گوناگون

ضرورت معاینه پزشکی زنان قبل از بارداری

پارسینه: مادران بعد از اطمینان نسبت به باردار شدن خود باید اقدامات لازم زمان بارداری را با فواصل زمانی معین در مراکز بهداشتی درمانی توسط متخصصین زنان و یا ماماها در بخش خصوصی انجام دهند.

یک متخصص بهداشت مادر و کودک با اشاره به اینکه مادران بعد از اطمینان از وضعیت جسمی و حتی روحی سالم می‌توانند اقدام به باردار شدن کنند، اظهار داشت: مادران بعد از اطمینان نسبت به باردار شدن خود باید اقدامات لازم زمان بارداری را با فواصل زمانی معین در مراکز بهداشتی درمانی توسط متخصصین زنان و یا ماماها در بخش خصوصی انجام دهند.

دکتر لیدا مقدم ، در خصوص اقدامات قبل از بارداری و مراقبت‌های مادر در زمان بارداری، اظهار داشت: مادران چند ماه پیش از اقدام به بارداری باید به مراکز بهداشتی، درمانی مراجعه و تشکیل پرونده دهند که ارایه خدمات در این مراکز به صورت رایگان است.

این متخصص بهداشت کودک و مادر با بیان اینکه زمانی که مادران تصمیم به بارداری می‌گیرند باید از نظر روش پیشگیری از بارداری مورد بررسی قرار گیرند، افزود: افراد با برخی از روش‌های جلوگیری از بارداری و بلافاصله پس از قطع آن باردار نمی‌شوند به همین جهت باید از لحاظ روش‌های جلوگیری از بارداری مورد بررسی قرار گیرند تا این امر نگرانی افراد را با خود به دنبال نداشته باشد.

وی در ادامه به برخی از اقدامات مادران قبل از بارداری اشاره کرد و گفت: انجام آزمایشات بررسی وضعیت مادر و ابتلای او به بیماری‌های عفونی، واکسینه کردن مادران در صورت لزوم و مشاوره ژنتیک که تنها مخصوص افراد با ازدواج‌های فامیلی نبوده بلکه از این جهت سابقه بیماری در خانواده مادر و پدر بررسی می‌شود و از جمله اقدامات لازم مادران قبل از بارداری است.

این عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس با اشاره به اینکه مادران بعد از اطمینان از وضعیت جسمی و حتی روحی سالم می توانند اقدام به باردار شدن کنند، اظهار داشت: مادران بعد از اطمینان نسبت به باردار شدن خود باید اقدامات لازم زمان بارداری را با فواصل زمانی معین در مراکز بهداشتی درمانی توسط متخصصان زنان و یا ماماها در بخش خصوصی انجام دهند.

این متخصص بهداشت مادر و کودک در ادامه، تصریح کرد: تعداد دفعات مراجعه مادران باردار به مراکز درمانی در ماه‌های اول بارداری کمتر از ماه‌های آخر است اما اهمیت بیشتری نسبت به ماه‌های آخر دارد. از ماه چهارم تجویز مکمل‌های دارویی مادر شروع می شود، البته تجویز اسید فولیک از سه ماه قبل از باردار شدن و ادامه مصرف آن در کل زمان بارداری و استفاده از مولتی ویتامین و آهن از ماه چهارم تا انتهای بارداری به مادران توصیه می شود.

وی در پایان مادران باردار را به مراقبت‌های تغذیه‌ای مناسب، تحرک و انجام ورزش‌های مناسب توصیه کرد و گفت: مادران باردار باید به اندازه کافی تحرک داشته باشند، افرادی که قصد و امکان انجام زایمان به صورت طبیعی را دارند باید به اندازه کافی تحرک داشته باشند، البته انجام فعالیت‌ها در ماه آخر بارداری به علت داشتن احساس سنگینی محدود است، اما با این وجود هیچ گونه محدودیت فعالیتی برای مادران باردار با بارداری طبیعی وجود ندارد.
منبع: خبرگزاری ایسنا

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار