بدعت خطرناک محمود احمدینژاد
پارسینه: دبیر کل حزب سبز گفت: به نظر میرسد محمود احمدینژاد در حال به کار گیری تمام ظرفیتها و امکانات دولتی برای تبلیغ نامزد جریان نزدیک به دولت است و آغاز دوباره سفرهای استانی آن هم در کمتر از دو ماه مانده به انتخابات ریاست جمهوری با این فشردگی و همراهی نامزد احتمالی و طرح وعدهها و پرداختن به مباحث چالش برانگیز همچون بگم بگم هم در همین راستا است.
وی با تاکید بر اینکه سفرهای استانی قانونی است و به انجام آن هیچ ایرادی وارد نیست گفت: آنچه غیر قانونی و غیر شرعی است استفاده از امکانات و ظرفیتهای دولتی و بهرهگری از منابع مالی متعلق به بیت المال برای تبلیغ و حمایت از یک جریان و نامزد خاص است.
این فعال سیاسی اصولگرا افزود: امیدواریم مراجع قانونی و به خصوص نهادهای تصمیم گیرنده درباره تایید صلاحیت نامزدها این موضوع را مد نظر داشته باشند و صلاحیت نامزدهایی که با حمایت و امکانات دولتی قدم به عرصه رقابت انتخاباتی میگذارند را با دقت بیشتری مورد بررسی قرار دهند و نسبت به تایید آنها تامل بیشتری کنند.
وی با تاکید بر اینکه آغاز دور چهارم سفرهای استانی دولت آن هم در آستانه انتخابات ریاست جمهوری از جنبههای مختلف قابل بررسی است گفت: اولا این سفرها که با اهداف خاص انجام میشود و جنبه تبلیغاتی برای در معرض دید قرار دادن نامزد مورد حمایت دولت انجام میشود با شعار عدالتی که آقای احمدینژاد همراه آن را سر دادهاند و مقام معظم رهبری هم خواستار برقراری آن شدهاند سازگاری ندارد.
کنعانی مقدم افزود: بر اساس سوگندی که رییس جمهوری در مراسم تحلیف ادا کردهاند بر پایه فراز آخر آن، او سوگند میخورد که قدرتی را که ملت به عنوان امانتی مقدس به او سپرده است همچون امینی پارسا و فداکار نگاهدار و آن را به منتخب ملت پس از خود بسپارد؛ نه اینکه این امانت را به منتخب مورد نظر خود بسپارد.
وی تصریح کرد: اگر قرار باشد در هر دوره، رییس جمهوری به خود این اجازه را دهد که زمینه انتخاب فرد یا جریان مورد نظرش را فراهم کند و تمام همت خود را برای انتخاب خود به کار بنند و ظرفیتهای قانونی و فراقانونی را نیز برای این هدف به کار بندد که دیگر ماهیت انتخابات زیر سوال میرود.
بدعت خطرناک
دبیر کل حزب سبز ادامه داد: به هر حال با اقداماتی که محمود احمدینژاد در پیش گرفته است به نظر میرسد که به دنبال آن است تا این بدعت خطرناک را بنا نهد که رییس جمهوری هر دوره، رییس جمهوری آینده را انتخاب و معرفی کند.
وی تاکید کرد: به هر حال با توجه به اینکه احزاب در ایران رشد یافته نیستند و امکانات قابل توجهای در اختیار ندارند عملا توان رقابت با دولت با همه ظرفیتهای بالقوه و بالفعل را ندارند.
این فعال سیاسی اصولگرا در ادامه گفت: اگر هر رییس جمهوری بخواهد زمینه انتخاب رییس جمهوری بعدی از جریان و قبیله خود را فراهم کند کم کم ریاست جمهوری در ایران به سمت و سوی مادم العمر شدن و یا شکل گیری الگوی پوتین - مدوودف پیش میرود که کمتر نشانی از دموکراسی و مردمسالاری دارد.
وی افزود: با این حال با توجه به بلوغ و پختگی مردم ایران، یقینا این سفرهای استانی و تبلیغات شهر به شهر احمدینژاد بعید است در فرصت باقی مانده به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری بر رای و عقاید آنها تاثیر بگذارد و منجر به جلب نظرشان نسبت به نامزد مورد حمایت دولت شود کما اینکه سفرهای اخیر هم نشان داده است که استقبال از رییس جمهوری چه اندازه دچار ریزش شده است.
کنعانی مقدم در ادامه با انتقاد از سخنرانی احمدینژاد در خوزستان و طرح ادعای سنگ اندازیها در مسیر حرکت دولت گفت: سخنرانی احمدینژاد در خوزستان و طرح این ادعا نشان از آن دارد که او تاریخ نخوانده است چرا که اگر کوچکترین آشنایی با تاریخ داشت یقینا برای سوء مدیریت و ناکارآمدی دولتش بهانه بهتری را مطرح میکرد.
وی افزود: در تاریخ ثبت است که در پایان عمر شاهان و روسای جمهور همواره این بهانه مطرح شده که ما قصد کار و خدمت رسانی به مردم داشتیم اما دشمن فرضی و یا دستهای پنهانی مانع از تحقق آن شدند. این بهانه بارها در طول تاریخ تکرار شده است و دیگر توجیه گر خوبی نیست و از این رو اگر احمدینژاد کمی تاریخ میدانست قطعا برای توجیه عملکرد خود بهانه دیگر را مطرح میکرد.
آقای رییس جمهور تبریز هم بیایید