گوناگون

حق‌شناس هم گزینه‌ وزارت ارشاد شد

پارسینه: محمدجواد حق‌شناس از فعالان اصلاح‌طلب نیز در زمره گزینه‌های احتمالی وزارت ارشاد قرار گرفت.

به گزارش آریا، محمدجواد حق‌شناس، روزنامه‌نگار، مدیرمسئول روزنامه اعتماد ملی، استاد دانشگاه، عضو هیات مدیره انجمن ایرانی روابط بین‌الملل و فعال سیاسی است.

وی در دولت محمد خاتمی مشاور وزیر و مدیر کل سیاسی وزارت کشور و معاون حقوقی، پارلمانی و امور استان‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و عضو و دبیر کمسیون ماده 10 احزاب بود.

حق‌شناس دارای دکترای روابط بین‌الملل است که به همراه کروبی از موسسان حزب و روزنامه اعتماد ملی به شمار می‌رود.

وی در دوران تبلیغات انتخاباتی از افراد بسیار فعال نزدیک به هاشمی و حسن روحانی بوده است.

محمدعلی زم دیگر چهره‌ای است که از او برای تصدی این پست نام برده می‌شود. او نیز مانند دیگر یاران و همراهان این روزهای روحانی در دیگر حوزه‌ها، جزو کسانی است که در چند سال گذشته مسئولیت خاصی نداشته و در صحنه و رسانه‌ها کمتر دیده شده است.

دوره مدیریت او را بر حوزه هنری از دوره‌های قابل بحث می‌توان دانست که از طرفی عده‌ای آن‌ را به‌ دلیل نوع تولیدات، دوره‌ای موفقیت‌آمیز می‌دانند و در مقابل، عده‌ای به رویکردهای اقتصادی آن انتقاد دارند.

زم همچنین یکی از اصلی‌ترین چهره‌های مخالف تحریم اسکار از سوی ایران در چند سال پیش (زمان معرفی فیلم بادکنک سفید جعفر پناهی) بود.

او در سال‌های اخیر عهده‌دار مدیریت یک موسسه سینمایی شخصی بوده است.

سیدرضا صالحی اما در کنار این چهره‌های نام‌آشنا، فردی است که از او نیز برای سکانداری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یاد می‌شود اما نسبت او با روحانی چیست و چرا باید گزینه باشد؟

دکتر صالحی معاون فرهنگی مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام است، یعنی از معدود چهره‌های با مسئولیت فرهنگی در اطراف روحانی.

او که کارشناسی علوم سیاسی را در دانشگاه آزاد، کارشناسی ارشد همین رشته را در دانشگاه تهران و دکترای مدیریت دولتی را در دانشگاه آزاد گذرانده، استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، مدیر گروه مدیریت و برنامه‌ریزی فرهنگی دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، معاون پژوهش‌های فرهنگی و اجتماعی مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام و مدیر گروه پژوهشی فرهنگی و اجتماعی پژوهشکده تحقیقات راهبردی بوده است.

او کتاب‌های مختلفی و به‌ویژه مقاله‌های متعددی تا کنون منتشر کرده که عموما به برنامه‌ریزی فرهنگی، سرمایه‌های اجتماعی و مناسبات جهانی حوزه فرهنگ مربوط است.

حسام‌الدین آشنا نیز از جمله نام‌هایی است که در تیم انتخاباتی روحانی حضور داشت و در واقع مشاور رسانه‌یی او بود.

او که از روحانیان غیرملبس و دارای سابقه مسئولیت‌های امنیتی است، در حوزه علوم ارتباطات تقریبا به چهره‌ای شناخته شده تبدیل شده و عضویت هیات علمی و همچنین مدیرگروهی علوم ارتباطات دانشگاه امام صادق (ع) را در کارنامه دارد.

آشنا که داماد حجت‌الاسلام و المسلمین دری نجف‌آبادی هم هست، فردی دارای تحلیل‌های جامعه‌شناختی ارتباطات و حوزه رسانه محسوب می‌شود.

علی مطهری نیز گویا نخستین نفری است که به صورت رسمی از دریافت پیشنهادهایی برای گرفتن پست در کابینه حسن روحانی خبر می‌دهد.

او می‌گوید: از طرف یکی از نزدیکان ایشان به من گفته شد و در آن کارگروه تعیین وزرا، به هر حال اسم بنده هم مطرح شده و از من سوال شد که آیا شما می پذیرید یا نه، من به آنها پاسخ دادم که اگر نظر خود آقای روحانی باشد و ایشان اصرار داشته باشد، بنده می‌پذیرم؛ البته باید با خود ایشان دیدار کنم و مواضع خودم را با ایشان روشن کنم و کاملا به صورت شفاف وارد بشویم و البته این مساله هنوز به طور جدی مطرح نشده است.

احمد مسجدجامعی هم یکی از نام‌هایی است که در این زمینه در برخی رسانه‌ها و سایت‌ها زیاد یاد شده است.

او که در چندین دولت در کسوت معاونت فرهنگی وزارت ارشاد فعال بوده اما با دولت خاتمی و پس از برکناری عطاءالله مهاجرانی بود که جانشینی‌اش در وزارت ارشاد بیشتر مطرح شد.

او هر چند از چهره‌های متعادل محسوب می‌شود و در نزد روحانیت هم از اعتباری نسبی برخوردار است اما رابطه و دوستی او با سیدمحمد خاتمی بر هیچ‌کس پوشیده نیست.

مدیر روابط عمومی او در سال‌های وزارت و تا همین امروز هم خواهرزاده خاتمی بوده است.

او پس از دوران وزارت و در آغاز دولت احمدی‌نژاد، به موزه قرآن کریم رفت اما پس از مدتی با موفقیت در انتخابات شورای شهر تهران هشت سال را در حوزه فرهنگی، اجتماعی و شهری به فعالیت پرداخت.

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار