گوناگون

وزیر کشور: در اصلاحات ارضی می‌خواستند ساختار‌های اجتماعی پاشیده شود

وزیر کشور: در اصلاحات ارضی می‌خواستند ساختار‌های اجتماعی پاشیده شود

پارسینه: وزیر کشور گفت: در اصلاحات ارضی می‌خواستند ساختارهای اجتماعی پاشیده شود و وابستگی به نفت و نظام سلطه اتفاق بیفتد.

به گزارش پارسینه ، عبدالرضا رحمانی‌فضلی وزیر کشور در جلسه شورای اجتماعی کشور که در خصوص آیین‌نامه اجرایی پیوست اجتماعی برگزار شد اظهار داشت: پیوست اجتماعی ضرورت عقلی، عینی و اجتماعی دارد.

وی گفت: ما در کشور با سیل عظیمی از پروژه‌ها مواجه هستیم و یک پروژه فرهنگی و آموزشی می‌تواند آثاری داشته باشد که مضر باشد و باید از قبل این موارد را مدیریت کنیم.

وزیر کشور گفت: ما باید در پیوست اجتماعی به گونه‌ای عمل کنیم که جامع، مانع و کامل باشد و همین که در روند کار کندی ایجاد نکند و موجب سهولت کار شود و حداقل هزینه را نیز داشته باشد.

رحمانی‌فضلی افزود: بعضی از پروژه‌ها در طول زمان موجب افزایش قیمت تمام شده می‌شود که صرفه اقتصادی ندارد.

وی بیان داشت: شورای اجتماعی در حوزه سیاست‌گذاری، تعیین اصول و برنامه‌ریزی کار می‌کند بنابراین اصول و شاخص‌هایی که متناسب با پیوست اجتماعی است باید در شورای اجتماعی مورد تأیید قرار بگیرد.

وزیر کشور خاطرنشان کرد: شورای اجتماعی بر اساس جایگاهی که دارد در خصوص پیوست‌ها نظارت می‌کند و ما پیوست‌های متعددی به عنوان مثال پیوست‌های عمرانی، ترافیکی، زیست‌محیطی و ... داریم که باید در پروژه‌ها لحاظ شود.

رحمانی‌فضلی گفت: در پیوست اجتماعی با توجه به اینکه فرهنگ نیز نزدیک به آن است باید این دو مورد را کنار یکدیگر ببینیم و پروژه‌ها را بر اساس این پیوست‌ها پیش ببریم.

وی خاطرنشان کرد: بعضی از پروژه‌ها در شروع توجیه اقتصادی دارد، ولی در ادامه به دلیل مشکلاتی که به وجود می‌آید از توجیه اقتصادی می‌افتد.

وزیر کشور گفت: به عنوان مثال ما پیوست زیست‌محیطی در پروژه‌های کلان داریم، ولی پیوست اجتماعی و فرهنگی کمتر مورد توجه قرار گرفته است.

رحمانی‌فضلی درباره اصلاحات ارضی گفت: بعضاً مطرح می‌شود که در اصلاحات ارضی آثار اجتماعی آن دیده نشده بود و موجب از بین رفتن فضا‌های روستایی و تقویت بخش‌ها شده بود.

وی گفت: در اصلاحات ارضی می‌خواستند ساختار‌های اجتماعی پاشیده شود و وابستگی به نفت و نظام سلطه اتفاق بیفتد؛ بنابراین باید تلاش کنیم که آثار منفی در طرح‌ها نداشته باشیم.

ارسال نظر

  • سیاوش

    از نگاه جامعه شناسان انتقاداتی به اصلاحات ارضی وارد بو د اما برای همیشه خان و خانبازی رو نابود کرد و رعیت برای اولین بار بعد از سقوط طبقه شریف دهقانان در دوره ساسانی صاحب زمین شدند کار خوبی که با پیدایش آقازاده ها و ...بی اثر شد و اینا روی خان و خانزاده رو سفید کردند

  • ناشناس

    قاچ زین را بچسب اسب سواری پیشکش،
    شما برای امروز و فردای خودت اندیشه کن، مردم ایران در حسرت گذشته نه چندان دور روزگار بسر میکنند.

  • سروش

    سیاوش : اولا ارباب و رعیتی با ترقی کل کشور خواه ناخواه رو به نابودی بود و اتفاقا بطور طبیعی تری از میان میرفت و عواقب پیدا نمیکرد. کما اینکه خوانین خودشون اینرو درک کرده بودند و فرزندانشون رو برای تحصیل به خارج فرستاده بودند. ثانیا پروژه مربوطه رو دست اندرکاران مثل شاه و ارسنجانی بطور ناسنجیده و بدون برنامه ریزی صحیح (با وجود ادارات عریض و طویل و بودجه بر) انجام دادند ونتیجه از میان رفتن تولید کشاورزی وابستگی به نفت برای خورد و خوراک مردم مهاجرت شدید به شهرها رواج بیکاری قاچاق اعتیاد فاحشگی ( خیلی از دخترانی که در شهرنو عرضه میشدند دختران دهاتی بخت برگشته بودند) فساد اداری و بهم ریختگی بیشتر اجتماع شد

  • شیرین صفوی

    در اصلاحات غیر ارضی در این چهل سال چرا زمین خواری شد و زمینهای کشاورزی شدن ویلا لاکچری برای آقااااااا زادگان !!!!!! یهویی !!!

  • ناشناس

    اقای وزیر کشور بنا به مصلحت شغلی و به منظور سفت کردن پایه های صندلی لرزان خویش قضاوت بی انصافانه و دور از واقعیت کرده تا به مذاق بالا دستی ها خوش آید وگرنه کسانی مثل بنده که دوران قبل از انقلاب را درک کرده اندمیدانند که ادعای ایشان صحیح نیست و افکار و رفتار شاه کاملا در جهت توانمند سازی طبقه ضعیف بوده و سعی میکرده تا با شتابی فزاینده ریشه فقر و تبعیض اجتماعی و طبقاتی را از میان برداشته و بهداشت و دانش و رفاه را به اقصی نفاط کشور رسانده و دهقانان را از زیر بار ظلم ارباب رها سازد و خیلی طبیعی بوده که این شتاب فزاینده و تبدیل یک کشور کاملا عفب مانده و روستایی به یک کشور در حال توسعه معایب خودش را هم داشته باشد که در قبال ترقی و پیشرفت کشور بسیار ناچیز و قابل اغماض بوده است.
    من خودم در قبل از انقلاب خدمت سزبازی را به عنوان سپاهی بهداشت در یکی از روستاهای بسیار دور افتاده کشور گذرانده و شاهد بودم که زوستائیان کشور از گذشته بسیار سخت خود چه ها می گفتند و قدردان خدمات سپاه دانش و بهداشت و ترویج بودند که با خدمات تقریبا رایگان خود به روستائیان کشور چه تحول شگرفی را در زندگی انها ایجاد کرده بودند.

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار