فریبرز عربنیا: حاضرم با فراستی پیش روانکاو برویم / فردین و بهروز وثوقی لات نبودند
خبر آنلاين -فریبرز عربنیا بازیگر سینما که برای دومین هفته متوالی مهمان برنامه «هفت » بود، به نقدهای صورت گرفته روی صحبتهای هفته گذشتهاش پاسخ داد.
به گزارش خبرآنلاین، این بازیگر سینمای ایران کوشید مواضعاش را در مورد مسائل سیاسی و جناحهایی که او را منتسب به آن میکنند، روشن کند.
بازیگر فیلم سلطان گفت که به هیچ جناحی تعلق ندارد و اصولا شان هنرمند را بالاتر از سیاست و فعالیتهای سیاسی میداند.
عربنیا در ادامه تاکید کرد که در فضای فعلی مهمترین مشکل این است که سینمای مستقل و آدمهایی که نمیخواهند کولی بدهند و کولی بگیرند، دارند حذف میشوند.
او در ادامه به صحبتهای مسعود فراستی منتقد برنامه هفت اشاره کرد که در هفته گذشته و پس از پایان صحبت های او به نقد حرفهای عربنیا پرداخته است.
بازیگر فیلم «شوکران» گفت که آقای فراستی گفتند من متوهم هستم، من هم میگویم که حاضرم با هم پیش یک روانکاو بریم تا مشخص شود که چه کسی متوهم است.
او افزود: «متاسفانه ته نارسیسم به اینجا میرسد که ما میآییم و به میراث فرهنگی یک مملکت یعنی آقای کیمیایی توهین میکنیم.»
اشاره عربنیا به یکی از برنامههای «هفت بود که در آن مسعود فراستی از الفاظی برای توصیف فیلم کیمیایی استفاده کرد که انتقاد بسیاری از هنرمندان را برانگیخت.
عربنیا در ادامه به گزارشی که در هفته گذشته و در برنامه هفت در مورد بازیگران سینمای ایران پخش شده بود اشاره کرد و گفت که در این گزارش بارها از فردین و بهروز وثوقی به عنوان لات کلاه مخملی نام برده شد که اینگونه نبود.
او با تمایز قایل شدن بین کار حرفهای و مواضع سیاسی و ... به این نکته اشاره کرد که این بازیگران در حوزه کاری خودشان آدمهای توانایی بودند.
به گفته بازیگر سریال «مختارنامه»، با حضور فردین بود که سلطه فیلمهای هندی بر سینمای ایران پایان یافت. او بهروز وثوقی را هم بازیگری توانا نامید.
جیرانی در پاسخ به عرب نیا گفت که منظور از لات نوع شخصیتهایی بوده که این بازیگران نقش آنها را ایفا میکردهاند و در این گزارش به نوع پوشش آنها اشاره شده نه شخصیت خودشان.
مجری برنامه «هفت» افزود: «ما در این برنامه برای اولین بار سه بازیگر متعلق به سینمای قبل از انقلاب را نشان دادیم و تا جایی که توانستیم و زمان 15 دقیقهای گزارش اجازه داد، جوانب کار آنها را نشان دادیم.»
جیرانی گفت:«به هر حال ما نمیتوانیم از تاریخ سینما بگذریم و معتقدیم که تاریخ سینما نه از سال 1357، بلکه از سال 1309 آغاز شده و از سال 1357 رشد چشمگیری داشته که کسی نمیتواند منکر آن شود.»
مسعود فراستی هم پس از پایان گفت و گوی جیرانی با عربنیا، به بعضی از صحبتهای این بازیگر پاسخ داد. او گفت که هر کس نظر خودش را دارد و این که آقای کیمیایی میراث فرهنگی ایران هستند، نظر آقای عربنیاست. من هم به کیمیایی توهین نکردهام، بلکه در مورد فیلم آخر او «جرم» حرف زدم. من معتقدم که کیمیایی پیش از انقلاب دو فیلم خوب داشته و کارگردان توانایی بوده.
او افزود:« نقدهای آقای عربنیا در مورد مسائل مختلف سینما قابل تامل بود، اما آنجایی که در مورد خودشان حرف میزدند توهم بود.»
ارسال نظر