روند برگزاری ۴۷ دوره کنکور تشریح شد
پارسینه: مشاور عالی سازمان سنجش کشور به تشریح روند برگزاری کنکور سراسری از سال ۱۳۴۸ تا ۱۳۹۶ پرداخت.
دکتر حسین توکلی در گفتوگو با ایسنا با اعلام این مطلب اظهار کرد: چهل و هفتمین دوره آزمون سراسری برای تعداد ۹۳۰ هزار و ۲۰۸ داوطلب توسط سازمان سنجش آموزش کشور در صبح و بعدازظهر روزهای پنجشنبه ۱۵ و جمعه ۱۶ تیرماه ۱۳۹۶ در ۳۷۲ شهرستان و بخش کشور و همچنین ۴۷۸ حوزه امتحانی و ۲۳ کشور خارجی در ۲۷ حوزه امتحانی خارج از کشور برگزار شد.
وی در ادامه تصریح کرد: نکته قابل توجه اینکه اولین آزمون سراسری به منظور پذیرش دانشجو برای رشتههای تحصیلی متنوع دانشگاهها و موسسات آموزش عالی توسط مرکز آزمونشناسی (سازمان سنجش آموزش کشور فعلی) در سال ۱۳۴۸ انجام گرفت. در این آزمون داوطلبان با توجه به نوع دیپلم (طبیعی، ریاضی و ادبی) و رعایت شرایت و ضوابط پذیرش دانشجو و ضوابط پذیرش در رشتههای متنوع تحصیلی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی و بر حسب میزان علاقه خود پنج رشته تحصیلی به ترتیب تقدم علاقه انتخاب میکردند.
مشاور عالی سازمان آموزش کشور ادامه داد: در این امتحان از سئوالات کوتاه جواب استفاده شد، یا اینکه سئوالات این دوره بر اساس سئوالات امتحانی سالهای قبل بوده، ولی شیوه مزبور عاری از عیب و نارسایی نبوده زیرا در این روش تحصیلات فرد داوطلب بر حسب سئوالات کوتاه جواب که برایش ناآشنا بوده مجددا مورد امتحان قرار میگرفته. علاوه بر آن پذیرفتهشدگان بدون اینکه نتیجه آزمون خود را بدانند ضمن امتحان به انتخاب رشته مبادرت مینمودند.
دکتر توکلی خاطرنشان کرد: اجرای مسابقه ورودی سال ۴۸ با تعداد ۴۷ هزار و ۷۷۳ داوطلب به منظور پذیرش دانشجو در ۱۲ دانشگاه و موسسه آموزش عالی و در ۷ حوزه امتحانی برگزار گردید.
وی در پایان خاطرنشان کرد: از چهل و هفتمین آزمون سراسری برگزار شده توسط سازمان سنجش آموزش کشور ۱۱ آزمون سراسری قبل از انقلاب فرهنگی و از سال ۱۳۴۸ تا ۱۳۵۸ و ۳۶ آزمون بعد از انقلاب فرهنگی از سال ۱۳۶۱ تاکنون برگزار شده است.
منبع:
خبرگزاری ایسنا
ارسال نظر