گوناگون

نقش مادر در ابتلای نوزادان به آسم آلرژیک

پارسینه: تحقیقات نشان داده است در دسترس بودن مواد شیمیایی در حین بارداری مادر، منجر به ابتلای نوزاد به آسم آلرژیک می‌شود.

نتایج جدیدترین تحقیقات پژوهشگران آلمانی نشان می‌دهد تماس مادر با مواد پلاستیکی و شیمیایی در حین بارداری به شدت احتمال ابتلای نوزادش به بیماری آسم را قوت می‌بخشد.

مواد شیمیایی موسوم به «فتالات»ها که برای نرم شدن و افزایش انعطاف پذیری پلاستیک استفاده می‌شوند، می توانند از طریق پوست، مواد غذایی یا تنفس وارد بدن شوند؛ مطالعات قبلی نشان داده است که این ماده شیمیایی بر سیستم هورمونی تأثیر می‌گذارد و می‌تواند تأثیر معکوس بر متابولیسم یا قدرت باروری داشته باشد. بدین ترتیب خطر ابتلا به آسم آلرژیک در نوزادان افزایش می‌یابد و می‌تواند تأثیرات غیر قابل جبرانی را بر جای گذارد.

ایمونولوژیست محیط زیست در دانشگاه هلمهولتز در آلمان می‌گوید: «نتایج مطالعه ما نشان می‌دهد که "فتالات" همچنین در سیستم ایمنی بدن اختلال ایجاد می‌کند و به طور قابل توجهی می‌تواند خطر ابتلا به آلرژی در حال توسعه را افزایش دهد».

نتایج این مطالعات که در مجله آلرژی و ایمونولوژی بالینی منتشر شده، حکایت از بررسی‌های بی‌شمار نمونه ادرار زنان باردار دارد که ابتلای نوزاد به آسم آلرژیک در پی قرارگیری مادر در معرض مواد شیمیایی را تثبیت می‌کند.

منبع: خبرگزاری فارس

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار