اشراف ایرانی ها به برند های جهانی زیور آلات
پارسینه: یک گالریدار زیورآلات معتقد است به واسطه گسترش استفاده از اینترنت و فضاهای مجازی، اکثر مرم کشورمان حتی ساکنین مناطق دورافتاده بر برندهای جهانی زیورآلات اشراف دارند.
محسن خیری سالها است در حوزه فروش ساعت، زیورآلات و جواهرات دارای برندهای ایرانی و خارجی فعالیت میکند.
او درباره وضعیت بازار این دست ملزومات مد و لباس در کشور به هنرآنلاین گفت: متأسفانه اغلب زیورآلات و ساعات موجود در بازار کشور وارداتی هستند و شاید دلیل اصلی آن معرفی نشدن طراحان داخلی به ما گالریداران باشد.
خیری تصریح کرد: از طرفی به واسطه گسترش استفاده از اینترنت و فضاهای مجازی، اکثر مردم کشورمان، حتی ساکنین مناطق دورافتاده، بر برندهای جهانی زیورآلات اشراف دارند و این برای من که مدتها است در این حوزه فعالیت دارم کمی عجیب و البته جالب است.
او گفت: من از بسیاری از روستاهای دورافتاده مشتری دارم و بیش از 60 درصد مشتریان من پایتختنشین نیستند. آنها با شناخت از برندها و تنوع طرحها و کیفیتها به خرید میآیند.
این گالریدار زیورآلات با اشاره به سرعت و قدرت برندهای خارجی در معرفی طرحها و تولیداتشان بیان کرد: کیفیت خوب و قیمت مناسب زیورآلات خارجی هم مزید بر علت شده است که طرحهای داخلی به بازار راه پیدا نکنند.
خیری تأکید کرد: من و همه همکارانم از طرحهای هنرمندان کشور استقبال میکنیم و بدون شک یکی از راههای برندسازی داخلی در این زمینه گالریداران و فروشندگان زیورآلات هستند.
او با اشاره به فعالیت روبه رشد طراحان ایرانی حوزه زیورآلات در خارج از کشور بیان کرد: به عنوان مثال طرح معروف نیمانی "هـ" توسط یک طراحی ایرانی مقیم امریکا انجام شد و به شکل چشمگیری هم مورد استقبال هموطنان چه در داخل و چه در خارج از کشور قرار گرفت.
خیری افزود: او این طرح را با الهام از خط نستعلیق ارائه کرد و خیلی زود برند "نیمانی" را همگان شناختند.
این گالریدار زیورآلات و ساعت گفت: ریشه هر هنری در کشورمان است، اما کسانی که به موقع ایده گرفتند و جهانی شدند به ندرت متعلق به کشورمان هستند.
او در خاتمه با اشاره به رونق بیزینس اینترنتی در حوزه تخصصی خود اظهار داشت: من شاید از نخستین کسانی بودم که اقدام به فروش اینترنتی ساعت و زیورآلات کردم و معتقدم این فضاها با وجود کمک قابل توجه به معرفی و فروش این آثار، نباید مورد سوءاستفاده قرار گیرد.
ارسال نظر