احتمال وجود زندگی هوشمند فرازمینی در جهان
پارسینه: یکی از دانشمندان دانشگاه هاروارد مدعی است شواهدی به دست آورده که موید وجود زندگی هوشمند فرازمینی است.
آوی لوب، اخترفیزیکدان دانشگاه هاروارد میگوید که شواهد خوبی در مورد فناوری موجودات فضایی در منظومه شمسی پیدا کرده است، چیزی که میتوان آن را زبالههای فضاییها نامید، اما برخی دیگر از دانشمندان عقاید او را، جدی نمیگیرند.
لوب در کتاب جدید خود با عنوان «فرازمینی، اولین نشانه زندگی هوشمند فراتر از زمین» که قرار است ۲۶ ژانویه منتشر شود، سفر خود را یک موقعیت رادیکال توصیف میکند که طی آن با موارد میان ستارهای عجیب و غریبی مانند سیگار برگ یا یک شی شبیه دیسک که سال ۲۰۱۷ خبرش منتشر شد، مواجه شده است.
در سال ۲۰۱۷ یک شی در اطراف خورشید مشاهده شد که در آن زمان چندان جدی گرفته نشد، زیرا به سرعت حرکت کرد و دانشمندان موفق به مشاهده کامل آن نشدند.
لوب در مقالهای در سال ۲۰۱۸ بیان کرد که بر اساس دادهها بعید به نظر میرسد چنین چیزی طبیعی باشد: یک دیسک فوقالعاده نازک و گسترده توسط نور خورشید رانده میشود و ۱۶ مایل در ثانیه (۲۶ کیلومتر در ثانیه) از طریق فضای بین ستارهای نسبت به خورشید حرکت میکند.
منظومه خورشیدی، طبق گفته لوب، احتمالا توسط یک بادبان نوری بیگانه مورد بازدید قرار میگرفت و به احتمال زیاد کوهی مانند زبالههای تکنولوژیکی توسط یک تمدن بیگانه هوشمند به بیرون پرتاب شده است.
ارسال نظر