گوناگون

آیا استقلال میتواند پیروز میدان مقابله با النصر باشد؟

آیا استقلال میتواند پیروز میدان مقابله با النصر باشد؟

مدافع پیشین تیم فوتبال استقلال اعتقاد دارد در توان بازیکنان این تیم هست با شکست النصر جواز صعود به مرحله بعدی لیگ نخبگان آسیا را کسب کنند.

به گزارش پارسینه و به نقل از خبرگزاری تسنیم، شاهین بیانی درباره تساوی بدون گل تیم فوتبال استقلال مقابل النصر عربستان در بازی رفت مرحله یک هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا، اظهار داشت: استقلال بازی خوبی انجام داد و برعکس روز دربی کم‌اشتباه بود. همین مسئله شانس تیم استقلال را برای بازی برگشت بیشتر می‌کند. اگر در بازی برگشت خط دفاعی کم‌اشتباه ظاهر شود خط حمله ما توان گل زدن به این تیم را دارد و می‌توانیم به مرحله بعد صعود کنیم.

وی در ادامه افزود: وقتی با سه مدافع مرکزی ظاهر می‌شویم توقع این است که کم‌اشتباه باشیم. اگر گلی دریافت نکنیم استقلال توان گل زدن به النصر را دارد. ما باید گلی دریافت نکنیم و به فکر ضدحمله هم باشیم.

مدافع تیم فوتبال استقلال خاطر نشان کرد: استقلال با همه این مشکلات تا اینجای کار آمده و کار بزرگی انجام داده است. باید بیشترین توان استقلال برای قهرمانی در جام حذفی باشد، ولی اگر به دور بعدی لیگ نخبگان آسیا راه پیدا کند کار بزرگی صورت گرفته است. بازیکنان باید درک کنند وقتی 75 هزار نفر در روز غیرتعطیل به ورزشگاه می‌آیند با قهرمانی جام حذفی یا صعود به مرحله بعدی لیگ نخبگان آسیا آنها را خوشحال کنند. حمایت پرشوری که از سوی هواداران شد بی‌نظیر بود. وقتی هوادار اینگونه حمایت می‌کند، بازیکن باید تلاش کند که حداقل یک جام بگیرد.

بیانی در پایان گفت: پرسپولیس با اینکه در لیگ برتر شانس قهرمانی دارد نتوانست به این مرحله برسد. اگر استقلال راهی مرحله بعد شود، هواداران خیلی خوشحال می‌شوند نتایج مسابقات لیگ جبران خواهد شد. به اعتقاد من در توان این بازیکنان هست که صعود کنند. وقتی در توان‌شان هست، توقع داریم این اتفاق بیفتد. بازیکنان نیز به این درک رسیده‌اند که می‌توانند دست به کار بزرگی بزنند.

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار