جنایتهای زیادی مرتکب شدهام!
پارسینه: مدیرعامل اسبق باشگاه پرسپولیس در بخشی از اظهاراتش درمورد انتقادهای وزارت ورزش از او و همکاری با افرادی که در پرونده 300 میلیاردی حضور داشتند، گفت: من جنایتهای زیادی مرتکب شدهام! استاندار در دولت میرحسین موسوی و در دوران کروبی بودهام. این آقایان نمیدانستند که من این جنایتها را هم مرتکب شدهام
پارسینه: آقای مدیرعامل دیروز عصبانی بود و رنگ قرمز چهره او نه نشان وفاداریاش به پرسپولیس بلکه خبر از برافروخته بودنش داشت. امیر عابدینی مدیری موفق در پرسپولیس بود که بسیار تلاش شد نام او را با حاشیه همراه کنند که او کمتر تن به این همراهی داد. انتخابات شورای شهر اول بود که به میدان وارد شد و توانست یکی از کرسیهای بهشت را از آن خود کند. برخی پیروزی او را مدیون عملکرد موفقش در باشگاه پرسپولیس دانستند و برخی مدیریت او در ورزش و پیش از آن در استانداریها و معاونت وزیر را به عنوان عامل رایآوریاش دانستند.
زمانی که او را با صنعتگران و سیاسیون مقایسه کردند گفته بود: «هم صنعتی بودم و هم سمت سیاسی اجرایی داشتم اما كار ساختوساز و دلالی و... انجام نمیدادم.» تا اینکه مدیرعامل باشگاه داماش گیلان شد. باشگاهی كه متعلق به یكی از پرسروصداترین مردان چند سال گذشته ایران بود؛ همان پرونده فساد معروف به 3000 میلیاردی! روز گذشته امیرعابدینی به کمیته اسناد مالی فدراسیون رفت تا از خود دفاع کند. او در آنجا هم به سیاست بازگشت و انتقادات خود را با لعاب سیاسی ادامه داد.
پرونده 3000 میلیاردی چه شد
مدیرعامل اسبق باشگاه پرسپولیس در بخشی از اظهاراتش درمورد انتقادهای وزارت ورزش از او و همکاری با افرادی که در پرونده 300 میلیاردی حضور داشتند، گفت: من جنایتهای زیادی مرتکب شدهام! استاندار در دولت میرحسین موسوی و در دوران کروبی بودهام. این آقایان نمیدانستند که من این جنایتها را هم مرتکب شدهام وگرنه آنها را هم میگفتند اما آقایان سواد ندارند چون که قوه قضائیه با کسی تعارف ندارد. وی ادامه داد: من در داماش گیلان بودم و با آبمعدنی داماش گیلان قرارداد داشتم و منصوب کسی نبودم اما آقایان بگویند که چگونه آقای حمیدرضا سیاسی که منصوب آنهاست اکنون در زندان اوین است اول جواب این را بدهند و بعد صحبت کنند.» فارس نوشت؛ عابدینی درمورد وضعیت بودجه فدراسیون فوتبال گفت: بودجه سال 92-91 را مورد بررسی قرار خواهیم داد. ایرادهایی به این بودجه وارد بود که کفاشیان خواست این کمیسیون تشکیل شود و به ابهامات رسیدگی کند که علت آن هم نامهای بود که اعضای هیأترئیسه نوشته بودند و امضا کرده بودند من هم آن نامه را امضا کرده بودم. وی ادامه داد: درنهایت قرار شد که ما بودجههای سال 92-91 را بررسی کنیم. من مسئول کمیته شدم و بهرامی دبیر
کمیته و قنبرزاده هم که بهعنوان یک عضو فعال در جلسات حضور داشته در این کمیته حاضر شد. ایرادهایی که به صورتهای مالی گرفته شد به استناد گزارشهای حسابرسی بود. عابدینی افزود: ابهاماتی در بودجه وجود داشت که بهطور مثال 1- روشن نبودن وضعیت مالی شرکت افق سبز، 2- مساله طلب و بدهی باشگاههاست مثلا گفته شده استقلال 700میلیون بدهکار است اما این باشگاه اعلام کرده که 100میلیون طلبکار است و در آخر هم مشخص نشده که چه کسی درست میگوید و یا وضعیت ارزی روشن نشده است. وی ادامه داد: تطابق عملکرد و بودجه هم مهم است. اینکه آیا انحراف از بودجه داشتهایم یا نه یا نوع پرداختها چگونه بوده است. آییننامههای مالی وجود داشته یا نه. اگر آییننامهها در دسترس نبوده چرا در دسترس نبوده است. بنابراین بهطور واضح بگویم ابهام ساختاری داشتیم و اینکه این سیستم مثل ساعت کار میکرده یا مثل ساعت زنگ زده بوده است و مساله دوم ابهامات مالی است که بر اساس گزارش حسابرس مستقل بوده است.
میخواهیم ابهامات مالی برطرف شود
عابدینی تصریح کرد: ما میخواهیم ابهامات مالی برطرف شود و این اتفاق بیفتد؛ ضمن اینکه هیأترئیسه هم با مجمع تعامل داشته باشد و اینکه اگر مجمع دبیرخانهای را انتخاب کرده آن دبیرخانه خودش اطلاعاتی که داده شده است را انجام بدهد و ارتباط مجمع و هیأترئیسه قطع نشود. وی درمورد وضعیت شرکت افق سبز گفت: ما شرکتها را خواستیم و آنها آمدند و گزارش کامل دادند. شرکت افق سبز هم آمد و گزارش کامل خود را ارائه کرد. اسناد مالی هم که از سازمان لیگ خواسته بودیم نیم ساعت پیش به من ارائه شد و درمورد پرداخت ارز هم که مثلا صدهزار دلار برای تیم ملی ثبت شده و بر اساس اسناد شمارهدار هم بوده ورود کردیم اما آنها مربوط به بودجه سال 92-91 نبود و ما آنها را برای بعد گذاشتیم تا بررسی کنیم. وی ادامه داد: ماحصل این کار کمیسیون با فرصت یک هفتهای که کفاشیان ابلاغ کرده قابل ارائه نیست و در آن صورت گزارشی باری به هر جهت باید بدهیم که من و همکارانم نمیتوانیم گزارشی باری به هر جهت ارائه بدهیم. به همین دلیل از مجمع عمومی فدراسیون دو ماه وقت خواهیم خواست تا بهطور دقیق اسناد مالی را بررسی کنیم و سپس در یک مجمع فوقالعاده گزارشها را ارائه کنیم.
در مجمع 6 دی این مساله بررسی نخواهد شد و فقط بودجه 93-92 و اشکالهایی که به آن گرفته میشود بررسی میشود. همچنین رأی دادن به عضو هیأترئیسه که قرار است به عضویت هیأترئیسه دربیاید و درمورد گزارش ما هم در این مجمع شاید بهعنوان سایر بخشها صحبت شود.
وی درمورد ابهامات شرکت افق سبز هم گفت: ما سند اولیه را دیدیم. طباطبایی مسئولیت مالی داشته و حسابدار بوده است و در اصطلاح مادرخرج بوده و در هر سفر تیم ملی حضور داشته و حدود 2500 دلار هم پاداش گرفته است.
وی درمورد اینکه گفته میشود 450میلیون تومان یا یکمیلیارد تومان پاداش به این شخص داده شده، خاطرنشان کرد: ما چنین اسنادی را ندیدیم. این ابهاماتی که گفته میشود به شخصیت افراد خدشه وارد میکند و باعث وهم فوتبال میشود. یک ریال خارج از آییننامه و ضوابط گرفته شده باشد آن را بررسی و برملا خواهیم کرد اما نمیتوانیم خیلی سریع و فوری و فوتی این مسائل را بررسی کنیم و بیخود از یکسری آدم دفاع کنیم که بعد مشخص شود نباید دفاع میکردهایم. ما همه را بررسی خواهیم کرد.
به گزارش آرمان، عابدینی در ادامه اظهار کرد: ما در کشوری زندگی میکنیم که 450 هزار میلیارد تومان هزینهها جابهجا میشود. اگر یک معاون وزیر تخلف کرد و یک میلیارد تومان بالا و پایین شد آیا معنایش آن است که همه آن کشور مشکل دارند؟ وی درمورد اینکه این اتفاقات باعث شد مدیرعاملی پرسپولیس را از دست بدهد؟ گفت: من به خاطر پست و مقام نمیتوانم تواضعی در مرز چاپلوسی داشته باشم. من چنین شخصیتی ندارم.
مدیریت دولتی همیشه همراه با فساد است