گوناگون

سخنگوی قوه قضاییه: تخلف گرانفروشی در صلاحیت سازمان تعزیرات است

سخنگوی قوه قضاییه: تخلف گرانفروشی در صلاحیت سازمان تعزیرات است

پارسینه: خداییان گفت: در مورد تخلفاتی که مانند گرانفروشی در صلاحیت سازمان تعزیرات حکومتی می باشد اگر پرونده‌ای مانند گرانفروشی در دستگاه قضایی مطرح شده است محکمه قرار عدم صلاحیت صادر می‌نمایید و اگر نه تخلف باشد نه جرم موضوع حقوقی می‌باشد.

ذبیح‌الله خداییان امروز (سه شنبه ۱۷ اسفند ماه) در نشست خبری خود با خبرنگاران ضمن عرض تبریک اعیاد و ایام شعبانیه و میلاد امام حسین (ع) و روز پاسدار اظهار کرد: پاسداران عزیز در طول بیش از ۴۰ سالی که از عمر پر خیروبرکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران می‌گذرد به‌خوبی ثابت کرده‌اند که مرد میدان هستند.

وی ادامه داد: این عزیزان در تمام عرصه‌های دفاع از ارزش‌ها و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در صحنه هستند، نهاد مقدس سپاه پاسداران در زمانی پا به عرصه وجود گذاشت که کشور گرفتار شرارت و توطئه گروهک‌های ضدانقلاب و تروریستییِ مورد حمایت شرق و غرب، قرار داشت، اما با جانفشانی این عزیزان طولی نکشید که طومار این گروهک‌ها درهم‌پیچیده شد.

سخنگوی دستگاه قضا تصریح کرد: در دوران دفاع مقدس، در دوره جنگ نرم و در جبهه مقاومت، سپاه در خط مقدم دفاع از مرزوبوم قرار داشت و در عرصه سازندگی، تقویت بنیه نظامی و عرصه‌های مختلف علمی آن‌ها افتخار آفریدند.

خداییان با اشاره به عملکرد پاسداران گفت: اگر نگاهی به عملکرد این نهاد مقدس در طول ۴ دهه انقلاب اسلامی داشته باشیم به‌خوبی تعبیر حضرت امام که فرمودند اگر سپاه نبود کشور هم نبود برای ما مسجل می‌شود.

وی ضمن عرض تبریک به مناسبت میلاد حضرت قمر بنی‌هاشم (ع)، گفت: جانبازان عزیز مصداق واقعی ایثار و شهادت و مصداق شهدای زنده‌ای هستند که شاگردی مکتب امام حسین (ع) را به اثبات رساندند.

سخنگوی قوه قضاییه ادامه داد: من در این ایام توفیق پیدا کردم تا از یکی از مراکز توانبخشی جانبازان بازدید کنم و محضر این عزیزان رسیدم. در صحبت با جانبازان متوجه شدم باوجود تمام مشکلات دغدغه حمایت از ارزش‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و اجرای منویات مقام معظم رهبری را دارند و بر مبارزه با مفسدان تاکید کردند.

سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه، بعضا دیده شده بعضی از بانک‌ها یا مراجع نظارتی از تولیدکنندگان به تعزیرات شکایت می‌کنند، ولی بعد از حکم قطعی تعزیرات که به نفعشان نبوده، با همان موضوع به دادسرا‌ها مراجعه و شکایت می‌کنند. سوال ما این است مواردی را که در صلاحیت سازمان تعزیرات بوده و به آن رسیدگی کرده و حکم قطعی صادره شده آیا می‌توان همان موضوع را در دادسرای عمومی هم شکایت کرد؟ گفت: در مورد تخلفاتی که مانند گرانفروشی در صلاحیت سازمان تعزیرات حکومتی می باشد اگر پرونده‌ای مانند گرانفروشی در دستگاه قضایی مطرح شده است محکمه قرار عدم صلاحیت صادر می‌نمایید و اگر نه تخلف باشد نه جرم موضوع حقوقی می‌باشد.

بیش از ۲ هزار واحد تولیدی در سراسر کشور با کمک دستگاه قضایی فعال شده‌اند

سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به این سوال که دستگاه قضایی برای حمایت از تولید داخل و جلوگیری از قاچاق کالا چه برنامه‌ای دارد و اگر تخلف نهاد‌های دولتی در این زمینه محرز شود، ضمانت اجرایی قضایی آن چیست؟ همچنین قوه قضاییه برای ساماندهی اموال مکشوفه اموال تملیکی چه برنامه‌ای دارد؟ گفت: در رابطه با حمایت از تولید و سرمایه گذاری مشروع قوه قضاییه اقدامات موثری داشته و دستورالعمل حمایت از سرمایه گذاری مشروع و حمایت از تولید به تصویب رسیده است. برای اجرای این دستور العمل ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی در قوه قضاییه و با حضور مسئولین عالی قضایی تشکیل شده و این ستاد به صورت مرتب تشکیل جلسه می‌دهد و دبیرخانه این ستاد در داستانی کل کشور فعال است.

خداییان بیان کرد: در استان‌ها ستاد‌های استانی حمایت از اقتصاد مقاومتی به طور مرتب تشکیل می‌شود و همکاری تنگاتنگی با فعالان اقتصادی و کارآفرینان دارند. بیش از ۲ هزار واحد تولیدی در سراسر کشور با کمک دستگاه قضایی فعال شده‌اند و اقداماتی از قبیل ارائه مشاوره به کارآفرینان و تولید کنندگان داده می‌شود. همچنین پیگیری‌های لازم جهت جلوگیری از ورشکستگی واحد‌های تولید انجام می‌شود.

وی ادامه داد: پیگیری و جلوگیری از قاچاق کالا و ارز از سیاست‌هایی است که در دستور کار قوه قضاییه قرار دارد. مبارزه با قاچاق فقط وظیفه دستگاه قضایی نیست و دولت در این زمینه وظیفه مهمی دارد و ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با مسئولیت رئیس جمهور تشکیل می‌شود و دستگاه‌های مختلفی عضو این ستاد هستند و هر کدام در رابطه با پیشگیری از قاچاق کالا وظایفی دارند که باید با اقداماتی که انجام می‌دهند از قاچاق کالا جلوگیری کنند.

سخنگوی قوه قضاییه بیان کرد: اگر دستگاه‌های دولتی مرتکب قاچاق کالا شوند، قوه قضاییه با آن‌ها برخورد خواهد کرد و هیچ تفاوتی وجود ندارد. اگر شخص حقیقی و حقوقی قاچاق کالا و ارز انجام دهد برخورد قضایی صورت می‌گیرد. تا کنون پرونده‌های متعددی در رابطه با قاچاق کالا و ارز در دستگاه قضایی تشکیل شده است.

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار