گوناگون

سردار کاظمینی: اختلال سایبری در آمریکا کار سپاه نیست

پارسینه: لشکر سایبری سپاه در فضای سایبر، اقداماتی نظیر حضور و رصد فضای سایبر، وبلاگ‌نویسی و اقدامات فرهنگی و اجتماعی و مانند اینها را انجام می‌دهد و به دنبال نفوذ سایبری نیست.

فرمانده سپاه محمد رسول‌الله(ص) تهران بزرگ، اتهام ایجاد اختلال سایبری در سیستم‌های اطلاعاتی را که از سوی آمریکا علیه سپاه مطرح شده بود، رد کرد.

به گزارش پارسينه به نقل از ایسنا، سردار محسن کاظمینی در نشست خبری امروز که به منظور تشریح رزمایش «الی بیت‌المقدس» برگزار شد، گفت: رزمایش الی بیت‌المقدس با هدف نمایش اقتدار سازمان‌دهی و قدرت بسیج در پاسخ به تهدیدات و نیز با عنوان پاسخی در مقابل اهانت صهیونیستها به پیامبر(ص) برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه "این رزمایش از روز چهارشنبه به مدت سه روز و با رمز "لااله‌الا‌الله، محمدرسول‌الله" برگزار می‌شود"، افزود: این زرمایش برای مقابله با تهدیدات نرم‌،‌ نیمه سخت و سخت طراحی شده است و با حضور قرارگاه‌های کمیل،‌ حمزه، الزهرا، آل محمد، لشکر 27 محمدرسول الله، مالک،‌ ولیعصر، کربلا، صابرین بسیج و قرارگاه سایبری در هشت منطقه مجزا به نمایش درخواهد آمد. همچنین 120 گردان رزمی، 30 گردان پشتیبانی رزم و 180 گردان الزهرا و عاشورا که در مجمع 330 گردان می‌شود، در این رزمایش شرکت می‌کنند.

وی با بیان اینکه "این رزمایش با شرکت 15 هزار نفر برگزار می‌شود"، تصریح کرد: در روز سوم از این رزمایش، بسیجیان به همراه مردم حزب‌الله در میدان فلسطین در اعتراض به اهانت به پیامبر(ص) تجمع خواهند کرد.

کاظمینی در پاسخ به پرسش خبرنگاری درباره ماموریت گردان‌های شرکت‌کننده در این رزمایش اظهار کرد: دکترین سپاه در این رزمایش براساس دفاع موزایکی طراحی شده است. گردان‌های واکنش سریع و گردان امام حسین برای مقابله با تهدیدات سخت پیش‌بینی شده‌اند. گردان‌های امام علی برای مقابله تهدیدات امنیتی و اختشاشات گردان‌های عاشورا و الزهرا نیز برای اقدامات فرهنگی و اجتماعی و گردان صابرین بسیج برای عملیات ویژه همچون کمین و ضدهلیبرن پیش‌بینی شده‌اند. گردان‌های امداد و نجات نیز برای تمرین آمادگی در حوادث غیرمترقبه حضور دارند.

فرمانده سپاه تهران بزرگ در پاسخ به پرسش خبرنگار دیگری مبنی بر اینکه "آیا این رزمایش برای آمادگی در برابر حوادث احتمالی در انتخابات پیش رو است؟" گفت: این رزمایش ربطی به انتخابات ندارد و ما اصلا به چنین مساله‌ای فکر نمی‌کنیم. انتخابات آتی در آرامش کامل و بدون هیچ حادثه‌ای برگزار خواهد شد. این رزمایش تنها برای آمادگی در مقابل تهدیدات خارجی است.

وی در ادامه در پاسخ به پرسشی درباره گردان‌های سایبری پاسخ داد: گردان‌های سایبری یا همان لشکر سایبری در قالب گروهانها و دسته‌ها به انجام وظایف خود خواهند پرداخت و البته در مورد رزمایش بزرگ سایبری در زمان خود توضیحاتی خواهم داد.

فرمانده سپاه محمد رسول‌الله(ص) در پاسخ به اینکه "برخی کشورها همچون آمریکا اختلال سایبری در سیستمهای اطلاعاتی و برخی بانکهایشان را متوجه سپاه می‌دانند؛ نظر شما چیست؟" اظهار کرد: لشکر سایبری سپاه در فضای سایبر، اقداماتی نظیر حضور و رصد فضای سایبر، وبلاگ‌نویسی و اقدامات فرهنگی و اجتماعی و مانند اینها را انجام می‌دهد و به دنبال نفوذ سایبری نیست. ما این اتهام را به طور صددرصد رد می‌کنیم و آن را در شان سپاه نمی‌دانیم.

وی همچنین در برابر پرسش دیگری درباره برنامه‌های رزمایش الی بیت‌المقدس پاسخ داد: ما در رزمایش الی بیت‌المقدس همه تهدیدات نرم و نیمه سخت و سخت را پیش‌بینی کرده‌ایم و براساس این سه نوع تهدید برای رزمایش طرح‌ریزی کرده‌ایم.

کاظمینی درباره پیام این رزمایش نیز اظهار کرد: پیام این رزمایش، آمادگی برای مقابله با تهدیدات دشمنان است و اینکه بسیجیان امروز همچون بسیجیان دوران دفاع مقدس و حتی بیشتر از آنان آماده‌اند.

فرمانده سپاه تهران یزرگ در پایان درباره انتخاب نام این رزمایش گفت: ابتدا قرار بود نام این رزمایش «امام جعفر صادق(ع)» باشد ولی چون غربی‌ها به پیامبر اسلام(ص) توهین کردند، تصمیم بر این شد که در پاسخ به این اهانت‌ها، نام این رزمایش به «الی بیت‌المقدس» تغییر پیدا کند.

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار