ادعای عجیب یک خبرگزاری: تراکتور به دنبال سه بازیکن دیگر از پرسپولیس

ادعای عجیب یک خبرگزاری: تراکتور به دنبال سه بازیکن دیگر از پرسپولیس

تیم فوتبال تراکتور تبریز قصد دارد تا همانند فصل نقل و انتقالات سال گذشته، تعدادی از ستاره‌های پرسپولیس را در این فصل نیز به خدمت بگیرد.

به گزارش پارسینه و به نقل از خبرورزشی، در حالی که هنوز پنج هفته به پایان این فصل از رقابت‌های لیگ برتر فوتبال باقیمانده است، تیم‌های مدعی از همین حالا برای تقویت اسکواد خود دست به کار شده‌اند.

تیم فوتبال تراکتور تبریز در حال حاضر با ۵۴ امتیاز و یک بازی کمتر نسبت به رقبا در صدر جدول قرار دارد.

پرشورها امید اول کسب عنوان قهرمانی محسوب می‌شوند و برای حضور در رقابت‌های لیگ نخبگان سال آینده قصد دارند تیم قدرتمندی را ببندند.

بسیاری از کارشناسان معتقد هستند که تراکتور در این فصل نیمکت قوی ندارد و باید در فصل آینده چاره‌ای بیندیشد.

در همین رابطه ایرنا مدعی شد محمدرضا زنوزی، مالک این باشگاه از همین حالا مذاکرات خود را با ستاره‌های مد نظر دراگان اسکوچیچ آغاز کرده است.

این باشگاه فصل نقل و انتقالات پارسال موفق شد سه ستاره از ترکیب اصلی تیم فوتبال پرسولیس را به خدمت بگیرد و فقدان این بازیکنان در ترکیب سرخ‌پوشان تاثیر بسیار زیادی در نتایج آن‌ها در این فصل داشته است.

تراکتور فصل گذشته علیرضا بیرانوند، مهدی ترابی و دانیال اسماعیلی‌فر را از پرسپولیس به خدمت گرفت که این بازیکنان تاثیر بسیار زیادی در نتایج درخشان تی‌تی‌ها در این فصل داشته‌اند. حالا زنوزی یک‌بار دیگر به دنبال تکرار سناریوی فصل گذشته است.

شنیده‌ها حاکی از آن است که تراکتور قصد دارد تا در این فصل سه بازیکن دیگر از ترکیب اصلی پرسپولیس را به خدمت بگیرد. ۲ مدافع و یک مهاجم در فهرست تراکتور حضور دارند که ۲ نفر از بازیکنان ملی‌پوش پرسپولیس محسوب می‌شوند.

همچنین شنیده می‌شود که تراکتور در صورت عدم توافق با این بازیکنان، به سراغ هافبک مغضوب این تیم خواهد رفت و بعید به نظر می‌رسد که نتواند این بازیکن جوان را به خدمت بگیرد!

 

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار