روز گذشته پیمان سنندجی، مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با اشاره به بهرهبرداری خط ویژه اتوبوس درمسیر خیابانهای شهید بهشتی و شهیدمطهری تا پایان سالجاری گفت:چندی پیش لایحه پیشنهادی ایجاد خط ویژه اتوبوس از ابتدای خیابان شهید مطهری در مسیر رفت و خیابان شهید بهشتی در مسیر برگشت به شورای شهر ارائه و به تصویب رسید که بر این اساس عملیات خط کشی و جداسازی این دوخیابان برای ایجاد مسیر ویژه حرکت اتوبوسها نیز انجام شده است.
او ادامه داد: عملیات اجرایی این خط درمراحل پایانی است وبرخی تجهیزات اعم از سرپناهها و دیگرموارد عمرانی دردست ساخت هستند. سنندجی با تاکید براینکه این خط به دنبال پروژه ۵ خط فرامنطقهای درتهران احداث میشود، گفت: خطوط فرا منطقهای، خطوطی ویژه هستند اما بدون جداکننده، محدودیتهایی که در خطوط بیآر تی است، در این خطوط وجود ندارد و در بخشهایی از مسیر نیز اتوبوسها در کنار سایر خودروها تردد میکنند.
به گفته او، پیشبینی میشود با راهاندازی این خط که در جهت برعکس ترافیک مسیر مطهری - بهشتی است، شاهد استقبال چشمگیر شهروندان از این خط باشیم. قرار است معاون حملونقل و ترافیک شهرداری امروز (شنبه) از خط بهشتی و مطهری بازدید کند و بعد ازبازدید روز شنبه مسوولان ترافیکی زمان دقیق بهرهبرداری اعلام خواهد شد. این خط ویژه دارای ۳ کیلومتر مسیر رفت و ۳ کیلومتر مسیر برگشت است. وجود ۱۴ چراغ راهنما، حذف جای پارک خودرو حاشیه خیابان مطهری و احتمال ایجاد ترافیک در خیابان ولیعصر (عج) و شریعتی، مواردی بود که باعث شد برخی از اعضای شورای اسلامی شهر با اجرایی شدن این طرح مخالفت کنند.
ابوالفضل قناعتی، عضو هیاترئیسه شورای شهر تهران اما همچنان با راهاندازی این خط مخالف است. اوبه «دنیای اقتصاد» گفت: با توجه به شرایطی که دو خیابان شهید بهشتی و مطهری دارند بهعنوان یک عضو کمیسیون عمران موافق احداث این دو خط ویژه اتوبوس نیستم. خیابان مطهری در بیشتر ساعت روزبار ترافیکی بالایی دارد و ایجاد یک خط ویژه برای اتوبوس در عمل بار ترافیکی این خیابان را افزایش خواهد داد و همان اتفاقی خواهد افتاد که در اتوبان امام علی (ع) رخ داده است و اتوبوسهای کم مسافر و بارترافیک بالا و همیشگی را در این اتوبان شاهد هستیم. کل طول این مسیر3 کیلومتراست و مردم بهراحتی میتوانند با تاکسی این مسیر را طی کنند.
او با تاکید بر اینکه شهرداری برای بهرهبرداری از این دو خط کسب تکلیفی از کمیسیون عمران نکرده است گفت: اگر شهرداری بخواهد بدون اطلاع شورای شهر تهران نیز این خطوط را به بهرهبرداری برساند اسفندماه که بهدلیل افزایش ترددهای شب عید بار ترافیکی معابر شهر تهران افزایش پیدا میکند زمان مناسبی برای بهرهبرداری این خط نیست و بهتر است در فروردینماه که ازبار ترافیکی معابر شهر تهران کاسته میشود این خطوط آغاز به کارکنند
شهرداری اگه خیلی دنبال توسعه خطوط تندروی اتوبوسرانیه بجای این حرکات غیرکارشناسی بیاد و بحال و روز بی آر تی ولیعصر رسیدگی کنه که از وقتی اتوبوسهای خصوصیش حذف شده یه ربع انتظار واسه سوار شدن اونهم با فشار جمعیتی در حد انفجار رو شاخشه!