هماهنگی بین دستگاهها منجر به افزایش اشتغال میشود
پارسینه: سرپرست اداره کل تعاون، کار ورفاه اجتماعی هرمزگان، بر هماهنگی بین دستگاهها برای فراهم کردن زمینه ایجاد اشتغال تأکید کرد و گفت: برای تسهیل در امر اشتغال، مهمترین کار برنامهریزی در راستای ایجاد هماهنگی میان دستگاهها و رفع نواقص قوانین دست و پا گیر است.
"محمدعلی سلیمی" در هفتمین نشست شورای هماهنگی دستگاههای زیرمجموعه وزارت تعاون، کار ورفاه اجتماعی هرمزگان که با هدف ایجاد هماهنگی و هم افزایی بین دستگاههای اجرایی استان برگزار شد، عدم تناسب بین رشته تحصیلی و بازار کار و همچنین بالا رفتن ظرفیت پذیرش و خروجی دانشگاهها را از جمله دلایل بالا رفتن آمار بیکاری عنوان کرد وافزود: دانشگاهها در رشتههای مختلف بدون توجه به نیاز واقعی بازار کار، دانشجو تربیت میکنند، اما بازار کار تنها به آن بخشی از فارغالتحصیلان توجه دارد که بتواند نیاز واقعی خود به نیروی کار را برطرف کند.
وی، اظهار کرد: متأسفانه آنچه در ذهن اکثر جویندگان کار وجود دارد این است که هر فرد تحصیل کرده و با سواد باید در یک اداره دولتی برای خود میز و صندلی داشته باشد و این در حالی است که دولت ظرفیت مشخصی دارد.
سلیمی با بیان اینکه بی توجهی دانشجویان و کارجویان به لزوم کسب مهارتهای شغلی مورد نیاز بازار کار نیز باعث شده تا همواره نرخ بیکاری فارغالتحصیلان دانشگاهی که انتظار میرود باید در وضعیت مناسبی باشد، بیشتر از سایر گروهها باشد.
سرپرست اداره کل تعاون، کار ورفاه اجتماعی هرمزگان با اشاره به اینکه استان با سیل تقاضا برای نیروی کار ماهر بویژه در بخش ساختمان مواجه است، گفت: داشتن مهارت نقش برجستهای در اشتغال پایدار و توسعه حوزههای کسب و کار و اشتغال دارد که ظرفیتهای قابل ارائه مراکز فنی و حرفهای در بحث مهارت آموزی و کم توجهی دانشجویان به نیازهای واقعی بازار کار، باعث افزایش تعداد بیکاران فارغالتحصیل در رشتههای گوناگون شده است.
وی اضافه کرد: نظام آموزشی مبتنی بر دانش پایه و مهارت آموزی در محیط واقعی کار و کارگاه منجر به تولید مهارت و ارتقای مهارت نیروی انسانی و کاری در استان می شود و ضروری است دانش آموختگان در کنار تحصیلات دانشگاهی، آموزشهای لازم و مورد نیاز بازار کار را فرا گیرند.
این مسوول در ادامه به کاهش نرخ بیکاری اشاره و اظهار کرد: بر اساس گزارش مرکز آمار ایران، در تابستان امسال، هرمزگان با نرخ بیکاری هفت و شش دهم درصد در رتبه هشتم کشوری قرار گرفت که این میزان کمتر از نرخ بیکاری 10 و چهار دهم درصد کشور است.
ارسال نظر