعلیق کند گفت: طبیعی است که کشورهای مختلف براساس سیاست هایشان حرف‌هایی می‌زنند که به نظر من فاقد ارزش است مهم توافقی است که دو نماینده رسمی طرفین انجام می‌دهند به همین دلیل آقای باقری سفرهایی را به مسکو و پکن داشته است.

وی افزود: فکر می‌کنم در مذاکرات بغداد رویکردمان مانند استانبول کاملاً مثبت است. به نفع 1+5 است که سیاست قدیمی تقابل خودش را به سیاست تعامل تغییر دهد تا بتوانیم به چارچوب مشخصی برسیم.

بروجردی تاکید کرد:‌ نباید انتظار داشت با دو دور مذاکره تمام مشکلات حل شود. فکر می‌کنم رویکرد طرف مقابل هم بر پایه آن چیزی است که در استانبول اتفاق افتاده است.

رئیس کمیسیون امنیت ملی درباره اظهار پشیمانی عده‌آی از منافقان و درخواست بازگشت به ایران گفت:‌ از گذشته این سیاست وجود داشته که این افراد اگر از اشتباهشان پشیمان شده اند بتوانند به ایران باز گردند.

وی گفت: بسیاری از خانواده‌های منافقان بارها در پادگان اشرف تظاهرات کردند اما آنجا یک دیکتاتوری تمام عیار حاکم است و افراد با وجود اینکه خودشان نمی‌خواهند، آنجا نگهداری می‌شوند.

رئیس کمیسیون امنیت ملی تصریح کرد: معتقدم زمینه برای بازگشت آنها در صورت موافقت مسئولان مربوطه وجود دارد.

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار