«اگر اجرای مناظرههای انتخابات به من پیشنهاد شود، قبول میکنم»
پارسینه: دکتر رضا پورحسین، مدیر فعلی شبکه مستند که در جریان مناظرههای کاندیداهای انتخابات سال 88 به چهرهی شناختهای برای همه مردم تبدیل شد، میگوید اگر اجرای مناظرههای انتخابات پیشرو به او پیشنهاد شود، قبول میکند.
به گزارش پارسينه به نقل از ايسنا؛دکتر رضا پورحسین، مدیر فعلی شبکه مستند که در جریان مناظرههای کاندیداهای انتخابات سال 88 به چهرهی شناختهای برای همه مردم تبدیل شد، میگوید اگر اجرای مناظرههای انتخابات پیشرو به او پیشنهاد شود، قبول میکند.
پورحسین همچنین، از مقبولیت شبکه مستند در بین مخاطبان تلویزیون میگوید و اعلام میکند که این شبکه بعد از آیفیلم، دومین شبکهای است که مخاطبان زیادی را در بین شبکههای دیجیتال پیدا کرده است.
پورحسین همچنین، از مقبولیت شبکه مستند در بین مخاطبان تلویزیون میگوید و اعلام میکند که این شبکه بعد از آیفیلم، دومین شبکهای است که مخاطبان زیادی را در بین شبکههای دیجیتال پیدا کرده است.
او تاکید میکند که جایگاه مستند از حیات وحش خارج شده و مردم پذیرفتهاند که همه جور مستندی داریم.
پورحسین در پاسخ به پرسشی دربارهی اجرای مناظرههای انتخاباتی گفت: اگر پیشنهادی برای اجرای مناظرهها داشته باشم، این امر مشکل را قبول خواهم کرد.
او همچنین دربارهی اینکه از او انتظار میرفت با توجه به رشتهای که خوانده (روانشناسی) در مناظرهها تاثیرگذارتر باشد، اذعان کرد: در شرایطی که نامزدهای انتخاباتی داشتند، پذیرنده نبودند که بخواهند حرف کس دیگری را قبول کنند به همین دلیل منطقیتر بود که من به عنوان یک مجری بدون اظهار نظر باقی بمانم.
دکتر پورحسین ادامه داد: در واقع بهترین روش همین بود که وارد بحثهای مناظرهیی نامزدها و صحبتهای آنها نشوم.
مدیر شبکه مستند همچنین دربارهی پخش مستندهای سیاسی با توجه به نزدیک شدن به ایام انتخابات گفت: شبکه ما هم جدا از شبکههای دیگر نیست ما هم وارد بحث روز میشویم و مستندهای سیاسی، اجتماعی داخلی و خارجی را نیز خواهیم داشت.
او جایگاه شبکهی مستند در بین شبکههای دیجیتال را مناسب ارزیابی کرد و افزود: در حال حاضر در نظرسنجیهایی که صورت گرفته، شبکه مستند بعد از آیفیلم دومین شبکهای است که مخاطب دارد. این نشان میدهد مستند جایگاه خوبی پیدا کرده و مخاطبان، دیگر از حیات وحش به عنوان تنها قالب مستند یاد نمیکنند. بلکه پذیرفتهاند که همه نوع مستند داریم.
مدیر شبکه مستند در پاسخ به پرسش دیگری دربارهی حضور طیفهای مختلف مستندسازان در این شبکه خاطرنشان کرد: این طور نیست که طبقه بندی خاصی صورت گرفته باشد. بلکه در یک مقطع زمانی که شبکه دچار مشکلات مالی شده بود یکسری از طیفهای مستندسازان را از دست دادیم اما روال به شکل گذشته برگشته و الان از محمدرضا اصلانی گرفته تا یک مستندساز جوان بندرعباسی میتوانند در شبکه مستند فعالیت کنند.
پورحسین تصریح کرد که هیچ خط قرمز مشخصی در شبکهی مستند وجود ندارد و مستندسازان در این شبکه طبقهبندی نمیشوند.
او در ادامهی گفتوگویش با ایسنا، دربارهی پذیرش آثار دانشجویی توضیح داد: آثار دانشجویی با تساهل و تسامح بیشتری پذیرفته میشود؛ سختگیریهای حرفهیی درباره این آثار نمیشود ولی آثار دانشجویی باید حداقل معیارهای پخش را داشته باشد در حال حاضر نیز منتظر ماندهایم تا میزان استقبال دانشجویان را از این طرح ببینیم تا بر اساس آن تصمیمگیری کنیم چه کارهایی میتوان انجام داد.
پورحسین در پایان اشارهای نیز به افزایش هزینهها داشت و تاکید کرد: شبکه مستند سعی میکند در راستای وظایفی که دارد کارش را به جلو پیش ببرد.
شما آقای پورحسین ، نقش منفعل و ضعیفی را در اداره مناظره های تلویزیونی انتخابات داشتید ، شاید اگر بهتر عمل می کردید مسایل به اینجا ختم نمی شد. پس بهتر است پیشنهاد ندهیدو بگذارید آدمهای مجرب تری وارد این عرصه بشوند. مشکل شما مدیران سیما این است که عمدتا تجربه خبرنگاری حرفه ای ندارید و از یک جایی مثل شما را به مقامی نصب کرده اند. رسانه تصویری و صوتی جای خبرنگاران و کارشناسان ارتباطات حرفه ای و سخنوران زبردست و توانا است.
این آقا قادر نبود برنامه را خوب کنترل نماید !!
بسمه تعالي
با سلام وتحيت شايان توجه است مشاراليه الفباي مديريت جلسات منظره را بلد نبودند. عدم توانايي علمي ايشان براي كنترل روند مناظره وعدم شجاعت ايشان در ورود به مباحث وپيشگيري نكردن از پرده دري ها در مناظره از ايشان فرد بي كفايتي در اين زمينه ساخته است.مايه تاسف است ا ايشان هنوز در صدا وسيما مسووليت دارد.
نمی خواد همون یک دفعه کافی بود شاید اگر یک مقدار جلسه را مدیریت می کردید نمی بایست نظام اینقدر هزینه بپردازد.