تلفات کرونا از مرز ۲۰۰ هزار تن گذشت/ امکان درگیری مجدد بهبودیافتگان
پارسینه: گفته می شود تا پایان روز ششم اردیبهشت، شمار جانباختگان کرونا در جهان از ۲۰۰هزار تن گذشت. همزمان با بحث داغ درمان کرونا، گفته می شود بسیاری از مبتلایان علائم کرونا ندارند اما ناقل هستند!
به گزارش رسانه های بین المللی، وبسایتهای رصدکننده آمار کرونا شامگاه شنبه، ششم اردیبهشت، گزارش دادند شمار مبتلایان به کرونا در جهان به ۲.۹ میلیون نفر نزدیک شده و تعداد جانباختگان نیز از مرز ۲۰۰ هزار تن گذشت؛ با این حال برخی کشورها از کاهش بحران خبر میدهند و سازمان جهانی بهداشت هشدار داد افراد بهبود یافته لزوما در برابر ابتلای دوباره مصون نیستند. از ۲۰۰هزار نفری که تاکنون بر اثر کرونا جان باختهاند حدود ۵۳ هزار تن در ایالات متحده و حدود ۹۲ هزار تن در چهار کشور اروپایی (ایتالیا ۲۶هزار، اسپانیا ۲۳هزار، فرانسه ۲۳هزار و بریتانیا ۲۰هزار تن) بودهاند.
سازمان جهانی بهداشت روز شنبه اعلام کرد شواهدی یافت نشده است که نشان بدهد افراد بهبودیافته از کرونا در برابر این بیماری مصوناند و بار دیگر مبتلا نمیشوند.
با انتشار این هشدار، شماری از کاربران در شبکههای اجتماعی از پایداری یا همیشگی بودن کرونا بشدت ابراز نگرانی کردند، اما سازمان جهانی بهداشت در حساب کاربریاش در توئیتر نوشت که مطالعات و پژوهشها همچنان ادامه دارد.
گزارش روزنامه گاردین درباره حضور دومینیک کامینگز، دستیار نخست وزیر، در جلسات کارشناسی نظام درمانی این کشور باعث تشدید این انتقادها در دو روز اخیر شده است.
ایتالیا روز شنبه کمترین تعداد مرگ بر اثر کرونا طی چهل روز اخیر را گزارش کرد. به گفته مقامهای بهداشتی ایتالیا، در شبانهروز اخیر ۴۱۵ تن در این کشور بر اثر کرونا جان باختهاند که پائینترین رقم از ۱۷ مارس به شمار میرود. به این ترتیب، مجموع جانباختگان در ایتالیا به بیش از ۲۶هزار تن رسیده است.
تعداد مبتلایان جدید (دو هزار و ۳۵۷ نفر) نیز پائینترین رقم طی پنج روز اخیر در این کشور به شمار میرود. اسپانیا نیز وضعیتی کمابیش مشابه داشت و روز شنبه از کاسته شدن تعداد مبتلایان و قربانیان جدید خبر داد.
به گفته مقامهای بهداشتی اسپانیا، در شبانهروز اخیر ۳۷۸ مرگ بر اثر کرونا در این کشور ثبت شد که دومین روز متوالی کاهش در آمار مرگ و میر را نشان میدهد. مجموع جانباختگان در اسپانیا اکنون به حدود ۲۳هزار تن رسیده است.
نتیجه دو تحقیق پزشکی جدید در آمریکا نشان میدهد که بسیاری از مبتلایان به ویروس جدید کرونا هیچکدام از علائم بیماری «کووید ۱۹» را نداشتهاند. در یکی از این تحقیقها از تقریبا دو هزار نفر در ایالت فلوریدا تست پادتن (آنتی بادی) بیماری «کووید ۱۹» گرفته شد. تحقیق دیگر نیز بر روی ساکنان یکی از خانههای سالمندان ایالت واشنگتن انجام شد.
یافتههای این دو پژوهش که روز جمعه منتشر شد بر نگرانی دانشمندان مبنی بر اینکه گروهی از مبتلایان بدون آنکه بدانند ناقل نوع جدید ویروس کرونا هستند افزوده است.
یافتههای این دو پژوهش که روز جمعه منتشر شد بر نگرانی دانشمندان مبنی بر اینکه گروهی از مبتلایان بدون آنکه بدانند ناقل نوع جدید ویروس کرونا هستند افزوده است. نتیجه تحقیق دانشگاه پزشکی میامی نشان میدهد که موارد ابتلا به این ویروس در یکی از بخشهای ایالات فلوریدا احتمالا بیش از ۱۶ برابر شمار رسمی مبتلایان است.
ارسال نظر