گوناگون

پاسکاری مشکلات مسکن مهر بین ۲ وزارتخانه

پارسینه: مشکل تامین خدمات زیربنایی پروژه‌های مسکن مهر همچنان لاینحل مانده و در این بین وزارت راه و شهرسازی، وزارت نیرو را عامل بروز این معضل معرفی می‌کند.

اوایل ماه جاری معاون وزیر راه و شهرسازی در آیین افتتاح تعدادی از واحد‌های مسکن مهر با بیان این‌که وزارت نیرو انتظارات را در مسکن مهر برآورده نکرد، گفت:دولت ۸۰۰ میلیارد تومان اسناد خزانه اسلامی در اختیار وزارت نیرو قرار داد و انتظار می‌رفت این وزارتخانه ورود جدی‌تری برای تامین زیرساخت‌های مسکن مهر داشته باشد.

طاهرخانی با بیان این‌که مسئله اصلی و مشکل مسکن مهر آماده‌سازی، محوطه‌سازی، تامین زیرساخت‌ها و خدمات روبنایی است، گفت: متاسفانه برا یان حوزه‌ها منابعی پیش بینی نشده بود، و عملا بعد عملیات عمرانی مشکلات مشخص می‌شد. قاعدتا آورده متقاضان نمی‌توانست این هزینه‌ها را پوشش دهد. امروز با موضوعی مواجه هستیم و آن این که مردمی هستند که با وعده تحویل ۱۸ تا ۲۴ ماهه وارد این فرآیند شدند و انتطاراتی را از دولت داشته‌اند.

وی با بیان این‌که تعهد تکمیل خدمات روبنایی واحد‌های مسکن مهر را می‌پذیریم، افزود: در برخی سایت‌های مسکن مهر فقط ۳۰ درصد اسکان داده شده و زیرساخت‌های این طرح هزینه بسیار زیادی می‌خواهد. انتظار ما این بود که وزارت نیرو ورود جدی‌تری در شهر‌های جدید داشته باشند، اما این وزارتخانه حداقل در شهر‌های پرند و پردیس انتظارات را برآورده نکردند.

مردادماه امسال عضو هیئت مدیره شرکت عمران پردیس با ادبیاتی صریح و بی پرده اعلام کرد وزارت نیرو در بحث زیرساخت‌های واحد‌های مسکن مهر زیاده‌خواهی می‌کند.

ابراهیم نظری‌نیا گفته بود: احداث زیرساخت‌های مربوط به آب، برق و... به عهده شرکت عمران است و این کار انجام شده، این در حالی است که وزارت نیرو از تحویل این شبکه‌ها به دلیل دریافت مبالغی اضافه که زیاده‌خواهی است، خودداری می‌کند.

وی ادامه داد: برای همین شبکه‌های احداث شده با مشارکت مشاوران وزارت نیرو، متاسفانه برای تحویل این شبکه‌ها مبالغی را می‌خواهد. این در حالی است که ما توانایی پرداخت هیچ مبلغی را ندارد. بر اساس قانون شهر‌های جدید شرکت‌های خدمات رسان موظف هستند و وزارت نیرو شبیه همه شهر‌ها باید خدمات را با همان نرخ و همان کیفیت ارائه کند.

این در حالی است که نماینده تام الاختیار وزیر نیرو در مسکن مهر در تازه‌ترین واکنش، توپ دلایل خلف وعده تحویل واحد‌های مسکن مهر را به زمین شرکت عمران پردیس انداخته است.

امیرکمالی درباره تامین انشعابات پروژه‌های مسکن مهر گفته است: در پردیس بیشترین وظیفه در اجرای زیرساخت‌ها به عهده شرکت عمران این شهر است. در پردیس ۸۳ هزار واحد مسکن مهر باید ساخته شود که از این ۸۳ هزار واحد، تأمین زیرساخت‌های آب و برق و فاضلاب ۷۰ هزار واحد در تعهد شرکت عمران شهر جدید پردیس است و تنها تأمین زیرساخت‌های آب و فاضلاب و برق ۱۳ هزار واحد در تعهد دولت و وزارت نیرو است.

وی افزود: در این بخش ما فقط تأمین کننده آب به صورت کلان هستیم، یعنی تصفیه خانه را ما باید بسازیم؛ ولی همه خدمات دیگر شامل لوله گذاری‌ها و مابقی را باید خود شرکت عمران پردیس انجام دهد.

امیرکمالی با بیان اینکه "در ۱۳ هزار واحدی که مسئولیت شبکه گذاری و اجرای زیرساخت‌ها در پردیس برعهده وزارت نیرو است مشکلی نداریم"، گفت: این کسری تأمین زیرساخت‌ها که در پردیس مطرح می‌شود مربوط به آن ۷۰ هزار واحدی است که مسئولیتشان با شرکت عمران پردیس است، در واقع کار بر عهده خودشان است، اما کاستی‌ها را به گردن وزارت نیرو می‌اندازند.

وی ادامه داد: در این ۷۰ هزار واحدی که شرکت عمران پردیس به دولت اعلام کرده خودمان کار‌های زیرساختی را انجام می‌دهیم، پولش را هم از مردم گرفته اند و اگر کسری وجود دارد باید خودشان پاسخگو باشند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار