ناگفته ای دیگر از جنگ جهانی دوم؛همکاری بسیاری از مردم شوروی با نیروهای آلمان نازی
پارسینه: در اسناد بدست آمده ی جدید از آرشیو سرویس اطلاعات مخفی شوروی (KGB) رازهای فوق العاده جالبی بدست آمده که نشان می دهد چگونه هزاران نفر از شهروندان و مردم شوروی با ارتش نازی در طول جنگ جهانی دوم همکاری داشته اند.
در این اسناد آمده: مردم تحت کنترل دولت شوروی از آلمان ها به عنوان (مسیحیان باخدا) و از اربابان خود به عنوان (کمونیست های بی خدا) یاد می کرده اند.
همچنین در این اسناد ذکر شده:ارتش آلمان در مناطق تحت اشغال خود 470 کلیسا را بازگشایی کرده و کشیشان بسیاری را که توسط استالین و حکومت کمونیست ها رانده و طرد شده بودند، بازگردانده است. روحانیون این مناطق با جوخه های SS در دستگیری مقامات خائن کمونیست، یهودیان و گروه های مقاومت همکاری نزدیک داشته اند.
در مناطق اشغالی، مقامات آلمان به مردم کمک می کردند تا امور اداری و شهری را خودشان انجام دهند و در این راستا کمک های لازم برای انتخاب شهردار، پلیس شهری و دیگر موارد را همراه با آموزش های لازم اعمال می داشتند.
دولت شوروی همواره جنگ با آلمان نازی را به عنوان مبارزه ای ملی، حماسی که میلیون ها کشته برجای گذاشت به تصویر می کشید. اما هیچگاه نتیجه بررسی های بدست آمده پیرامون همکاری شهروندان روس با مهاجمان نازی را آشکار نکرد و این مسئله مورد توجه و بررسی دیگران نیز قرار نگرفت!!
اما تحقیقات و بررسی های پرفسور (بوریس کووالیوف) از (دانشگاه ایالتی نووگرود) روسیه این دیدگاه یک بعدی و ناسونالیستی اتحاد جماهیر شوروی را زیر سئوال می برد smile emoticon
این تحقیقات در حال حاضر باعث تعجب همگان در روسیه پیرامون نگرش به نازی ها شده است. پروفسور کووالیوف که مدرس و استاد تاریخ است می گوید: در شوروی همه به عنوان یک قهرمان به استالین نگاه نمی کردند و این اسناد نشان می دهد که چگونه روزنامه نگاران محلی تحت نظارتSS می کوشیدند به هموطنان خود نشان دهند که ناسیونال سوسیالیستهای آلمان دوست ملت روسیه هستند.
در این روزنامه ها سخنان و مقالاتی از (آلفرد روزنبرگ) نظریه پرداز و فیلسوف حزب ناسیونال سوسیالیست منتشر می شده که وی از ملت روسیه ستایش کرده و از آنان به عنوان «سازندگان پایه های تمدن بشری» یاد کرده است.
این روزنامه ها پس از جنگ توسط دولت شوروی جمع آوری و نابود گشته و نویسندگان آن همگی اعدام شدند.
آنچه بعد از جنگ پیرامون رفتار ارتش نازی در مناطق اشغالی گفته شده حاکی از آن است که آلمان ها دستور داشته اند بدون در نظر گرفتن قوانین جنگ به کشتار وسیع در مناطق اشغالی اقدام نماید. اما آرشیو تازه کشف شده وضعیت بسیار متفاوتی از آنچه در تاریخ گفته شده را نشان می دهد.
در بسیاری از موارد فرماندهان نازی سعی داشته اند تا با تسلط بر قلب و ذهن غیرنظامیان روسیه به مبارزه علیه کمونیسم بپردازند. آنان با دادن آزادی دینی و برداشتن ممنوعیت مراسم مذهبی که توسط نظام دیکتاتوری شوروی گذاشته شده بود، دل بسیاری از مردم را بدست آورده و آنان را با خود همراه کرده بودند.
این همکاری حکومت نازی با مردم باعث موفقیت جنگ تبلیغاتی دولت رایش علیه شوروی شده بود و در بین مردم گروه زیادی به ستایش آلمان ها می پرداختند.
دسامبر 1942 روزنامه ی (Pakow) در مقاله ای با عنوان: (برای میهن) نوشت: «ما دعا می کنیم خداوند به آدولف هیتلر برای مبارزه ی نهایی با بلشویک ها و شکست آنان قدرت بیشتری بدهد.»
حتی در ژانویه 1943 که سرنوشت ارتش ششم آلمان در استالینگراد تحت محاصره روس ها مشخص بود و پایان کار نزدیک می شد، بسیاری از مردم این شهر از وجود آلمان ها راضی و خشنود بوده و علاقه ای به بازگشت ارتش سرخ نداشتند.
با شکست نیروهای آلمان و بازپس گیری نقاط مختلف خاک شوروی توسط ارتش سرخ، مرگ و بیگاری در سرمای طاقت فرسای اردوگاه های کار اجباری سیبری در انتظار هزاران نفری بود که به استالین و کمونیست ها پشت کرده بودند.
تحقیقات نشان می دهد پس از پایان جنگ و شکست و تصرف آلمان، روس ها با دیدن امکانات شهری و استانداردهای بالای زندگی در آلمان شگفت زده شده و تحت تاثیر قرار گرفته بودند. در این اسناد بدست آمده گفته شده که آلمان ها قصد داشته اند در صورت پیروزی و شکست حکومت کمونیستی، این امکانات و پیشرفت ها را نیز در شوروی برای مردم فراهم ساخته و به اجرا درآوردند.
پروفسور بوریس کووالیوف قصد دارد نتیجه تحقیقات خود را در قالب کتاب به زودی منتشر کند.
دیلی میل
روسها و دروغ با هم آمیخته اند.