جملاتی که نباید به مادرشوهر بگویید
رابطه بین عروس و مادرشوهر همیشه یکی از بحثهای پیچیده در روابط خانوادگی است. اگر تازه ازدواج کردهاید و میخواهید در دل مادر همسرتان جا باز کنید و روابط بهتری داشته باشید، باید دقت کنید که از برخی جملات پرهیز کنید.
به گزارش پارسینه، این جملات ممکن است باعث ایجاد فاصله و کدورت شوند و روابط شما را با مادرشوهرتان تحت تأثیر قرار دهند. در ادامه، به جملاتی اشاره میکنیم که بهتر است از گفتن آنها خودداری کنید.
1. "اخلاق پسرتان هم مثل شماست"
هیچگاه مادرشوهر خود را مسئول رفتار و اخلاق همسر خود ندانید. این گونه جملات ممکن است باعث شوند که مادرشوهر وارد مسائل زناشویی شما شود و رابطه شما را با شوهرتان پیچیدهتر کند. به جای گله کردن، مسائل را بین خود و همسرتان حل کنید.
2. "اولویت من خانواده خودم هستند"
در حالی که طبیعی است که خانواده خودتان برای شما اهمیت بیشتری داشته باشند، اما به خانواده همسرتان نشان دهید که آنها هم برای شما مهم هستند. تلاش کنید زمانهایی را با آنها بگذرانید و احترام متقابل را رعایت کنید.
3. "در مواقع نیاز به کمکتان میآیم"
اگر نمیتوانید به وعدههای خود عمل کنید، هرگز قول ندهید. قول دادن برای کمک ممکن است باعث شود که در صورت عدم توانایی در عمل به قولها، اعتبار خود را از دست بدهید. بهتر است زمانی را برای دیدار و کمک به مادرشوهر اختصاص دهید بدون اینکه وعدههای ناتمام بدهید.
4. "من خودم برای زندگیم تصمیم میگیرم"
مادرشوهر شما به خوبی خواهان بهترین زندگی برای شما و همسرتان است. حتی اگر گاهی احساس کنید که توصیههای او تحکمآمیز هستند، بهتر است دیدگاه مثبت داشته باشید و از او تشکر کنید. در صورت لزوم، از شوهرتان کمک بگیرید و با همکاری او نظرات خود را بیان کنید.
5. "شما چیزی از مذهب و سیاست نمیدانید"
بحثهای سیاسی و مذهبی ممکن است در برخی خانوادهها حساس و پرتنش باشند. برای جلوگیری از مشکلات، از مطرح کردن نظرات خود در این زمینهها پرهیز کنید و به خانواده همسر احترام بگذارید.
6. "امیدوارم طلاهایت به من برسد"
حتی اگر خانواده همسرتان وضعیت مالی خوبی دارند، هرگز بحثهای مربوط به ارث و داراییها را پیش نکشید. اینگونه صحبتها نشاندهنده انتظار برای مرگ کسی است که میتواند به روابط شما آسیب بزند. چنین موضوعاتی باید بین شوهر، خواهر و برادرهایش و والدینشان حل شود.
7. "برای دیدن شما وقت ندارم"
اگر مشغله دارید و وقت کافی برای دیدار مادرشوهر خود ندارید، به جای گفتن این جمله، با مهربانی توضیح دهید که در چه زمانی میتوانید ملاقات کنید و از او بخواهید که توقعاتش را با شما هماهنگ کند.
8. "کافیست پسرتان به دیدن شما آید"
هرگز به مادرشوهر خود نگویید که تنها کافیست پسرش به دیدن او برود و شما نیازی به دیدار ندارید. شما هم باید با او ارتباط برقرار کنید تا شوهرتان احساس نکند که در وسط قرار گرفته است.
9. "از دخترت طرفداری نکن"
در دعواها و اختلافات خانوادگی، توقع نداشته باشید که مادرشوهر شما از شما طرفداری کند. مادران معمولاً طرف فرزند خود را میگیرند، پس این اختلافات را باید خودتان حل کنید و هیچگاه از مادرشوهر خود انتظار نداشته باشید که وارد دعواها شود.
10. "لاز نیست نوههایتان را ببینید"
اگر با مادرشوهر خود اختلاف دارید، هرگز فرزندانتان را از دیدار با او محروم نکنید. همه اعضای خانواده حق دارند نوهها را ببینند. بهتر است با شوهرتان هماهنگ کنید و مشکلات را حل کنید تا نوهها از این اختلافات بیخبر باشند.
توصیههایی برای تقویت روابط با مادرشوهر:
- به مادرشوهر خود احترام بگذارید و همیشه مثبتاندیش باشید.
- با او ارتباط برقرار کنید و از حضور او در کارهای خانه و نگهداری فرزندتان بهره ببرید.
- به مناسبتهای مختلف برای او پیامهای محبتآمیز بفرستید یا هدایایی بدهید.
- در برابر نصیحتهای او گارد نگیرید و از نظرهای او احترام بگذارید.
- به یاد داشته باشید که در هر شرایطی باید با مادرشوهر خود با محبت و احترام برخورد کنید.
این نکات میتواند به شما کمک کند تا روابط بهتری با مادرشوهر خود برقرار کنید و از اختلافات احتمالی جلوگیری نمایید.
ارسال نظر