گوناگون

اهرام مصر در مریخ هم پیدا شد؟

اهرام مصر در مریخ هم پیدا شد؟

تصویر مدارگرد مریخ ناسا از ساختارهای مربعی عجیب روی سطح سیاره سرخ در فضای مجازی پربازدید شده است و برخی آن را نشانی از یک تمدن باستانی و شبیه به اهرام ثلاثه روی زمین می‌دانند!

به گزارش پارسینه به نقل از همشهری آنلاین، ایلان ماسک از پژوهش درباره «ساختار مربعی» عجیب مریخ حمایت کرد. این ساختارهای مربعی در تصاویری که مدارگرد مریخ ناسا به زمین ارسال کرده است، قابل مشاهده‌ هستند.

تصویر ساختار مربعی مریخ در شبکه اجتماعی «ردیت» جلب توجه کرد و حتی برخی مدعی شدند که این ساختار می‌تواند نشان از تمدنی باستانی باشد.

جو روگن مجری یکی از پرطرفدارترین پادکست‌های دنیا نیز در توییتر این تصویر را به اشتراک گذاشت و باعث بیشتر دیده شدن آن شد. ایلان ماسک در پاسخ به توییت جو روگن نوشت: «باید فضانوردهایی را برای تحقیق به مریخ بفرستیم!»

هنوز متخصصان درباره این تصویر پربازدید شده اظهارنظر نکرده‌ و توضیحی علمی درباره آن ارائه نکرده‌اند. نظریه‌پردازان توطئه اما بیکار ننشسته‌اند و این تصویر را نشانه‌ یک تمدن باستانی در مریخ می‌دانند.

بر اساس محاسبات انجام شده با هوش مصنوعی، هر ضلع این سازه مریخی حدود ۲۳۵ متر طول دارد، و همین کافی است که نظریه‌پردازان توطئه آن را به هرم بزرگ مصر که هر ضلعش حدود ۲۳۰ متر طول دارد، ربط دهند.

عکسی پربازدید از ساختار مربعی مریخ را مدارگرد مریخ ناسا (MOC) به زمین فرستاده است. گرچه هنوز توضیحی درباره این تصویر از سوی پژوهشگران و مراجع علمی منتشر نشده است اما شکل گرفتن چنین ساختارهایی در طبیعت غیرمعمول نیست.

هزاران ساختار مربعی شکل را می‌توان در ساحل تاسمانی مشاهده کرد. سنگ‌های کاشی مانند تاسمانی عمدتا از جنس سیلت هستند و حدود ۳۰۰ میلیون سال پیش شکل گرفته‌اند.

به همین ترتیب احتمالا ساختارهای مربعی مریخ هم به طور طبیعی شکل گرفته‌اند اما نظریه‌پردازان توطئه آن را به عنوان مدرکی برای حمایت از ادعاهای اثبات‌نشده خود درباره تمدن‌های باستانی مریخی می‌بینند.

در حالی که برخی از آن‌ها این تصویر را بقایای یک تمدن فرازمینی بیگانه می‌دانند، نباید فراموش کرد که از آغاز پژوهش‌های علمی درباره مریخ، تفسیرهای نادرست از عکس‌های مریخی رایج بوده است که مشهورترین آن عکس مشهور مدارگرد وایکینگ ناسا در سال ۱۹۷۶ بود که «صورت روی مریخ» لقب گرفت و خیلی زود مشخص شد که خطای دید به دلیل زاویه عکس و بازی نور و سایه است.

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار