ضرغامی نمره ۲۰ میخواهد!
پارسینه: تئاتریهایی که بیشتردر تلویزیون دیده میشوند؛بیشتر از آنکه خاکخورده صحنه تئاتر باشند، نمکگیر تلویزیون هستند
پارسینه/دانیال صادقی: همه میدانند که چند ماه دیگر عزتالله ضرغامی باید اتاق و صندلیاش را ترک کند و با ریاست سازمان طویل و عریض صدا و سیما خدا حافظی کند.آنهایی که سرشان توی کار است، میدانند که یک مدیر در چنین شرایطی دیگر نمیتواند و نباید برای سازمانی که دارد آن را ترک میکند، برنامهریزی بلند مدت داشته باشد و یا به کسانی که با این سازمان سروکار دارند، قولهایی بدهد که اجرا کردن آنها به زمان نیاز دارد.
حالا در چنین شرایطی اگر این مدیر با گروههای مختلف و هنرمندانی که به نوعی به سازمان صدا و سیما وابسته هستند،دیدار کند و به آنها قولهایی بدهد برای این نیست که در راه اعتلای هنر حرکتی انجام دهد بلکه برای این است که بیلانکاری و کارنامه خود را پربار نشان دهد و از هنرمندان مُهر تایید بگیرد که این آقای رئیس در زمان دهسالهای که بر مسند سازمان صدا و سیما تکیه زده بوده، کارهای موثری انجام داده و توانسته دل حساس هنرمندان را به دست آورد.
ضرغامی چهارشنبه هفته گذشته، تئاتریها را به سازمان صدا و سیما دعوت کرد و پای درد دل آنها نشست.آنهم تئاتریهایی که بیشتر از آنکه در صحنه نمایش حضور داشته باشند در کارهای تلویزیونی دیده میشوند و در سالهای اخیر بیشتر از آنکه خاکخورده صحنه تئاتر باشند، نمکگیر تلویزیون هستند.در این دیدار که تلویزیونیها به آن لقب صمیمانه دادهاند؛ ضرغامی به تئاتریها قول داد که از آنها حمایت خواهد کرد و بعد از این صداوسیما به تئاتر توجه بیشتری خواهد کرد.
رئیس صداوسیما انگار نمی داند که این رسانه به شدت زیر ذرهبین مردم و بخصوص هنرمندانی است که وابسته نان این سازمان نیستند.همه این هنرمندان میدانند که تاکنون آنچه برای رادیو و تلویزیون اهمیتی نداشته، تئاتر است. تلهتئاترها که تنها پل رابط بین تلویزیون و دنیای هنر است،
چندین سال است که در تلویزیون تعطیل شده است و شبکه چهار که متولی و حامی اینگونه تئاترهای تلویزیونی بود دیگر چنین برنامههایی را تولید و پخش نمیکند.
تلویزیون با همه شبکههای عریض و طویلش فقط یک برنامه ترکیبی و گفتگو محور تئاتری دارد که هفتهای یک بار از شبکه چهار پخش میشود که آنهم بودن یا نبودنش چندان فرقی به حال تلویزیون نمیکند.
اکنون در چنین شرایطی و در حالی که رئیس رسانه ملی از کمبود بودجه این سازمان گلهمند است، چگونه آقای ضرغامی میخواهد از تئاتر و تئاترها حمایت کند، خود جای شگفتی و سوال است و جای تعجب وقتی است که بازیگران و کارگردانان حاضر در این جلسه هم به جای اینکه با معاونت فرهنگی وزارت ارشاد دیدار کنند و مشکلات خود را با او حل و فصل کنند به دیدار مدیری میروند که چند ماه دیگر ریاستاش تمام میشود و از او میخواهند که به داد آنها برسد.این هم از عجایب و رفتار چندگانه هنرمندان است.
البته رئیس صداوسیما برای بیشتر جلوه دادن کارنامه خود هفته گذشته دیداری با کارگردانان تلویزیون هم داشت.در این جلسه، علی دارابی، معاون او گفت که برنامهریزی ده ساله برای تولید فیلم و سریال دارند! و همه برنامهها را هم تدوین کردهاند.با نگاهی به این دو جلسه ضرغامی میتوان دو نتیجه گرفت یا ایشان و مدیرانش اصلا باور ندارند که چند ماه دیگر بیشتر در سازمان نیستند و یا تصمیم دارند برای مدیر بعدی هم برنامهریزی کنند و نشان دهند که حتی اگر از سازمان بروند، دل و ذهنشان پیش صداوسیما گیر است.
صفری صفر
نمره ضرغامی 5
نمره ایشان باارفاق وبااصلاح مجدد وبابازبینی های فراوان وباسفارشات مکرر وباچشم پوشی می شود یک کلام : 75/9
حالا ازکجا معلوم که ایشان پس از پایان دو دوره ریاست، از این سازمان خداحافظی کنند؟! مثلا همین فروزنده رئیس بنیاد مستضعفان الان سه دوره است که ریاست خود را حفظ کرده (1388- 1393) !!! بنابراین ممکن است دوره ریاست ضرغامی هم تمدید شود...
نمره مجریهاش که بیسته بیشترهم از نظر اخلاقی !!!